Пробвай през Nova video player да ги пуснеш.
Да не са форматирани от Самсунга защото ако е така никога Сонито няма да ги прочете ?
Форматирай ги както е дадено тук
https://www.sony.co.uk/electronics/s...7503#Vista_7_8
Пробвай през Nova video player да ги пуснеш.
Да не са форматирани от Самсунга защото ако е така никога Сонито няма да ги прочете ?
Форматирай ги както е дадено тук
https://www.sony.co.uk/electronics/s...7503#Vista_7_8
Този пост е редактиран от sony 1; 29-12-19 в 21:03.
Не ми ги вижда ТВ то, какъвто и плеър да сложа, ефекта е същият. Нещо по софта на ТВ то е.
A форматира ли ги както е в горния линк
Не е важно какво мисля аз, важното е ти какво си направил защото не го беше споменал в предишния пост !
Сложих си една бяла led лента от зад на телевизора директно в единия usb порт. Доста добре се получи, но сега имам проблем. Когато изключа ТВ лентата не се гаси. Явно телевизорът не се изключва напълно. Има ли някаква настройка в менюто, която трябва да се пипне, защото на старата ми плазма, след като го изкл от дистанционното и лентата и тя спираше. Не е ок постоянно да ставам и да разкачам от usb порта.!
Няма начин, трябва да си вземеш външно захранване.
Или usb преходник с дистанционно. Благодаря за инфото
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Има, само че трябва да изключиш всички настройки, свързани с функции в стенд-бай-режим. Такива има в менюто за Мрежа със сигурност, и на още 1-2 места, само че не знам как е устроено менюто, ако си с новата версия. Аз съм с Андроид 7.0 и ги спрях всички, защото ме дразнеше, че в режим на готовност имаше много висока консумация. И все пак, като спреш телевизора, минава малко време преди да изключи и USB-тата. Някъде назад бях писал за този "проблем", но не ми се търси, затова ще ти дам пример за функция, която може да изключиш:
HOME -> SETTINGS -> NETWORK -> REMOTE START
HOME -> SETTINGS -> NETWORK -> NETWORK SETUP -> EXPERT -> тук спираш настройките за WIFI - адаптера и SCANNING ALWAYS AVAILABLE. (Е, ако ползваш интернет през безжичния адаптер, изключването не важи)
За USBтата не се сещам точно къде и какво се променяше, но при мен със сигурност не изключваха, защото имах включен стенен LED часовник към един от портовете и часовникът си работеше денонощно. След като промених някои от енергийните настройки, забелязах, че USB се изключва след известно време. После рових още в настройките, промених някои и сега USB спират около 10 минути след спиране на ТВ, а консумацията при готовност е 0.2 Вт. Иначе беше над 10.
10 мин ме устройват сега ще се поразровя.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
охо, и аз бях гризнал дръвчето с поставянето на лед лента преди 2 години
на старата ми плазма нямаше такива проблеми - тогава 2.5 инчовите външни дискове бяха скъпи и дефицитни и си направих външен 3.5 инчов хард диск в кутийка със собствено захранване, който се гасеше от реле, захранено от USB порта - постановката работеше коректно години. развалих я по-късно само защото големия хард се чуваше повече по време на работа
Свързах се със Сони центъра, не знаят какво да се прави и ме пратиха в сервиз Стенмарк. Там момчетата бяха коректни и ми казаха, че всичко е наред. Явно от авторски права и тн , не вижда по-големи флашки от 128 гб. А сега де? Аз ли съм луд или...
това, което са ти казали само за флашките ли се отнася?
че аз имам 500гб хард и работи вече 4г на моето сони
Отказва всякакви ЮСБ 3.0 флашки и такива хардове... Мисля, че е софтуерно и си ги е белязало, да не ги вижда. В началото ги виждаше.
- - - - - - - - - -
Нито от представителството на Сони, нито от сервиза ми помогнаха. Всичко било наред.