И по кабел накъсва да. Като следя ъплоуда на компа по време на възпроизвеждане по wifi в първите 5 секунди стига до към 160mbps , но после пада до 75. По кабел в началото 90 и след това отново пада на 75 и така до края на клипа/филма.
И по кабел накъсва да. Като следя ъплоуда на компа по време на възпроизвеждане по wifi в първите 5 секунди стига до към 160mbps , но после пада до 75. По кабел в началото 90 и след това отново пада на 75 и така до края на клипа/филма.
Здравейте едно питане
Ще ми падне ли качеството ако си взема удължение за USB 3.0 за телевизора , защото ми омръзна това постоянно качване и разкачване
а във форума научих че това може да е фатално за USBпорта на телевизора.
И при мен има насичене - използвам връзка с HDMI през лаптопа 4к на 30Hz (за съжаление), през външния хард - единствено през блу рей плеара не засича.
Не можах да намеря някой приятел който да има 4к блу рей плеар за да сравня картината от този с торентите.
За сега съм се спрял на външен хард 8тб - според вас удачен ли е избора.
Може да не му стигне тока от Юсб .
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
Sony has started rolling out Android Oreo on 2017 & late 2016 TVs
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1544767223
Android 8 Oreo започна да се разпространява в САЩ до телевизори с Android от края на 2016 и 2017 г. Компанията няма планове за ъпгрейд на предишни модели, което вероятно не е добър знак.
Само в САЩ за момента. Първите собственици започнаха да получават актуализацията за Android 8 Oreo преди около две седмици и през следващите седмици трябва да достигне до всички съвместими телевизори. Sony все още не е коментирала плановете за Европа.
За моделите в северна Америка!!
https://www.sony.com/electronics/sup...loads/00015669
Четете
https://www.reddit.com/r/bravia/comm...17_tvs_thread/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-12-18 в 19:12.
Ако се намери US Firmware може ли да се флашне на телевизор предназначен за Европа ?
Фирмуера съм го дал по-горе, но не препоръчвам да се качва на европейски модели(въпреки че хардуерно са аналогични). Следете коментариите - може някой да се осмели да го направи и пише какви са последствията.
За Европа предполагам, че ще го пуснат в края на другият месец.
Препоръка:
След преминаване от Android TV 7 Nougat към Android TV 8 Oreo препоръчвам връщане на фабричната настройка:
- Инсталирайте Oreo
- Запазете списъка с канали на USB флашка
- Възстановете фабричните настройки
- Инсталирайте списъка с канали отново на телевизора
- Забележка: всички настройки (картина) и записи (PVR) ще бъдат изгубени
- ако след това откриете бъгове, оставете коментар
https://www.sony.bg/electronics/supp...loads/00015296
https://www.sony.co.uk/electronics/s...icles/00198697
Експортиране на списъка с канали от Вашия телевизор:
Поставете външна USB памет в USB порт на Вашия телевизор.
a) За модели на Sony с Android отидете на:
[Home] (Начало) > [Settings] (Настройки) > [Channel Setup] (Настройка на канали) > [Digital setup] (Цифрова настройка) > [Technical Set-up] (Техническа настройка) > [Program List Transfer] (Прехвърляне на списъка с програми) > [Export] (Експортиране)
b) За модели на Sony, които не са с Android, отидете на:
[Home] (Начало) > [Settings] (Настройки) > [System Settings] (Системни настройки) > [Channel Set-up] (Настройка на канали) > [Digital Set-up] (Цифрова настройка) > [Technical Set-up] (Техническа настройка) > [Program List Transfer] (Прехвърляне на списъка с програми) > [Export] (Експортиране)
Файл, наречен "sdb.xml", ще бъде копиран на Вашата външна USB памет.
Промяна на списъка с канали на Вашия компютър:
Поставете външната USB памет с файла "sdb.xml" в USB порт на Вашия компютър.
Пуснете инструмента Channel Editor и отворете “sdb.xml”.
Пренаредете програмите в списъка си с канали.
Запаметете Вашия модифициран списък с канали във файла "sdb.xml" на външната USB памет.
Импортиране на списъка с канали във Вашия телевизор:
Поставете външната USB памет с модифицирания файл "sdb.xml" в USB порт на Вашия телевизор.
a) За модели на Sony с Android отидете на:
[Home] (Начало) > [Settings] (Настройки) > [Channel Setup] (Настройка на канали) > [Digital setup] (Цифрова настройка) > [Technical Set-up] (Техническа настройка) > [Program List Transfer] (Прехвърляне на списъка с програми) > [Import] (Импортиране)
b) За модели на Sony, които не са с Android, отидете на:
[Home] (Начало) > [Settings] (Настройки) > [System Settings] (Системни настройки) > [Channel Set-up] (Настройка на канали) > [Digital Set-up] (Цифрова настройка) > [Technical Set-up] (Техническа настройка) > [Program List Transfer] (Прехвърляне на списъка с програми) > [Import] (Импортиране)
След рестартиране на телевизора ще се появи новият списък с канали
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-12-18 в 22:44.
Sony ZF9 in 75 inches: Better than 65ZF9?
source video:[youtube.com - digitalfernsehende]
Sony KD-65ZF9 test
https://hdtvpolska.com/sony-kd-65zf9...em-direct-led/
CES 2019
sony се фокусира върху два LCD телевизора 8K, които се очакват в Лас Вегас: телевизор 8K 98'' (249 см) и 85'' (216 cm), или 82'' (208 cm). Последната новина е че, Sony може да реши да изостави 85 '', досега купувани от BOE, в полза на 82'', купувани от Samsung.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-12-18 в 14:34.
Здравейте колеги, от няколко седмици съм с sony 4k xf8577 който обсъждахме преди време тук, исках да кажа, че като цяло телевизора е страхотен обаче 4к клипове от youtube насичат неприятно, нещо което никъде го нямаше като feedback и го разбрах чак когато го имам. Не е проблема в интернета понеже съм с AC рутер, тв е ъпдейтнат е до последна версия андроид.. ако имате някакви идеи за оптимизация ще съм много благодарен.
При мен си вървят много гладко даже, нямам никакви проблеми с 4к клиповете от ютуб. Проблема е в твоя телевизор. Върна ли фабрични настройки след ъпдейта?
Искаш да кажеш демо 4k клипове от тубата?
Ако е така и при мен насичат и при други е така но няма проблеми с филми или обикновени 4к клипове като песни или подобни.
Вържи си тв. и рутера с лан кабел.
Да, демо клиповете 4к 60fps и други подобни, вървят но картината не се движи плавно, не мисля че проблвма е в интернет връзката, ще пробвам фабричните и лан кабела, и ще дам инфо. Мерси много.
Аз даже гледах филм 4к 60 фпс- "Черната пантера" от Rutor,вървеше чудесно,но някак не ми хареса да гледам 60 фпс,Иначе телевизора ми е вързан с рутера чрез лан кабел.