Amazon appstore, но не става с тази версия
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Този пост е редактиран от chorlavia; 11-11-19 в 22:14.
Здравейте на всички.Купих телевизор Sony KD-49XG8396 и има проблем с връзката със саундбар Sony MT500.Чета в сайта на Sony, че има софтуерен проблем и той ще се оправи с нов ъпдейт. Този модел с кой точно Android e?Има налична следната актуализация, която е :
Firmware update to v6.6520
Тази актуализация за кой Android ли? Мисля, че телевизора е Андроид 7.0 или греша? Ако е с 7.0 тази актуализация подходяща ли е или е за 8.0?
Благодаря Ви за информацията!
- - - - - - - - - -
Здравейте на всички.Купих телевизор Sony KD-49XG8396 и има проблем с връзката със саундбар Sony MT500.Чета в сайта на Sony, че има софтуерен проблем и той ще се оправи с нов ъпдейт. Този модел с кой точно Android e?Има налична следната актуализация, която е :
Firmware update to v6.6520
Тази актуализация за кой Android ли? Мисля, че телевизора е Андроид 7.0 или греша? Ако е с 7.0 тази актуализация подходяща ли е или е за 8.0?
Благодаря Ви за информацията!
Извинявам се грешно съм разбрал.
Далеч не е моментно състояние на пазара.
- - - - - - - - - -
И аз ще се радвам ако успеят да пускат все повече и повече качествено съдържание. Гледах две от нещата, които са пуснати в момента и имаше много леки незначителни грешки в субтитрите, но пък за сметка на това има такива за разлика от Netflix, Amazon Prime и останалите "велики услуги".
Ами след като не могат да превеждат и нямат пари, съответно нямат и място на българския пазар! Защо се хвалят, че стъпват на толкова пазари като в същото време нямат пари да си поддържат услугата на съответните пазари? Докато не направят инвестиция и за малките пазари масовия потребител няма да плаща за да гледа без субтитри най-малкото, защото не всеки е длъжен да знае английски. Аз лично мога да гледам без тях, но никога не бих дал и лев за услуга, която е пусната в България, а няма субтитри на български език, съжалявам, но не е коректно. Като нямат пари да го направят като хората да пускат съдържанието безплатно докато не могат да го предоставят качествено с букви на нашия език.
Този пост е редактиран от berpan; 17-11-19 в 17:24.
konstantinopol
https://www.sony.bg/electronics/supp...loads/00016212
Здравейте,
модел 32'' някой да препоръча? (смарт, прилична картина, издръжлив)
За 55'' съм се ориентирал към ХF9005, но съм отворен и за нови предложения?
Благодаря предварително.
Тези 500 лв струват ли си , че 9005 сега го има на 1500-1600 лв , а другия е 2500 ?
За всеки е различно.
- по-бърз процесор за андроида, доста по-бърза работа на системата
- андроид 8 аут ъф дъ бокс
- по-бърз графичен процесор, използва се в 8к модела
- по-нисък инпут лаг за игрите
- има твърдения, че картината е по добра в някои режими, но това е в сивата зона, не е ясно
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
55XF9005 беше на 1600лв. на фона на 55XG9505 за 2200лв. на черния петък при румънците. Лично според мен не си струва 600лв. повече.
П.П. 65XF9005 беше на 2400лв. според мен е по-добър вариан ако имаш вече събрани 2200 за такъв клас телевизор.
Лично на мен новото дистанционно не ми харсва, за разлика от новия интефейс на софтуера.
В унгарския магазин има OLED Филипс 55 инча на 2500 ....Та ако прескоча 2000 лв има други алтернативи, по-добри.
https://petertyson.co.uk/sony-kd55ag8bu-oled?___SID=U ей ви черен петък, ама истински
Този пост е редактиран от Slusatel; 26-11-19 в 18:48.
Актуализация на фърмуер до v6.6545
Ползи и подобрения от най-новата актуализация
- Подобрява мрежовата свързаност с определени рутери
- Подобрява стабилността и производителността на цялостния потребителски интерфейс
- Подобрява съвместимостта с определени CAM модули и разрешава проблеми със съхраняването на канали (само за *****)
https://www.sony.bg/electronics/supp...loads/00016450
На флашката е вече но ще почакам малко отзиви в AV.