Страница 40 от 61 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 912
Like Tree122Одобрявам

SONY телевизори 2018

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Отговор: SONY телевизори 2018

Здравейте,
    Имам отскоро Sony 55XE9005 към NET1. Когато сканирах програмите и започнах да гледам телевизия ми се стори,че не е толкова добра картината.Затова минах за проба на аналоговите програми и
    видях,че са с много лошо качество-снежинки и т.н. Разбира се обадих им се, но все пак бих искал да знам това явление с аналоговите програми дали оказва макар и малко влияние на качеството на картината
    на SD и HD програмите.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2018

Направи снимка на картината за да стане по ясно, ако е слаб сигнала (предполагам тъй като каза че аналоговата е на снежинки, признак че нивото на сигнала е ниско) би трябвало цифровата да става на кубчета и да "запецва" или изобщо не тръгва. Техниците, ще ти замерят нивото на сигнала и ще стане ясно.

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Значи цифровата си е нормална,дори и HD каналите не насичат както преди, но на мен ми се стори, че нещо може да е по-добре в картината и затова си зададох въпроса това лошо качество на аналоговите дали има значение.За техниците какво да кажа - преди време за втория ТВ ми казаха,че цифровия тунер е заминал, защото насичаше, а като си оправиха нещата по-късно тунера все още си е наред.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

dodolan
    А за какво са ти изобщо аналоговите версии на програмите? Само мъчиш телевизора с тях.
    Тествай го на цифрова ефирна...

Sony XBR55A9F review
    https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/a9f

source photo:[rtings.com]

Sony XBR55A8F vs Sony XBR55A9F side-by-side comparison...https://www.rtings.com/tv/tools/comp...ny-a9f/603/684

Sony XBR55A1E vs Sony XBR55A9F side-by-side comparison...https://www.rtings.com/tv/tools/comp...ny-a9f/434/684

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2015

Здравейте, имам следния проблем. Телевизора ми е w807c и към него съм свързал саундбар самсунг. Връзката е с hdmi кабел и когато включа телевизора се включва и саундбара съответно като го изключа и бара се изключва. До тук всичко е ок обаче като усилвам или намалям звука от дистанционното на телевизора както си дейвства и изведнъж спира и не може нито да се усилва нито да се намаля звука, след определено време пак проработва. Ще се радвам ако някой знае решение и го сподели. Благодаря
    nassko1 одобрява това.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Пробвай soundbar Panasonic. Ако и той засича, значи е от телевизора

8.  

9. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от sa6o_p Виж публикацията
    Здравейте, имам следния проблем. Телевизора ми е w807c и към него съм свързал саундбар самсунг. Връзката е с hdmi кабел и когато включа телевизора се включва и саундбара съответно като го изключа и бара се изключва. До тук всичко е ок обаче като усилвам или намалям звука от дистанционното на телевизора както си дейвства и изведнъж спира и не може нито да се усилва нито да се намаля звука, след определено време пак проработва. Ще се радвам ако някой знае решение и го сподели. Благодаря

Като начало,пробвай с друг HDMI кабел,но не такъв от 3лв.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

sa6o_p
    Пробвай със студен рестарт и на двете.

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2015

С рестарт не се оправя, ще пробвам вариянта с кабела

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

We review the Sony AF9 Master Series OLED TV (also marketed as the Bravia A9F in the USA) which features the company's top-tier X1 Ultimate video processor, Pixel Contrast Booster technology, HDR support for HDR10, HLG and Dolby Vision, Acoustic Surface Audio+, as well as faster Android TV platform (Oreo 8.0).
    Two screen sizes are available, namely the 55-inch Sony KD-55AF9 and the 65-inch KD-65AF9.
    Our review unit is the 65in Sony KD65AF9BU which is the United Kingdom 3-pin-plug version.

source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Друго устройство има ли свързано с ТВ, ако има извади кабела и опитай така.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2015

Приемника на А1 е свързан към телевизора

16. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

1.Смени батериите на д/у
    2.Свържи го с оптика кабел и го ползвай с д/у на саундбара.
    3.Върни заводските настройки на тв.

4.Пробва ли с друг кабел?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Приемника на А1 е свързан към телевизора
    Изключи тв и приемника от захранване. Разкачи HDMI кабела между тях .
    И воала - вече всичко работи с тв и саудбара

Тия китайски пръчки (както и ония на виваком) искат от време на време да се разкачат и да се направи студен рестарт (изключване от захранването) иначе вкарват грешки и се получават подобни или други "феномени".
    Ivanososs одобрява това.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Everything you need to know about Android TV 8 (Oreo),Our guide is based on a Sony KD-65AF9
    https://www.homecinemamagazine.nl/20...-en-aanraders/

The Z9F is the successor to the Z9D. The performance is somewhere in between VA-type TVs and IPS-type TVs. The contrast ratio is fairly low, so blacks do appear gray when viewed in a completely dark room.

The TV has local dimming to mitigate this dark scene performance though, and it works well. When viewed in a bright room the TV can get exceptionally bright to overcome glare or produce bright highlights in HDR. The Z9F has low input lag and an excellent fast response time which is great for gamers.

Model tested: 65” (XBR65Z9F)
    Should also be valid for the 75" (XBR75Z9F)
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-10-18 в 22:24.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 61 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Световно първенство по футбол 2018
    От hristoslav2 във форум Спорт
    Отговори: 131
    Последно: 04-12-22, 15:32
  2. Избор на климатик '2018
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 4233
    Последно: 02-01-19, 13:43
  3. SONY телевизори 2017
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1108
    Последно: 01-01-18, 07:21
  4. SONY телевизори 2016
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1640
    Последно: 01-01-17, 18:45
  5. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе