Моят съм го залепил с двойно лепящо, нещо като велкро е, ама е на 3М е държи много здраво....а на IT специалиста,му пожелавам Дядо Коледа да му донесе едно външно SSD,и да се успокои накрая...
Моят съм го залепил с двойно лепящо, нещо като велкро е, ама е на 3М е държи много здраво....а на IT специалиста,му пожелавам Дядо Коледа да му донесе едно външно SSD,и да се успокои накрая...
Експерт търси мнение от тролове - интересен подход...
п.п. доскоро мислех, че това е един от най-кротките и с възпитан тон форуми, които посещавам
п.п.п. и да не съм офф - при всички външни хард дискове, които съм ползвал досега, независимо от операционна система и устройство, към което са закачени, се е чувал паразитен шум в произволни моменти, дори и при изключена или заспала система. дразнещо е наистина.
И аз това се чудя,защо вместо една голяма флашка,хората искат външни хард дискове да ползват за запис от телевизора?
Предполагам заради цената на едното и другото...
После,шуми ми,свети ми,не се изключва с телевизора,върти си 4-5 часа,износва се и се скапва
Значи,дават по 3-4000лв. за телевизор...а за SSD или голяма флашка не им се дават 200-300 лв. например?...
През 2015г. когато си купувах телевизора,в пристъп на еуфория дадох 480лв. за 4 чифта 3D активни очила,за 1 година гледах не повече от 3-4 3Д филма,и продадох очилата на секундата
Този пост е редактиран от iveto; 11-12-18 в 19:08.
ами като не съм правил аз компилацията и не знам какво прави и как да го накарам да не работи просто търся начин да заобиколя проблема
уморих се да повтарям - при Сони НЯМА таймшифт!!!!
когато си купувах плазмата и дискчето за нея флашки над 16Гб на поносими цени нямаше - сега може да си взема една 64Гб флашка за 20лв, но след като съм дал пари за външен диск и е наплют за телевизора и работи безотказно защо да правя излишни разходи
За каквото и да си говориме,накрая винаги става въпрос за пари
При стандартно изключване от дистанционното, телевизора минава в спящ режим. Според това в колко часа е настроено сканирането за проверка на нови програми - се чува прещракване, но дисплеят не светва, тунера пресканира, ако открие нови програми ги запаметява и телевизора пак преминава в спящ режим.
Някъде в менюто имаше настройка за пълно изключване на телевизора, но ако решиш да го включиш от дистанционното ще трябва да чакаш докато се появи картина. първо зарежда работният софтуер, после си прави самодиагностика и зарежда OS...
https://community.sony.co.uk/t5/andr...e/td-p/2091088
https://9to5google.com/2017/08/02/ho...ndroid-basics/
Точно поради тази причина съм деактивирал актуализацията на програмите,какво толкова ново ще ми пуснат?...от около 270 канала,гледам активно не повече от десетина,просто това,което ме интересува е в различни пакети,и няма как да не съм премиум пакета...
Здравейте на всички
Взех си СОни XF90 преди 2месеца и имам няколко въпроса , които са свързани и с по-горните постове.
Малко предистория , За съжаление видеокартата на РС не подържа 4к и използвам лаптоп който е свъзан с телевизора с HDMI кабел. Видеокартата възпроизвежда 4к/30 hz 8bit цвят (така изписва като дам на инфо)
, като дам на инфото за филма там дават 4k/60 hz 10 bit. Имам два външни диска - 500 гб и 250 гб, като вторя е SSD.и двата са на USB 3.0
Питането ми е следното: през външния хардq когато е свързан към телевизора възпроизвежда ли се пълното качество или не.
Здравейте колеги,
опитвам се да намеря начин да гледам 4к съдържание (филми и клипове) намиращо се на хард диска/ssd на компютъра по мрежата. Телевизора е Sony 49XF8505 и е свързан към рутер TPLink Archer C5 , защото по кабел се закача само на 100mbps. По Wifi се закача на 800 mbps и на speed test-а си ги има 200-те мегабита , които ми предоставя доставчика. Компютъра е с гигабитова лан карта и SSD-то и процесора са достатъчно бързи за да не правят спънка , но доста от 4к клиповете и филмите , които пускам си накъсват или дропят кадри. Пробвах всякакви плейъри като Kodi , VLC , MXPlayer и вградения Video Player при Sony. Пробвах със media server-и като Serviio , Plex и Windows Media Server , отваряне директно от шерната папка без медиа сървър. Най-гладко върви с вградения плейър и windows-ския media server , но има какво да се желае , а и не мога да заредя субтитрите по никакъв начин. Това според Вас нормално ли е или аз някъде бъркам ?
По кабел накъсва ли ти.Аз винаги бих избрал кабел пред ултра мултра ви фи.
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk