Няма да се изненадам ако ъпдейта е причината. При мен също стана такъв блокаж на дистанционното, два-три пъти тази година. Оправи се с рестарт от контакта.
Няма да се изненадам ако ъпдейта е причината. При мен също стана такъв блокаж на дистанционното, два-три пъти тази година. Оправи се с рестарт от контакта.
След ъпдейта върнахте ли фабрични ?
Най новата версия е v6.6520
Този пост е редактиран от sony 1; 16-09-19 в 18:39.
При мен влезе в “безопасен режим”. Как да изляза?
OFFКато рестартирах от контакта и се оправи
Този пост е редактиран от nils; 18-09-19 в 21:25.
Последните дни телевизорът блокираше постоянно.След като върнах фабричните настройки,мисля че се оправи
Аз още съм с андроид 7, и като чета постовете майче няма и да премина към 8.0. TV 55XF9005
трябва да си мазохист да стоиш на 7
7-цата има проблем с саморестартирания при някакви определени обстоятелства, бях го чел някъде. Понеже и аз имах проблем с саморестартиране на XE80 миналата година началото. Правих му хард ресет и не е имал проблем след това. Минах на 8-ца никакви проблеми, единствено стоковия плеар не става. 7-цата е и по-лагава от 8-цата, с две думи 8 е по-добра.
Този пост е редактиран от sony 1; 15-11-19 в 22:21.
Здравейте на всички.Купих телевизор Sony KD-49XG8396 и има проблем с връзката със саундбар Sony MT500.Чета в сайта на Sony, че има софтуерен проблем и той ще се оправи с нов ъпдейт. Този модел с кой точно Android e?Има налична следната актуализация, която е :
Firmware update to v6.6520
Тази актуализация за кой Android ли? Мисля, че телевизора е Андроид 7.0 или греша? Ако е с 7.0 тази актуализация подходяща ли е или е за 8.0?
Благодаря Ви за информацията!
Пусни автоматичния ъпдейт и каквото има ще си го инсталира.
Иначе натискаш бутона HELP долу вляво на д/у и ще видиш горе в десния ъгъл с коя версия си.
Пише ми, че няма нов ъпдейт и излиза текуща версия PK6.6050.0229EUA
След абсолютно нови настройки с по-различни стойности от преди ъпдейта, картината се получи. Всички леко се повишиха с х5 нива нагоре.
Този пост е редактиран от DOLBY VISION 4K; 11-12-19 в 10:19.
Айде,почна се отново...
Kaк аз от 2015г. до сега съм направил поне 20 ъпдейта,и не съм имал никакви проблеми с каквото и да било?
И как точно ъпдейта влияе на качеството на картината?...би ли ни обяснил моля?....
Този пост е редактиран от iveto; 11-12-19 в 09:41.