Когато написах XXXлв. имах предвид завишаване на цената заремонт спрямо общия ценоразпис. Предвид това, че ще отнеме поне 1 работен ден самата диагностика. А за стандартните повреди ще се справят доста по-бързо и ще получат повече приходи а същото време. Това е основният проблем.
За съжаление не мога да препоръчам специалист. Още повече, че не разбрах откъде е колегата.
Добре де, всеки що годе приличен майстор може да го отвори и поне да локализира откъде идва шумът. И да се прецени. Какво се случва.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Проблемът е в хамалогията (55") и отделеното време. Просто никой не иска да се занимава с нестандартни повреди.
Обясних в предния пост защо.
Защо просто не му свалиш капака, така поне ще стане ясно дали е от него, отвърташ всички винтчета, които са посочени със стрелкичка, не му се плаши, аз моята плазма съм я разглобявал 10 пъти, за да й чистя вентилаторите и още си работи.
Благодаря, момчета
Колегата VanDan, как реши, че ще викам някой ей така....за прослушване? Ще си платя за отварянето и компетентното мнения.
Има ли нещо специфично в отварянето на капака, колеги? Интересно ми е откъде ще се чуе пукането и дали ще го има изобщо.
Днес сутринта изпука 15 пъти за 20 минути. Май имаме световен рекорд. И то при включване само...
Не знам тоя модел как е, но ...
Често специфичното е, че някъде са видии, другаде са болтове, различната им дължина също.
Внимаваш, запомняш, записваш кой от къде. Дано да са еднакви всичките и да не се наложи.
Взимаш един картон, рисуваш телевизора на него, и забиваш болтовете според мястото в картона Така имаш схема кой от къде е