Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 49
Like Tree7Одобрявам

Впечатления от софтуерна версия v6.2858 на Android 7.0

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Впечатления от софтуерна версия v6.2858 на Android 7.0

Има ли начин да не инсталираш новият софтуер.При мен дойде но кликнах за инсталиране по нататък.Работата е там че то и сега забива и работи бавно ... имам и регистриран външен хард диск .Ако започне и моят хард диск да се включва и изключва ....

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Може да не се инсталира, отказваш и толкова. Обаче няма начин за връщане на стара версия, това е много кофти. Хем знам какви пръчки са ъпдейтите винаги ... трябваше и предния път да не ъпдейтвам.

4. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

От настройките му забраняваш актуализацията и си готов. Аз също не съм я сложил новата версия, ТВ си работи прекрасно в момента и не смятам да го разбазиквам. В края на годината когато излезе новата версия на андроид ще я мисля, ако си струва да иначе не.

5. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от daniel72 Виж публикацията
    Има ли начин да не инсталираш новият софтуер.При мен дойде но кликнах за инсталиране по нататък.Работата е там че то и сега забива и работи бавно ... имам и регистриран външен хард диск .Ако започне и моят хард диск да се включва и изключва ....
    Кое по-точно ти забива,и кое работи по-бавно?...от 2105г. откакто имам телевизора,имаше поне 10 ъпдейта,и този е най-добрия...телевизора ми направо лети
    Хард диска,няма да ти се изключи,понеже системата генерира напрежение в USB-то,където си го включил,дори и при изключен телевизор.....аз в момента там съм включил външно SSD,и нямам такъв проблем,преди бях с нормален диск и си въртеше по цял ден.Диск със собствено захранване пак върши работа...ама нали гледате да минете по-тънко..после само се оплаквате
    sapiora одобрява това.

6. Тук е от
    Jan 2013

Ами като цяло проблема е следният.Почти винаги като натисна копчето за увеличаване или намаляване на звука ... цифрите се появяват с 4-5 секунди ... като звука си се намалява.Превключване от цифрова кабелна на булсатком също.Тук нета не влияе предполагам.

7. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

След като се включи телевизора,на системата и трябва известно време да влезе в час,някъде около 3-4мин. по мой наблюдения,през това време ако цъкате упорито с дистанционното,напълно възможно е да има някакво забавяне...За Булсаткома,нямам представа,понеже не ползвам техните услуги...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Много е вероятно някое от инсталираните приложения да затруднява работата на ТВ.

10. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от sapiora Виж публикацията
    Много е вероятно някое от инсталираните приложения да затруднява работата на ТВ.
    Това е много малко вероятно...имам точно 37 инсталирани приложения,повечето от които не са официални,и нямам никакъв проблем с работата на телевизора...проблема е че някой хора доста бавно и трудно свикват с андроида на телевизорите си,особено ако преди това са ползвали телевизори с други операционни системи или такива без никаква системи...все нещо не им харесва,все ги сравняват с античните си плазми и т.н.
    sapiora одобрява това.

11. Тук е от
    Jan 2013

Направих и аз ъпдейт на софтуера ... престраших се както се казва ... за сега няма никакъв проблем.Не съм забелязъл някакви разлики със старата версия.Важното е че за сега няма проблеми.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2017

С ъпдейта дойде и Amazon Prime Video, а HBO GO явно не са си платили на Sony макар, че ако си в USA ще може да го имаш.
    Тва си е някаква извратена дискриминация ми се струва, но на никой не му се занимава да оправи нещата в Европа.
    To access HBO GO, you must reside within the fifty states of the United States of America.

If you reside in this area and are still experiencing difficulties, please contact your television provider.

Този пост е редактиран от BackTrack5R3; 18-04-18 в 15:42.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Габрово

Днес и аз инсталирах новия ъпдейт на Сонито и мога да кажа че всичко си работи нормално
    като преди, без проблеми за сега.С гласовото търсене никакви проблеми или забавяне,
    You tube изглежда малко по бързо, гледах и един трейлър с 4k Dolbivision, Kodi-то лети,
    не съм пробвал само записи на външен диск, за последното използвам сат. приемник и
    записи на флашка, които се стриймват през домашната мрежа с miniDLNA на приемника
    до vlc-android player на тв-то.Това е от мен.
    sapiora одобрява това.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Apr 2015

Хора за нищо на света не си ъпдейтвайте сонитата ,вече втори телелевизор ми омаза картината.Първия 755 успях да го върна ,че беше онлайн покупка, но KD-43X8307C след близо 10 месеца супер картина кой дявол ме накара да го ъпдейтна незнам мазало голямо.Много ме е яд иде ми да го метна през тересата.Иначе менютата по малки по-бърз стана ,но картината се развали.Какво ли не правих кабели ли не сменях от нета готови настройки сумати и смених нестава и нестава.Оригиналната версия беше 5.1 сега е е 7.
    Просто явно си има фабрично калибриране на всеки модел и после всичко е оеднаквява с ъпдейта, аз така си го обяснявам.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нещо си в грешка - ъпдейтите не променят настройки на картината и аз лично не съм усетил никаква промяна в картината от 2 год. насам.
    Най-вероятно си омазал нещо в някоя настройка - върни заводски, изключи от захранване за 5-10мин. и виж как е.
    shame одобрява това.

17. Novice
    Тук е от
    Apr 2015

Това беше първото което направих.Аз по принцип гледам на стандарт с 2-3 обикновенни донастройки на контарста и цвета без да пипам там RGB-та ли как се казват.И както вече казах на второ сони ми се случва това.Щом хора от семйството и те казват че картината се е развалила смятай за какво става въпрос.

18. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Всички сме с последните ъпдейти и досега никой не се е оплакал освен теб.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Софтуерна промяна в работата на климатика
    От HukuT0 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 27
    Последно: 13-08-16, 10:21
  2. HiMedia Q5 Quad Core Android TV Box 2GB 4K Video 8GB eMMC Android 4.4
    От Vezirski във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 24-03-15, 11:28
  3. Idol 2 - софтуерна драма
    От Мартина Ламбова във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 04-09-14, 13:12
  4. Отговори: 32
    Последно: 10-11-13, 23:29
  5. Софтуерна телефонна централа - как?
    От Araiz във форум Поддръжка
    Отговори: 15
    Последно: 07-03-09, 01:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе