И как телевизор ще се върже към 5G мрежа? То бива издребняване ама понякога минава всякаква граница. Ясно е, че имах предвид 5GHz.
И как телевизор ще се върже към 5G мрежа? То бива издребняване ама понякога минава всякаква граница. Ясно е, че имах предвид 5GHz.
stenly
Скоро може и да стане
https://www.asiatimes.com/2019/06/ar...work-in-china/
Е, то сега покрай IoT ще полудеят всички. Нали и за това толкова бързат с 5G мрежите.
Основно бързат, за да постигнат Total Control over People, но това е друга тема.
Преди актуализацията, когато задържа бутона "home"от дистанционното, ми се отваряха табовете на приложенията, които са стартирани в момента, и можех да си ги затварям. След актуализацията бутонът за това не действа, а се "отваря" това което се отваря и с бутона "aplications". Другото което се развали е работата с микрофона от дистанционното- работи мудно и често не разпознава какво му говоря.
Връщах заводските настройки, изключвах телевизора от захранването... освен, че се наложи наново да си инсталирам приложенията друго не постигнах.
Този пост е редактиран от S0NY; 05-08-19 в 18:13.
Да не са ти изтощени батериите ?
НЕ! Батерийките са супер.
И при мен не работи. Мисля, че вече няма таск менъджер.
С Button Mapper задаваш тази функция на някой излишен бутон, https://play.google.com/store/apps/d...mebutton&hl=bg
След като задържиш бутона и ти се отворят прложенията:
- избираш, това което искаш да затвориш;
- задържаш бутона за потвърждаване;
- избираш "info";
- force stop.
По-сложно е от преди, но все пак е вариант.
По темата ... Някой има ли представа дали да очакваме още актуализации или не. Изпратих запитване до Sony с проблема, който се появи при мен (губи WiFi от време на време), но не получавам отговор вече 3 седмици.
И аз забелязвам,че след актуализацията ми се губи wifi сигнала от време на време. Също често взе да блокира дистанционното управление и само след рестарт на андроидът се оправя.Като блокира,не мога да сменям каналите и да изключа тел.Работи само бутонът за звука. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
На мен сходен проблем ми прави дистанционното, но след като е намалял заряда на батериите. Лошо впечатление ми прави, че много бързо му падат батериите на дистанционното, но това е още от самото начало на закупуване на ТВ и не мисля, че има нещо общо с firmware.
Офф топик:
При мен също батериите се "топяха" без време, но след като изключих блутут-а се нормализира положението. Обаче без блутут не работи и гласовото търсене.
Този пост е редактиран от valio_; 16-09-19 в 15:07.
На мен миналата седмица ми се случи дистанционното да не реагира, нищо не работеше по него. След като извадих батериите за малко се оправи после.
Да имам ли предвид че може да е от ъпдейта?