Никой не го интересува за колко време спира, важното е че спира/прекъсва затова ти дадох примера с платения Da Player.
Вкарваш хората в заблуда.Пиши за колко секунди спира да се знае!
Говори се че има извънземни но искаме да ги видим нали ?
Така е и с твойте безплатни версии на Vivoo за които говориш но никой не ги е видял
Този пост е редактиран от sony 1; 26-03-19 в 14:17.
gogogogov
За това говорим Vavoo, така че не го предлагай като безплатно и работещо.
Ако имаш друго Vavoo го poкaжи И ние да се облажим.
https://apkpure.com/vavoo/org.xbmc.vavoo
Този пост е редактиран от sony 1; 26-03-19 в 14:50.
Колеги,
моля да спрете да се ядете и изнервяте един друг. Нека да спрат обидите и негативните подмятания. Има хора, които четат и се опитват да научат нещо ново или от опита си да дадат съвет. Не е нъжно няколко страници да четем неща, които не засягат никой, че дори и вас самите. Наистина има хора, които се опитват да помогнат и може би изказа им се приема по друг начин, когато се чете, но и според настроението в което сме към момента. Който не желае да ползва нещо, нека да не го ползва, но и да не изразява мнение, което е необосновано и обратното, който иска да помогне - да го направи, без да си позволява да се изразява все едно по подразбиране четящия трябва да е корифей. Това ми е мнението, моля, да не се обиждате.
Може ли модераторите да разчистят малко темата?
Колеги един въпрос, понеже пуснах пробно нетфликс на телевизора и разбрах че имат проблеми с българските субтитри научих, че Коди си има добавка на нетфликс, която може да се ползва с добавките за търсене на български субтитри. В тази добавка на Нетфликс, за Коди трябвало да се логнеш с имейла и паролата ти от профила в нетфликс. Някой пробвал ли е тази система и ако може да сподели повече информация и опит по въпроса, понеже ме заинтригува и е доста идейно.
Този пост е редактиран от felipe; 28-03-19 в 12:36.
Аз все още се мъча да намеря Music TV sources
Попаднах на някакви POP канали, но са много зле.
Никой ли не гледа музикални канали??????
Булсат имаха преди няколко месеца (година) много добри германски - JukeBox, Deluxe, RockTV, но ги махнаха.
А преди месец видях, че въобще се махнали немските TV - SAT1, PRO7 и т.н.
Ако плащаш на тези нещастници, щеше много да ме е яд!
При мен андроида се оправи...просто така. И коди си работи нормално и от гугъл плей си свалям каквото желая (за разлика от преди, когато на всички апове ми даваше грешка), включително и Es file explorer. Това обаче е от 3 дена и не смея да се зарадвам, че хич не съм сигурен докога ще продължи Благодаря на всички, които се включиха със съвети, доста неща ми светнаха
Сега си инсталирай Аптоиде ТВ. за да имаш винаги резервен магазин, ако пак Гугъл магазина се бъгне.
някой гледа ли клипчета в wmv?
изтеглих си няколко но не ми тръгнаха изобщо - на Коди само ми върти колелцето за зареждане но не тръгва да плейва
След като тествах https://www.technadu.com/best-kodi-builds/6203/ се убеждавам,че Кодито е за мазохисти.Става само за он-лайн спорт,което не е малко.Може и за филми през локалната мрежа,но за филми си имаме тракери.Никой не ни ебава в БГ за сваляне и гледане на пиратско съдържание и дори и програми,ако си частно лице.
Ами тествал си в неправилна посока.. и карането на кола е непосилно за някои хора, но за други е удоволствие.
Не е срамно да не знаеш, срамно е когато сам си философстваш за пореден път.