Що все не успявам да случа на телевизор Предишния ми самсунг ue40eh6030 пък се пускаше самичък когато му е кеф Не ми се мисли следващия с какъв проблем ще е
Имам външен хард който съм го напълнил с всичко снимано през годините, 300 гб. снимки и клипове. Но явно на телевизора му идват в повечко тези неща и едвам успявам да гледам снимки или клипове. През програмите на телевизора нямам никакъв успех, а през коди частичен, но в повечето случаи завършва с рестарт на телевизора. Има ли някоя програма за снимки която би се справила без проблем ?
Второто нещо което ме дразни е че папките си ги реди по негов си начин, няма главни папки, а дава всички в които има снимки, което прави около 300-400 папки. Има ли настройка как да ги показва папките ?
С MX Player пробва ли?......там има настройки какво да ти показва...
IMAG3864.jpg
Благодаря, разбрах от къде ми идва проблема. Бях сложил удължител на USB порта за да не се мъча всеки път като слагам флашка. Когато външния хард го сложих директно към порта на телевизора работи доста по-бързо.
Аз също имам удължител,но нямам подобен проблем...,но той е само за флашката..харда ми е директно в телевизора и е само за запис.
Здравейте!
Имам тв сони 50W805C. Ще има ли проблем при свързване със samsung soundbar hw k450 https://www.avforums.com/review/sams...r-review.12624 или някаква несъвместимост.
Някой има ли опит при свързване на тв сони със самсунг саундбар или е по-добре да се купува саундбар сони?
Ето и развитие по моя проблем с загубата на LAN и WIFI.
Изпратих го до емаг и след две седмици ми го връщат с не приета гаранция
Изпратили са ми няколко листа на Английски но, още не съм ги дал на някой да ми ги преведе за да разбера защо не е приета гаранцията. Имам и черно бяла снимка на платката в телевизора на която май се вижда изгоряло. Вероятно ще си измият ръцете с токов удар
Някакви идеи как мога да ги накарам да ми уважат гаранцията ?
Може наистина да е имало токов удар,не ползваш ли някакви защити?..галваничен разделител...разклонител с защита от претоварване,защита за LAN входа,,,има много варианти...аз например съм сложил по 1 UPS на всичките си телевизори,точно поради тази причина.
След като постоянно излизат проблеми с различна техника , би трябвало да си потърсил причините и при теб - ел. инсталация , кабелна тв, мрежови връзки ...
Иначе би трябвало да е обяснено защо не е уважена гаранцията , макар че според мен би трябвало да им изискаш мнение на български или да се обърнеш към КЗП по случая.
Този пост е редактиран от svetlio1; 30-05-17 в 15:46.
Пишеш на КЗП, те ще те препратят към Европейския център за защита на потребителите има и българско представителство срока е 60 дни Емаг да отговори официално.
И послушай колегата най евтиният юпс и галваничен разделител вършат работа.
Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk
А рутера и модема който са свързани преди телевизора не играят ли роля като защита ? Не би ли следвало първо те да изгорят и след това телевизора ?
Ако тока за телевизора ти минава през тях - да възможно е
Щом оперират в България кореспонденцията трябва да е на български .Трябва да има експертиза от външен сервиз или лаборатория която да ги освободи от договорните задължения.Защото от тези на който дават заплата експертизата винаги е в тяхна полза.Не им позволявай да ти вменяват вина за дефекта искай да се обосноват и се консултирай с доверен техник а ако е необходимо и с адвокат.Успех