Настройки > Родителски Контрол > Модификация на Нивото > Без възрастови ограничения > Паролата > Потвърди.
Но и аз съм с приемник.
Настройки > Родителски Контрол > Модификация на Нивото > Без възрастови ограничения > Паролата > Потвърди.
Но и аз съм с приемник.
аз съм на близу и при мен не мога да махна тази парола
преди на плазмата ми като въведеш паролата веднъж и до изключването на тв-то не я иска, а при сони е досадно на всяко прецъкване да я иска. интересното е че ако запишеш такъв заключен канал, отключен с парола после при гледане на записа не иска паролата
поредните недомислици на SONY
ами на плазмата бях заключил еротичните канали с парола
на сонито също ги бях заключил с парола - държи се както го описах
заключването на CA модула от оператора предполагам е същото като заключването с моята парола и съм 99.999% сигурен, че ако плазмата ми беше още здрава щеше да приеме паролата веднъж и да не я иска докато не изключа тв-то
И при мен са заключени от едно известно време,с CA модул съм на Близу,ако от настройката на модула му дам да са отключени..после при всяка смяна на канала пак иска парола,и е адски досадно
Иначе фабричната парола на м-тел-близу е 1234
Да, с СА модула за момента няма начин да се изкл. напълно искането на парола при Близо/Мтел/А1
Sony Channel Editor (Windows)
Инструментът Sony Channel Editor Ви позволява да пренареждате своя списък с канали чрез компютъра. Просто изтеглете списъка на USB памет, редактирайте последователността и след това го качете обратно в телевизора.
https://www.sony.bg/electronics/supp...loads/00015296
Sony starts rolling out Google Assistant on Android TVs in Europe
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1529562707
Здравейте, как могта да накарам тъпия телевизор W809C да ЗАПОМНИ паролата на Wi-Fi-то. Винаги се дисконектва от мрежата, а сега дори не иска да се кънектне, но вижда мрежите....
Моля за предложения.
Благодаря!
Пробвай с изкл. от контакта което ме съмнява че ще помогне но опитай първо това за 5, 10мин..
Най вероятно трябва да му върнеш заводските настройки явно се е бъгнал сериозно.
С кабел пробва ли дали има стабилна връзка ?
Ако има и не ти се нулира остани с кабела.
Този пост е редактиран от sony 1; 21-06-18 в 21:49.
така е направено при мен но не маха паролатаИмам старо Сони, потърси това:
Настройки ---> Системни настройки ---> Родителски контрол ---> Родителска оценка ---> задай на възраст "Няма"
Освен годината на производство и разликата в цената (400-500лв.)какви са разликите в моделите:
Sony KD55XЕ8096
и Sony KD55XF8096