Страница 65 от 75 ПърваПърва ... 15556364656667 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1119
Like Tree172Одобрявам

SONY телевизори 2019

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2019

Отговор: SONY телевизори 2019

49Q70 (50Hz) картината стой като анимационна-неестествена, цветовете избузени с някакво червенеене което не се коригира, цъфтежа е същия. При 5GX830 (50Hz) цъфтежа е същия, а картината като цяло една много гладка и не изразителна с тази специална триизмерна дълбочина и блясък както при XG9XX. Пак казвам, това е субективно и лично усещане за правилно качество. Относно ревютата в нета да не забравяме там всичко е платено и в повечето случаи в магазина не им виждаме техните уж точни резултати в последствие да ни впечатляват на живо.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Тези неща са субективни, кой-каквото му хареса. Мой познат си държи тв на настройка "магазин" / много яко се виждало всичко/.....

4. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

@DV4K
    "Относно ревютата в нета да не забравяме там всичко е платено и в повечето случаи в магазина не им виждаме техните уж точни резултати в последствие да ни впечатляват на живо.''

Всичко и навсякъде може да е платено,разбира се.Но въпреки,че на Вашето мнение има много хора сайтове като rtings и DxOmark вероятно си държат на имиджа и не вземат пари за да пишат щуротии.
    Най-малкото защото вероятно вземат достатъчно от името което са си изградили и е трудно да ги купиш.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2019

Както е казвал Ал Капоне: "законите са пожелателни, но не и задължителни" за каквото и да става дума. Следим от дълго време развитието на LCD TV производството и повярвайте, много малко на практика се е оказвало да се види с очи, това за което пишат всички посветени в тази материя.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Колкото пъти съм купувал техника по технически параметри , толкова пъти съм грешил. Най-добре по мнения на притежатели на устройството. То в тия таблици всеки производител пише почти каквото си иска и всеки си хвали стоката. Върви преброй има ли 16 000 000 цвята или са 2-3 по-малко .....
    Gena_bs одобрява това.

7. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от DOLBY VISION 4K Виж публикацията
    Както е казвал Ал Капоне: "законите са пожелателни, но не и задължителни" за каквото и да става дума. Следим от дълго време развитието на LCD TV производството и повярвайте, много малко на практика се е оказвало да се види с очи, това за което пишат всички посветени в тази материя.
    Правилно го е казал.И от всяко правило има изключения.Но за да може някой от нас да ги узнае поне трябва да има възможност да вземе (у дома!) 5 тв-ра за 5 дни,да ги сложи един до друг на желаното осветление,да им пусне един и същ сигнал и едни и същи сцени.Дай боже всекиму.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    Колкото пъти съм купувал техника по технически параметри , толкова пъти съм грешил. Най-добре по мнения на притежатели на устройството. То в тия таблици всеки производител пише почти каквото си иска и всеки си хвали стоката. Върви преброй има ли 16 000 000 цвята или са 2-3 по-малко .....
    Мненията на притежателите е добре,ако можеш да отделиш тези които не са от фенщина и които знаят с какво и как да сравняват.Мислиш ли ,че поне 50 % от тях са такива?
    Аз не мога да преценя.

p.s.
    И ако сега отворя една тема в която пиша колко е ''скапан'' тв-ра който съм си купил (SONY9xx напр.) сигурно ли е ,че съм ''потребител'' или съм поредния фен на LOEWE(може би бивш) или PANASONIC напр.?Да не говорим ако съм монтажник на климатици 2 у-ба какво мога да напиша за всички нови.Дано това последното не стане причина за 10 стр. приказки извън темата.
    Дали вземат пари или не и колко аз не знам,но хората си застават зад приказките с името,а не с профили и някъде имената са важни.Както името SONY което бъдете уверени също носи пари,важното е да си го отвоюваш.
    Този пост е редактиран от cable; 17-12-19 в 12:22.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Аз чета мнения в Амазон и чужди форуми, в Амазон има примерно хххх мнения от потребители с потвърдена покупка , няма как там да се пише ала-бала и фенове твърде няма.Просто си пишат - това и това ми харесва , онова не. Склонен съм да вярвам. Примерно преди 2-3 години си купих суб Клипш , щото тука много ги хвалят . Прочетох в Амазон , че много им горят усилвателите , ама не .... викам си пресилват..... На първата седмица умря и добре че ми върнаха парите. Така си купих и едно сд Маранц , имах такъв топ модел , но реших нещо по-ново да си взема. Прочетох , че не харесва CDR CDRW , ама викам си "гроздето не е кисело , само е нависоко". Да ама не, 50 % от СД не ми тръгнаха и го върнах. Купих си Ямаха от Амазона , защото бяха писали , че чете всичко на 100 % и се оказа напълно вярно. Сега ще дъня компютара и чета само ревюта за избор на дъно, процесор и рам. И там мненията на купувачите се разминават с рекламите и то с много. Ще повярвам пак на закупилите ги.

10. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Там ,разбира се може.Понякога се разминават,понякога не толкова.И за да си направя изводи за един тв-р гледам мненията и за друг модели за да видя как оценяват.
    Понякога оценките за слаби модели може да са добри,защото ползвателите им са с по-малки претенциии.Повече вярвам на тези които казват с какво сравняват и то да е на желаното ниво.
    Не си споманям кои точно ,но виж напр. SAMSUNG 7xxx крайна оценка и Q70.Понякога съвсем различни като качество са с много близки оценки.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Разминавания винаги има, западняцити много тачат евтинджоса. Като гредам сега дъна за компютри много хвалят един модел за под 100 евро. Точно от него нищо не става, ама вървят с него райзен процесорите и сега е хит. Иначе даже изходите за клавиатура и мишка са от онези кръглите / не знам даже как се казват/, то такива клавиатури и мишки вече кой ползва .....
    https://www.amazon.de/ASUS-Mainboard...%2C190&sr=1-20

12. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Напълно си прав.Но и когато нуждите им са такива защо да си дават парите за емблеми напр. или някой като мене използващ компа предимно за нет да се хвърли на топ модел(въпреки че имат пари).Затова казвам,че ако гледаш само звездите и не четеш внимателно едва ли изводите ще са точни.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Това дъно е от 2017г от първите райзъни и е с трагичен чипсет. Ако взимаш процесор 2600X и нагоре или от тазгодишните взимай X470 дъно.

Колкото до това, какво се пише за даден телевизор от хората си е според собствените очаквания и критерии за въпросния модел.
    Масово хората, ако имат дадена марка и тя не е давала дефекти са много доволни, но пък, ако е имало проблеми и ходене в сервиз са недоволни и минават на друма марка.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu Виж публикацията
    Това дъно е от 2017г от първите райзъни и е с трагичен чипсет. Ако взимаш процесор 2600X и нагоре или от тазгодишните взимай X470 дъно.

Колкото до това, какво се пише за даден телевизор от хората си е според собствените очаквания и критерии за въпросния модел.
    Масово хората, ако имат дадена марка и тя не е давала дефекти са много доволни, но пък, ако е имало проблеми и ходене в сервиз са недоволни и минават на друма марка.
    В450 чипсет подкарва отлично 3ххх Ryzen. Разликите с 470 са в някои други неща, но не и в поддръжката на различни поколения процесори. Също така си зависи от конкретното изпълнение за всеки отделен модел дъно. По-специално за захранващата схема за процесора.
    Иначе на хартия за Ryzen 3 новия чипсет е х570.
    Този пост е редактиран от VanDan; 18-12-19 в 05:08.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2009

на хартия да на практика и X470 върши работа
    но темата е за ТВ Sony и ще ни се скарат

17. Member
    Тук е от
    Nov 2019

И какво става сега и 49XG9005 остава извън актуализацията към Android 9 изобщо?

18. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от DOLBY VISION 4K Виж публикацията
    И какво става сега и 49XG9005 остава извън актуализацията към Android 9 изобщо?
    Може и да са пропуснали да го добавят в списъка. Ако е с новото цпу 1500 mhz би трябвало да няма технически проблеми за ъпдейт. Нали с това се оправдават за миналогодишните модели.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
    Този пост е редактиран от javorenator; 18-12-19 в 17:07.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 75 ПърваПърва ... 15556364656667 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик '2019
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3063
    Последно: 04-01-20, 11:11
  2. SONY телевизори 2018
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 911
    Последно: 02-01-19, 14:40
  3. SONY телевизори 2017
    Отговори: 1108
    Последно: 01-01-18, 07:21
  4. SONY телевизори 2016
    Отговори: 1640
    Последно: 01-01-17, 18:45
  5. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе