Първоначално публикувано от
sniper слънчицее,плямпаш глупост след глупост и проявяваш тотална не компетентност
сериите XD са модели от 2016 година,а техен наследник са сериите XE от 2017 година.та що се однася до въпросните хд телевизори,това са телевизори с изключително лошо черно,лош контраст,много лош детайл,измити цветове,не особенно добра реакция на телевизионен сигнал и т. н.,при по високия клас хд 93 поради кофти оптимизиран процесор се наблюдаваше изключително голямо нагорещяване на задния панел(буквално ти гореше ръката като го пипнеш) при малко по висока резолюция,както и доста големи изкривявания на цели панел(екран) на телевизора които са не допостими за подобен клас телевизори.и в крайна сметка,всички технота се чудеха как да ги пробутат на половин цена на края за да се отарвът от тях,като от базова цена около 4 бона и нещо за 55 инча примерно му свалиха цената на около 2 бона и пак нямаше идиоти които да го вземат
п.с--пак казвам,мога да ви изнеса цели беседи на тема телевизори(тъй като ми е нещо като хоби,силно казано,но все пак)(давам си сметка че звучи надменно но е факт,какво да направя
),базирани на стотици и стотици изчетени материали от десетки и десетки форуми на различни потребители на самите телевизори по света,на стотиците изгледани тестови клипчета на редица професионални сайтове,както и прочетени съответно мненията им за тях,лично гледане на стотици телевизори от различни марки и модели и т.н.И тука разни... дилетанти да ми разправят за телевизори
,при положение,че аз когато съм се интересувал от дадения телевизор,повечето от вас... въобще не са и подозирали че съществува такова животно
или да обяснявам на баба Гинка от Гинци че дадения телевизор е пълен боклук и не си заслужава парите,а тя да ми обяснява че телевизора си е много убав и че си и харесва и да си гледам работата
,е нема смисал баце да се хабя,щом и харесва да го взима дорде не е свършил