Стойката е хубава и аз я взех за около 20-25лв.. Върти се на всякъде и телевизора се позиционира както му се прииска на човек, но 55" сякаш са и много. Като я разпъна и доста напрежение се забелязва в раменете и не смея да я разпъвам за по-дълго време, но сега не се и налага да го правя и да въртя телевизора, защото се вижда от всякъде. При 43" нямаше никакви показатели за пренатоварване. Има стойки с двойни рамене и мисля, че ще са по-добър избор.
Здравейте, никъде в менюто не намирам иконата за настройки на dualshock 4.Може ли някой да помогне?
Поздрави
Oпитай по този начин https://android.stackexchange.com/qu...ony-android-tv
We do an indepth comparison review between the Sony XF90 (also marketed as the Bravia X900F in the USA), XE90 (X900E) and XE93(X930E).
All three TVs are 55-inch models, and have been calibrated to the same standard used within the film and broadcast industry for SDR and HDR.
source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]
Може ли да попитам защо в - ACTION MENU - първоначално целият горен ред беше запълнен с повече опций.Сега има - екран и звук най-в ляво ... тв... и запис когато съм на каблната?
Имаше мисля и иконка с някакви туитове в горния ред,иначе винаги са си били тези които споменаваш,....никога не са били повече...от андроид 5 до сега са си все тези
https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850f
Edge LED: bottom. (no visible PWM flicker)
S-IPS, Native Contrast: 894:1
source photo:[rtings.com]
Хм, нещо не ми е активна опцията за ръчно сканиране - да не трябва да изключа нещо, че да "светне" ? Голяма простотия - що да е просто като може да е сложно - б.си докъде стигнах - да търся в интернет как да си сканирам каналите
Не знам какво правят с тези телевизори но се получава пълен абсурд с тях. Андроид ТВ ами, че той е толкова много осакатен, че думи нямам. След последната актуализация, като изключа телевизора външният HDD независимо на кой USB порт е свързан започва едно пускане и спиране на диска през 2 минутки. Питам се що за идиотия е това при изключен телевизор телевизора да прави връзка HDD през 2 минутки? Вграденият плеър не, че го ползвам но той горкият на половината филми дето съм свалял не може да изкара звук, а за субтитри да не говоря.
Само да кажа, че телевизора не е изключен когато се натисне power бутона а минава в standby и андроида продължава да си работи и да генерира трафик. За тотално изключване, се натиска и задържа power бутона докато изгасне екрана