Доста неща трябва да се случат за да бъдат хора като лео прави.
Най вече всичко да се обърне наопаки.
напротив,грешиш....имам позната ,управител е в Техномикс...продават много модели на Миеле...и въпреки,че печели от това,най- са и противни клиентите,които купуват тази марка...защото са надути,прости(повечето) и с пари...може би е свързано...не знам...
не те разбирам....дано сам се разбираш...
самотна вечер в Амстердам...
утре сме на работа...Скипхол...
Работи повече, другия път да събереш парички да си купиш нещо по свястно от LG и да не завиждаш на хората кой какво си бил купил и какъв бил.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post915039
Направи си още няколко профила, първо да покажеш незнанието си след това от другия профил да се подкрепиш
Това се казва медицицинска диагноза.soulfly48
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post900548
- - - - - - - - - -
Всяка вечер ти е самотна и за това влизаш по форумите с по няколко профила.
Този пост е редактиран от sony 1; 17-03-19 в 03:46.
Ненормални човече, отговарям ти за последен път. Имам си ЕДИН профил... За какво са ми Два
? ... Финансовите ми възможности не ги и подозираш... Но не считам, че като се отъждествяваш с вещите си, ставаш по-значим... Тук повече няма да пиша, нивото с изключение на Христослав и двама-трима е потресаващо... Ако искам мнение, ще питам Хрис и то на лично.. А с LG и Samsung, Philips и други, милиони хора нямат проблеми. Това, че ти си имал ,нищо не значи.... Освен ,че си хейтър... Който ,явно не знае цената на честно изкараните пари...
Този пост е редактиран от Leo Rojas; 17-03-19 в 09:54.
Молба..Ако някой модератор влиза от време на време в темата моля да изчисти последните 20-30 поста.Темата е за Сони Тв.Тук собствениците чат- пат си помагаме с настройки и решаване на проблеми.Започнаха да се включват "акаунти" които упорито ни обясняват как сме се набутали и всяко корейско-китайско произведение е в пъти по-добро. Че има и фенове дето приемат играта.Темата стана мазало.
Извинявай, колега, но по-голяма глупост наскоро не бях чел, изключвайки две - три теми от тукашния раздел за климатиците. От 25 години съм във въздуха и категорично ти заявявам 2 неща: самолетите на лоукост компаниите не са същите, като на редовните, а причината да пробият няма нищо общо нито с качеството на услугата, нито със сигурността на полетите. И когато говории за разминаване между цена и качество, имай пред вид, че това е по-скоро изключение, засягащо само мобилните телефони на епъл и самсунг. Тук се коментират телевизорите, където такова разминаване няма. Не се ядосвай на фактите, приеми ги и ги подмини.