Ясно де. И аз така мисля. За това питам какво дс пипна...
Sent from my Samsung Note10+ using Tapatalk
Ясно де. И аз така мисля. За това питам какво дс пипна...
Sent from my Samsung Note10+ using Tapatalk
Тези настройки които си задал в Bravia Sync изглеждат добре, така че наблюдавай телевизорът дали отново няма да се включи сам.
Здравейте. Имам едно две питания към ползвателите на сони, Гугъл и андроид тв. Каква е разликата между тези двата модела, и кой от тях е за предппочитане. XR55X90JAEP и XR55X93JAEP. И другото ми питане е мога ли да си инсталирам коди и да гледам олнайн стриймове от замунда и други подобни платформи в 2K резолюция?
Само в дизайна са разликите, може да има и някоя дребна разлика в маркетингови данни/наименования, но хардуера си е еднакъв.
Този пост е редактиран от svetlio1; 20-12-21 в 23:14.
Този пост е редактиран от tacho5; 20-12-21 в 20:33.
Зоните на подсветка по скоро са свързани с размерът на панела.
Извинявам се за досадните въпроси, но съм пред голяма дилема. Взех си C1 преди 2 седмици но съм силно притеснен от тези прегаряния на панела. Имам още 2-3 дена в които мога да го върна и искам да претегля плюсове и минуси със сонито. Отделно на с1 не ми излизат някои програми от кабеларката,сменях региони въвеждах ръчно честота и все дава няма сигнал. Много е дразнещо кабел е DC. Затова разпитвам за сонито дали ще мога да кача андроид приложения,като го купя сядам да чета и ще се оправям. Не съм на ясно с гугъл тв.
Този пост е редактиран от tacho5; 20-12-21 в 21:40.
Сега разгледах по обстойно и наистина има разминаване от таблицата качена на стр.26. Там е отбелязано, че 55" модели X90j и X93j/X94j са с по 40 димиращи зони. От друга страна в няколко сайта с описание на тези модели се споменава само за 24 димиращи зони. Склонен съм да вярвам на описанието от сайтовете, защото те са направени по-късно през годината и може информацията да е по-вярна, докато информацията от таблицата да е по първоначални данни от самият производител и да не е много вярна.
Човек не се втелясвай, щом си го взел и го ползваш 2 седмици гледай си го и не му мисли. Виж дали LG имат 5 год гаранция и си направи. Платформата на LG е доста хубава, а после може да си вземеш новият кромкаст на гугъл с дистанционно, който работи на пушка. Аз съм на IP телевизия от 2-3 години вече, за кабеларки не се и сещам. Ще можеш да качиш андроид приложения, коди го има официално.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Здравей, вече 5ти ден гледам XR55X93JAEP и съм все по-доволен и довоелен. Вчера дойде ред и да търся приложения и да инсталирам КОДИ - успях без проблеми, има го официално в менюто с предложения в развлекателния сектор.
Отделно, ако може и аз да задам първоначално няколко въпроса.
За мен е първо устройство с Андроид и малко ми е трудно да работя с него. Та от търсачката за приложения, нямам едно намерено приложение - винаги ми изписва Something went wrong.
Опитвам се да инсталирам още няколко файлови приложения, като описаните в първата страница, но явно бъркам някъде. Ако може малко повече разяснения.
Bravia Core - има ли български субс или превод?
Предполагам, че знам отговора, но все пак.
Последно, ТВ-то ми харесва всеки ден все повече. Картината е толкова добра, колкото е добро качеството на сигнала.
Инсталирай от маркета X-plore мениджъра и чрез него инсталираш апк файловете на приложенията които искаш.
Но имай напредвид че не всяко приложение даже и да го инсталираш, ще работи.