При мен от последния ъпдейт(на Сони) преди няколко месеца също се прецака търсенето в Ютюб.Като избера гласово търсене,иконката на микрофона пулсира непрекъснато и няма звуков сигнал за край.Също забелязах че е позабравил славянските езици.Ако търся на английски или български е ок,но на други езици се обърква и ми дава грешни резултати.
Sony KD-55X85J review
https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-...a-sony-55x85j/
Прибирам се преди малко у дома и телевизорът се пуснал сам и ми вървят сериите на флашката от снощи в mx player. Някой да каже защо се случва това? Бяха минали 2 серии, значи се е пуснал преди 2 часа някъде, аз сутринта излезнах в 8... И преди се е случвало да го пусна от разстояние като си отворя тубата на телефона и по някъв начин се е пускал тв, при положение че съм на километри от дома и не съм вързан за домашната мрежа... Има ли някаква опция която трябва да се изключи. Айде тубата ок, разкачих си телевизора, ама днес ни в клин ни в ръкав се пуснал сам и ми върви сериалът, който си гледам за лека нощ. За XH95 иде реч.
Sent from my Samsung Note10+ using Tapatalk
Този пост е редактиран от evdiko; 18-12-21 в 18:36.
Ако си оставил последно mx player активен, някой може да е кастнал към телевизора ти погрешка, после е спрял и телевизора е превключил към последнто активно приложение. Може да си пробваш сценарият сам. Аз виждам телевизора на съседа..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Добре, че преди време премахнаха вградените камери в ТВ.
Иначе можеше да виждаш всичко при комшиите и те у вас. Направо Big brother.
Не , че и сега през телефоните не е възможно, де.
Спри ви фи на телевизора
Изпратено от моят STK-LX1 с помощта на Tapatalk
Да бе тока,това да не е Hisense,или некаква подобна тояга...
Моят телевизор не се включва автоматично при идване на тока. Дори и да се включи, ще зареди начален екран. Това е при андр. 9.
Но видях, че като приспя телевизора и после го включа, се опитва да зареди последното приложение, при мен е Emby .. и зависва редовно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е аз с wifi съм вързан. Кабел нямам до него... Рутерът ми е в другата стая. Няма как да знам спирал ли е тока. Гледах видео дето казват да спра bravia sync пък да видим. Само махнах отметката от авто включване на тв. Оставил съм настройка като пусна телевизора с него да тръгва и ресийвърът и обратно.
https://youtu.be/AL76M6ID_b420211219_194945.jpg
В сервизното меню на този рутер нямали ли "log file" по който да се ориентираш кога последно рутерът се е рестартирал?
От 9 дена работи нон стоп. Помня, че тогава го рестартирах... Токът не е спирал.
На мнение съм, че това автоматично стартиране няма да е свързано с отпадане на напражението (за да го провериш и елиминираш категорично, може да симулираш спиране на тока като изключиш АП-то за токовият кръг на стаята в която се намира телевизорът и след това да го включиш). Това включване е свързано изцяло и само с някоя настройка в самият телевизор - запис на предаване или нещо подобно. Дори да ти е синхронизиран телефона към телевизорът, при положение че си далеч от домашната wifi мрежа и използваш 4G/5G, няма как да споделиш видео съдържание към тв-то, че да го събудиш. Също така (когато телевизорът ти е изключен) няма как твой съсед да установи връзка към твоя телевизор - у-то тогава няма как да бъде видимо. Дори когато у-то ти е видимо, за установяване на каквато и да е безжична връзка, трябва потвърждение чрез код който се генерира на телевизора. Това са малко измислици някой да те шпионира през телевизор, камера и тн. по толкова елементарен и лесен начин.