Как за какво..... за филми и сериали разбира се, плати си и Реал Дебрид по 5лв. на месец и наистина ще имаш работещо Коди 24/7
Как за какво..... за филми и сериали разбира се, плати си и Реал Дебрид по 5лв. на месец и наистина ще имаш работещо Коди 24/7
Добре,кои сериали или филми ги няма в нашите тракери?И да не се чудя как да си сваля субтитрите с Коди.Кодито става за спортни предавания,които не дават в пакета ,който плащам за телевизия.
Защо трябва да свалям филми от тракерите като имам смарт телевизор ?
Субтитрите си ги има трябва да се научиш да си ги сваляш само, това е.
Заяждаш се.Отделих достатъчно време прочета и науча как да си намеря субтитри за даден филм.Единственият вариант без да сваляш и качваш е с платена услуга тип HBO..
Нещо се обърка с това заяждане, ама много. Както че си отделил достатъчно време за субтитрито.
Ако беше научил каквото и да било няма да пишеш подобни глупости.
Попрочети научи се как да го ползваш и няма да задаваш такива въпроси и да даваш такива определения.
Аз не се заяждам.Моето мнение е ,че Кодито е прехвалено .Много е добро за спорт,но нищо повече.Коментарите не ме притесняват,защото не си ми на ценза ,нито на интелекта.
Как не се заяждаш като се стигна и до '"ценза" и 'интелекта" ти Добре че си забавен
Точно така е когато някой не разбира от нещо, винаги вината не е в него, типично
Така е гроздето е кисело
За коди има добавки за тв,филми,субтитри,спорт и др.Всичко е на едно място.Избора на субтитри е голям,лесно се свалят.Когато филмите са нови нямат субтитри,качеството е лошо но така е с другите приложения за филми.Кое приложение ползваш е твой избор.Спорт на коди почти не гледам,лоша картина.Vavoo е подобно на коди и има много телевизии.Твоя бокс е с хубав процесор,би трябвало да нямаш проблеми с коди.И коди и андроид са тромави но има по вече възможности,пък и не плащаш.
gogogogov
Не си го гледал повече от 20минути значи.
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post919714
Този пост е редактиран от sony 1; 26-03-19 в 11:12.