Зимай миналогодишния няма смисъл от тазгодишния модел.
Явно с тия сонита и СА модули на А1 всички ХХХ канали ще си стоят все заключени.... Бахти тъпотията е с тая детска парола и въвеждането и всеки път!
Проблема не е в телевизора,а в оператора...имам 4 телевизора с CA модули,от различни марки,като само един от модулите ми е на Blizoo-A1,даден ми е от тях,при подновяване на договора,останалите модули съм си ги купувал от магазина.Имам Sony,Samsung,Sharp и LG телевивизори..и на всичките иска парола на еротичните канали,някъде от около месец насам,преди това нямаше никакъв проблем...
Така е само в декодера на А1 има опция за махане на паролата.
Това е парола от самия оператор.
Телевизора няма нищо общо.
дизайн, дистанционно...
Comparaison des produits s
има една-две грешки в сравнението
Hristoslav2, като корифей в областта на телевизорите,кой от двата модела ,сходни по цена би препоръчал? Ще се ползва изключително за сателитна телевизия с външен HD приемник на Виваком и със собствения му тунер за свободни сателитни програми по спътниците.И за филми от нета.
Sony KD55XЕ8096
SAMSUNG UE-55MU6472
От тия двата - Сони-то ..., ама за какво ти е дръвчето на Виваком ...
Където го гледам, няма кабелна.Мога да взема кам модул на Виваком за телевизора (когато го купя),но освен сателит,нямам друга алтернатива.
Впрочем,някой пазарувал ли е от Extreme digital ,дали са надеждни относно гаранцията,защото май доставят от Румъния телевизорите.Но пък цените им са ....например Самсунг UE55NU7402 при тях е 1500, а в Плесио - 2500.
Този пост е редактиран от boy123; 24-06-18 в 09:54.
Е аз точно това имах предвид - вземаш модул и си гледаш с тунера на тв, а не с дръвчето на Виваком.
Унгарци са - не румънци , аз съм пазарувал от тях ама не ми се е налагало да ползвам гаранционна поддръжка ... дано и не ми се налага
Колеги, може ли някой да каже каква е матрицата на Sony 49XF8505 ?
Някъде казват, че е IPS , другаде VA ...
това сигурно ли е за 8505 ? Аз също чета, че би трябвало да е с VA ,но вече взех едно Сони с IPS и не ми харесва особено. Идеята ми е да доплатя за 8505, но не искам да се "мина" отново с IPS.
Има ли начин да проверя каква е матрицата преди покупката ?
Благодаря предварително!