Абе някой знае ли защо на А1 някой канали или отделни предавания отрязва картината по малко с черна линия, преди като бях на кулбокс нямаше такъв проблем. Има ли оправяне това.
някой с ТВ от 2015 инсталира ли вече новия ъпдейт?
То аз го инсталирах ама нещо не съм видял какво е новото
някакви негативи каквито се наблюдават при Орео8 забелязал ли си?
интересно, сега гледах един клип https://www.youtube.com/watch?v=wC-6ZH6cH60 и в 1.56минута където се появява менюто от натискането на Action бутона има пункт картина в картината , който при мен го няма - защо?
Този пост е редактиран от apmil4ev; 24-02-19 в 12:16.
Е то това не е Орео , а някаква оптимизация . Не съм го разцъквал сериозно да търся промени, но картина в картината си имаше и преди при мен - даже ме подсети да проверя да не са я махнали.
ресет след ъпдейта направи ли?
интересна препоръка от сайта на Сони:
- След като извършите актуализацията, моля, сменете една от следните настройки:
- Отидете на [Picture settings] (Настройки на изображението) → [Advanced settings] (Разширени настройки) → [Reset] (Нулиране) → и изберете [Reset] (Нулиране)
- Променете настройката на Motionflow на [OFF] (ИЗКЛ.)
- Подобрява стабилността на телевизора
Аз актуализирах,даже не очаквах че за телевизори от 2015г. ще има още ъпдейти,което е много добре...за сега не съм забелязъл никаква разлика от преди...
Тоя клип е от преди 2 години - сега е оптимизирано ... и няма КвК само на HDMI за основен и канал от тунерите
Пробвах това-онова - "Коста Рика" в ютюб все така си забива и не върви , а няма и HDR ...
Един глупав бутон +10/-10 канала в справочника така и не можаха да сложат за 4 години ...или списък с каналите ...
То е така на старите модели - като засече ХДР и минава в такъв режим директно без да можеш да променяш/настройваш параметри на картината.
Моя по някаква си причина не попадна в поддържащите HDR по HDMI , а само през USB - едва ли и някой от Сони може да обясни смислено защо , тъй като хардуерно е еднакъв с останалите ..., че и с половината от следващата година ...
https://antyweb.pl/sony-tv-bravia-4k-2019-modele/
Дистанционното управление работи чрез инфрачервена връзка, но само когато няма налична Bluetooth връзка - благодарение на нея можем да забравим да насочваме дистанционното към телевизора на всяка стъпка. Важно е, че ще се предлага в два варианта - традиционен (черен) и премиум (сребрист, алуминиев фронт).