с последните ъпдейти всички видими от мен бъгове са отстранени ,евала .. дано не лъсне нещо ново с времето
с последните ъпдейти всички видими от мен бъгове са отстранени ,евала .. дано не лъсне нещо ново с времето
Да, и аз го ползвам вече няколко дена,доволен съм.
Този пост е редактиран от felipe; 21-07-19 в 00:23.
Дайте съвет
След новата актуалицация включих външен хард и ми го отвори даже пуснах през видеото няколко филма да пробвам - всичко вървеше успошно докато не реших да продължа да гледам . Започна да спира през половин час. Разкачих ги . След което реших да сложа друг. И най голямата ми изненада е че ги открива а не ми показва садържанието вътре. Най интересното е че през VLC player ги отваря , но след време и през него спират. Този проблем не съм го имал преди това. Направо нямам думи. Кажете какво да правя
- - - - - - - - - -
Сега пък тръгна - нямам думи.
ХХАХАХАХ
А през KODI, Archos имаш ли проблеми ?
сега ще пробвам
При мен след ъпдейта FX9500 спря да се разбира със стария ми рутер Netgear wndr 3700. То верно, че рутера е на 8 години вече но преди ъпдейта на ТВ нямаше ядове с връзката по WIFI между ТВ и рутера. Сега и рутер ще трябва да сменям.
След ъпдейта върна ли му заводските настр. на телевизора ?
Да 2 пъти му връщах заводски настройки и не иска. Вижда рутера дълго мисли докато се свърже и след малко губи мрежата. По същото време на телефонте мрежата не се губи и си работи без проблем.
Пробвай и с Хард Ресет ако досега не си му правил, този ресет се различава от обикновения това е оптималния.
Другото което опитай и със смяна на канала на рутера но как точно става го питай @hristoslav2
Пробвай и само с рестарт на рутера.
Има приложения които бъгват WIFI връзката.
Ако си с CAМ модул за телевизията и е повреден и той е един от вероятните причинители за разпада на WIFI.
Този пост е редактиран от sony 1; 21-07-19 в 18:56.
От няколко дни съм с Орео и съм много доволен от работата на телевизора. Дори фабрични настройки не съм връщал защото до сега няма причина за да го правя. Имам чувството, че качеството на звука през саундбара се подобри дори.
Откакто сложих последната актуализация редовно губя връзка с WiFi мрежата и се налага да рестартирам ТВ. Закачих кабела и нямам проблеми.
И преди и след актуализацията, телевизора е единственото устройство в къщи, което отказва да се свърже към 5G мрежата ми (въпреки, че я подържа). Та явно са "оправили" проблема със свързването към 5G .... ама друг път.
5G мрежата ти??? Да не бъркаш нещо?
Gena_bs
Standard Compliance IEEE802.11a/b/g/n/ac
Frequency Range
IEEE802.11a/n: 5.180 GHz – 5.320 GHz / 5.500 GHz – 5.580 GHz / 5.660 GHz – 5.700 GHz
IEEE802.11b/g/n: 2.412 GHz – 2.472 GHz
Означението 5G е за 5 Generation Cellular network! https://en.wikipedia.org/wiki/5G
А не 5GHz band Wi-Fi 802.11a/n!
Затова и попитах дали не бърка терминологията.