Има ли някакви новини кога ще пуснат нов ъпдейт за хф90, понеже нали спряха този, който е в момента?
Аз харесвам Archos или Nova player. Лесен е за употреба и сам ти прави картотека на филмите с обложки и инфо...
KODI го ползвам за всичко.
Аз също ползвам Коди, освен всичко и сам ти прави картотека на филмите с обложки и инфо..![]()
Автоматичната актуализация на Android™ 8.0 Oreo™ е временно прекъсната – 14 февруари 2019 г.
https://www.sony.bg/electronics/supp...icles/00206881
Интересно защо...
Да вземат да разрешат връщането на стара версия на фирмуера. То сегашното е безобразие. Пуснат нова версия, казваш си аха щом е нова трябва да е по-добра (това твърдят и от SONY) ... инсталираш и опаа изненада. Тези които са ъпдейтнали и не са доволни им остава само да чакат и да се надяват, че ще пуснат нова, по-добра.
Ще пуснат, но остава въпросът, кога? Реално има по какво да се работи и това, че са спрели ъпдейта е добър знак. Явно има надежда.
А нали сега има размествания вътрешнофирмени и може и от там нещо да им създава проблем. Ще чакаме нови ъпдейти, било то и частични за отстраняване на дребните неизправности по последния голям.
Вероятно скоро и за нас:
Firmware update to v6.5850 04/23/2019
https://www.sony.com/electronics/support/lcd-tvs-android-xf90xx_x90xxf-series/xbr-49x900f/downloads/00016044
Benefits and Improvements
- Improves general performance of the TV
- Resolves a condition where there's no sound from the TV when output through a home audio system (Sound Bar, A/V Receiver, etc.)
Firmware update to v6.5830
14/02/2019
никакви особени бъгове няма осмицата ,аз съм много доволен и изчезна един досаден проблем дето ми правеше със 7
Какво по конкретно? Главния проблем е с звука ако ползваш ресивър или саундбар.
Аз също съм доволен от 8 . Далеч е все още от идеална , но е доста по-пъргава от 7.
И двата бъга , които ме дразнят са лесно поправими. Звука към ресийвъра , както беше вече споменато, лесно се поправя като се смени един път от екшън меню-то , колони на телевизор ,а после пак се връща източника на звук да е от ресийвър ( саудбар).
Андроид рекламите също ме дразнеха , но деинсталирах ъпдейта на Android core services и сега е добре.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колеги айде да ви пусна една задачка (за тези които им се занимава разбира се ) , с Android 7.0 съм , пуска клипа Bulgaria 8K HDR 60P , на 4к60 при мен като дам най дясната опция (статистически данни за умници) , излиза меню с данни за възпроизвеждането , и когато има изпускане на кадри-накъсване ги регистрира в полето Viewport/Frames като ако нямаш накъсване е "0 dropped of "и някакви кадри в случая за конкретното видео изглежда така 1910 dropped of 20338 .И сега въпроса за вас е при вас с по-новия андроид как седят нещата в това видео примерно,моя модел е XF8577.
На мен ми прилича на проблем с рутер/интернет/.ТВ то ми не е 4к.,но с Андроид 7 на клипа няма дропване.
Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk