Има ли начин да не инсталираш новият софтуер.При мен дойде но кликнах за инсталиране по нататък.Работата е там че то и сега забива и работи бавно ... имам и регистриран външен хард диск .Ако започне и моят хард диск да се включва и изключва ....
Има ли начин да не инсталираш новият софтуер.При мен дойде но кликнах за инсталиране по нататък.Работата е там че то и сега забива и работи бавно ... имам и регистриран външен хард диск .Ако започне и моят хард диск да се включва и изключва ....
Може да не се инсталира, отказваш и толкова. Обаче няма начин за връщане на стара версия, това е много кофти. Хем знам какви пръчки са ъпдейтите винаги ... трябваше и предния път да не ъпдейтвам.
От настройките му забраняваш актуализацията и си готов. Аз също не съм я сложил новата версия, ТВ си работи прекрасно в момента и не смятам да го разбазиквам. В края на годината когато излезе новата версия на андроид ще я мисля, ако си струва да иначе не.
Кое по-точно ти забива,и кое работи по-бавно?...от 2105г. откакто имам телевизора,имаше поне 10 ъпдейта,и този е най-добрия...телевизора ми направо лети
Хард диска,няма да ти се изключи,понеже системата генерира напрежение в USB-то,където си го включил,дори и при изключен телевизор.....аз в момента там съм включил външно SSD,и нямам такъв проблем,преди бях с нормален диск и си въртеше по цял ден.Диск със собствено захранване пак върши работа...ама нали гледате да минете по-тънко..после само се оплаквате
Ами като цяло проблема е следният.Почти винаги като натисна копчето за увеличаване или намаляване на звука ... цифрите се появяват с 4-5 секунди ... като звука си се намалява.Превключване от цифрова кабелна на булсатком също.Тук нета не влияе предполагам.
След като се включи телевизора,на системата и трябва известно време да влезе в час,някъде около 3-4мин. по мой наблюдения,през това време ако цъкате упорито с дистанционното,напълно възможно е да има някакво забавяне...За Булсаткома,нямам представа,понеже не ползвам техните услуги...
Много е вероятно някое от инсталираните приложения да затруднява работата на ТВ.
Това е много малко вероятно...имам точно 37 инсталирани приложения,повечето от които не са официални,и нямам никакъв проблем с работата на телевизора...проблема е че някой хора доста бавно и трудно свикват с андроида на телевизорите си,особено ако преди това са ползвали телевизори с други операционни системи или такива без никаква системи...все нещо не им харесва,все ги сравняват с античните си плазми и т.н.
Направих и аз ъпдейт на софтуера ... престраших се както се казва ... за сега няма никакъв проблем.Не съм забелязъл някакви разлики със старата версия.Важното е че за сега няма проблеми.
С ъпдейта дойде и Amazon Prime Video, а HBO GO явно не са си платили на Sony макар, че ако си в USA ще може да го имаш.
Тва си е някаква извратена дискриминация ми се струва, но на никой не му се занимава да оправи нещата в Европа.
To access HBO GO℠, you must reside within the fifty states of the United States of America.
If you reside in this area and are still experiencing difficulties, please contact your television provider.
Този пост е редактиран от BackTrack5R3; 18-04-18 в 15:42.
Днес и аз инсталирах новия ъпдейт на Сонито и мога да кажа че всичко си работи нормално
като преди, без проблеми за сега.С гласовото търсене никакви проблеми или забавяне,
You tube изглежда малко по бързо, гледах и един трейлър с 4k Dolbivision, Kodi-то лети,
не съм пробвал само записи на външен диск, за последното използвам сат. приемник и
записи на флашка, които се стриймват през домашната мрежа с miniDLNA на приемника
до vlc-android player на тв-то.Това е от мен.
Хора за нищо на света не си ъпдейтвайте сонитата ,вече втори телелевизор ми омаза картината.Първия 755 успях да го върна ,че беше онлайн покупка, но KD-43X8307C след близо 10 месеца супер картина кой дявол ме накара да го ъпдейтна незнам мазало голямо.Много ме е яд иде ми да го метна през тересата.Иначе менютата по малки по-бърз стана ,но картината се развали.Какво ли не правих кабели ли не сменях от нета готови настройки сумати и смених нестава и нестава.Оригиналната версия беше 5.1 сега е е 7.
Просто явно си има фабрично калибриране на всеки модел и после всичко е оеднаквява с ъпдейта, аз така си го обяснявам.
Нещо си в грешка - ъпдейтите не променят настройки на картината и аз лично не съм усетил никаква промяна в картината от 2 год. насам.
Най-вероятно си омазал нещо в някоя настройка - върни заводски, изключи от захранване за 5-10мин. и виж как е.
Това беше първото което направих.Аз по принцип гледам на стандарт с 2-3 обикновенни донастройки на контарста и цвета без да пипам там RGB-та ли как се казват.И както вече казах на второ сони ми се случва това.Щом хора от семйството и те казват че картината се е развалила смятай за какво става въпрос.
Всички сме с последните ъпдейти и досега никой не се е оплакал освен теб.