Някой знае ли дали новия софтуер който е за w800c моделите е съвместим със W808C?Защото гледам, че във българския сайт още е старата версия на софтуера.
Някой знае ли дали новия софтуер който е за w800c моделите е съвместим със W808C?Защото гледам, че във българския сайт още е старата версия на софтуера.
https://www.sony.com/electronics/sup...loads/00015646
Този модел не е ли същия само че за американския пазар?
значи и при нас трябва да дойде Андроид 8 за 2015 наборите телевизори
здравейте, момци! някой инсталира ли вече ъпдейт v5.433 на телевизора? как се държи коди с този ъпдейт?
Аз го инсталирах,не намирам никаква разлика от преди,Коди го ползвам само като плеяр,и никога до сега не съм имал каквито и да било
проблеми с него...
Някой да е имал проблем с безжичната връзка от рутер към телевизор. Не знам какво му стана на телевизора, до вчера си работеше идеално днес опитвам да пусна апп с онлайн телевизия и виждам че няма връзка, пускам да се свърже и не може да открие мрежата. Рестартирам телевизора, показва че е свързано, пускам стрийма, поработи няколко секунди и пак прекъсне. Някакви идеи. Дали обновяването с новата версия ще реши проблема? Модела е W756
Пробвай с изкл. от контакта за няколко минути ако не стане му върни фабрични.
А и е хубаво да го вържеш с лан кабел след това. Ако има и някакви ъпдейти му ги направи.
Предполагам връщането на фабричните настройки ще премахне всичко инсталирано след покупка и ще трябва да се инсталира всичко наново а и настройките сигурно се връщат. Някаква препоръка как да си върна сегашните настройки и инсталирани неща по-бързо. Относно ъпдейта, мисля че четох някъде назад във форума, че се прави по някакъв специален начин. Бихте ли дали някакви насоки, моля!
Днс насройки - проверете си днс-а в рутера, ако трябва набийте ръчно днс 8.8.8.8 или 1.1.1.1
Някой да има проблем с Коди последната седмица ?
В петък си работеше, от неделя не може да ми намери лаптопа.
Софтуера на телевизора не е пипан.
Колеги, имa някаква нова версия от 26.06.19г 5.435 .. някой слагал ли я е вече?
Този пост е редактиран от mitakabus; 19-07-19 в 08:23.