Страница 3 от 15 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 225
Like Tree50Одобрявам

Актуализация на фърмуер до v6.5830 - Android™ 8.0 Oreo™

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2013

Отговор: Актуализация на фърмуер до v6.5830 - Android™ 8.0 Oreo™

Може би малко оф-топик идва въпросът ми, но като го спомена - дали случайно в новата версия са се сетили, че ако е 18:15 часа, като натиснеш GUIDE е добре все пак да може да върнеш и 1-2 часа назад, за да видиш кога са започнали някои предавания или поне да изписва в % колко е изминало? Или поне една бледа тънка вертикална линия да бяха сложили, която да отговаря на текущия час, много по-лесно за възприемане би било. Ако предаването е започнало в 17:30, а сега е 18:05 - само една мъничка стрелка подсказва, че е започнало по-рано, но за да разбереш кога - трябва да "влезеш" в самото предаване и там се вижда начален, краен час, както и пълнеща се скала, която показва колко е изминало и колко остава. Можеше да го направят да се вижда в списъка. Ако искаш пък да видиш изцяло програмата на даден канал, трябва да прелистваш като ненормален за ден-два напред. Можеше да го направят по-умно - да можеш да избереш само тоя канал и да виждаш програмата му на целия екран.

Та има ли някакви промени в GUIDE-а?

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

не няма ,освен дето вече е бъгав както казах

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018

Цитат Първоначално публикувано от ogi28b Виж публикацията
    Може би малко оф-топик идва въпросът ми, но като го спомена - дали случайно в новата версия са се сетили, че ако е 18:15 часа, като натиснеш GUIDE е добре все пак да може да върнеш и 1-2 часа назад, за да видиш кога са започнали някои предавания или поне да изписва в % колко е изминало? Или поне една бледа тънка вертикална линия да бяха сложили, която да отговаря на текущия час, много по-лесно за възприемане би било. Ако предаването е започнало в 17:30, а сега е 18:05 - само една мъничка стрелка подсказва, че е започнало по-рано, но за да разбереш кога - трябва да "влезеш" в самото предаване и там се вижда начален, краен час, както и пълнеща се скала, която показва колко е изминало и колко остава. Можеше да го направят да се вижда в списъка. Ако искаш пък да видиш изцяло програмата на даден канал, трябва да прелистваш като ненормален за ден-два напред. Можеше да го направят по-умно - да можеш да избереш само тоя канал и да виждаш програмата му на целия екран.

Та има ли някакви промени в GUIDE-а?
    Аз отдавна съм писал колко нескопосано е GUIDE приложението и дали има алтернативно в гугъл магазина. Но това е за сега положението...

5. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Ако може да се брои за бъг. В настройките на картината, регулиране на черното, високо, всъщност е ниско, а ниско е високо. Нещо като войната е мир, свободата е робство :-)

6. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    не няма ,освен дето вече е бъгав както казах
    Ааа, от Андроид 6 още си е бъга. Прави го понякога, не съм засичал при какви условия. Вчера забелязах, че в гайда, каналите може да се пишат и с цифрите на дистанционното, отива на написания канал.
    svetlio1 одобрява това.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

това го има и в 7

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Варна

Аз също го имам проблема с гайда, при мен се появи за първи път с последния ъпдейт.
    Но друг проблем ме измъчва по-сериозно, отново появил се след последния ъпдейт. Когато пусна филм от външният ми хард диск, който е с външно захранване, след няма и 5 мин гледане, започват да изкачат разни прозорци излизащи при първоначалното включване на хард диска. Съответно харда започва да върти като луд, филмът ми се прекъсва заради прозорците, а при повторно пускане дори не помни мястото до което съм стигнал. Пускам през Коди 18, но не мисля, че е от него проблемът. Заради това спрях да ползвам харда, чакам следващия ъпдейт.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Виж да не би да имаш ес файл експлорер, ако имах го деинсталирай и пробвай без него.

11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Варна

Имах Ес Файл Експлорер, действително един от прозорците беше неговия, но другия беше този на андроида, където пита кое проложение да се отвори (Видео, Музика и т.н.). Аз също се сетих за това което предлагаш, изтрих го в последствие, но май не съм пускал харда след това. Ще пробвам да видя.

п.п. Странното е, че до сега винаги съм имал инсталиран Ес Файл Експлорер, без да съм имал описаните или други проблеми с него.

12. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Es File е такъв прави бъгове, инсталирам го върша си работата деинсталирам го и така до следващия път.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

още някои дребни бъгчета наблюдавам аз .. примерно го изключвам на канал 2 ( бтв ) или друг няма голямо значение .. включвам го ,и понякога тръгва на произволен и много далечен канал примерно 600 и нещо ( който е радио ) .. дразнещо макар и дреболия .. Гайда е отврат ,кажете някое друго приложение с което да го заменя

14.  

15. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

И при мен 2 пъти е тръгвало радио.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2014

След като доста време вече съм с новия фирм мога да кажа, че се стабилизира, след хард ресета и последвало изключване от контакта няколко пъти и няколко "меки" рестарта. Сега върви по-гладко от 7-цата, но новото Коди ми създаваше доста проблеми или по-точно Елементума, но след малка промяна на пътечките за съхранение на кешираните файлове се нормализира и той. Започнах да ползвам главно ВЛС плеър, защото вградения са го направили много спекан както вече стана ясно на всички. :D

17. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016
    И MX Player е добър

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Разгледайте внимателно сравнителните таблици
    https://en.wikipedia.org/wiki/Compar...layer_software

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 15 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HiMedia Q5 Quad Core Android TV Box 2GB 4K Video 8GB eMMC Android 4.4
    От Vezirski във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 24-03-15, 11:28
  2. SAMSUNG UE-46F6500 проблем с актуализация на софтуер !
    От skru4ss във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 14-03-14, 10:32
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Актуализация на фърмуер за DVD Sony DVP-NS33
    От Vanquished във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 30-01-12, 19:18
  4. Актуализация на фърмуер за DVD Sony DVP-NS33
    От shami_do във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 30-01-12, 17:30
  5. Продавам Sapphire 5830 Extreme 1GB
    От vekatatd във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 03-09-11, 13:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе