Всъщност какво се оказа - че моделът на телевизора е причината, така ли?
Всъщност какво се оказа - че моделът на телевизора е причината, така ли?
Според мен пробвайте и с EON Tv Box. Да не е приятно но все пак пък да плащате за услуга която неможете да използвате е още по неприятно.
п.п Използвам мобилното приложение за Телевизия и проблеми нямам. Друг вариянт е да пробвате през WEB или чрез Kodi. Разбирам че е допълнителна занимавка но има вариянти. Лошото е че сътрудниците или техниците не са предложили алтернатива.
Аз имам ЕОН апп на Сони, но не го ползвам много. Никакви проблеми не съм имал обаче, когато примерно съм си пускал мач по диемите 4к
Мисълта ми беше, че това което са му казали за Сони и Филипс, че били проблемни не е вярно. Познавам доста хора с такива и никой не реве
Каквото и да вземе, да го купува от интернет. Тества го и решава, ако не връща.
Същото и през операторите, без отметка за незабавно влизане на условията май беше.
В събота ми звъннаха от виваком и ме помолиха да пробвам с изключен HDR , добре че не ме накараха да изключа долби вижъна и долби атмоса ....
Явно ще го играеш QA testerЖалко само, че е на твой гръб и за твоя сметка, докато те си оправят бакиите (ако въобще ги оправят). Стъпи им на врата малко по-сериозно и си искай компенсанция, щото това тяхното просто не е сериозно.
Съвсем вероятно е телевизора да се е сбъгясал. И някои апове да не работят коректно, в случая ЕОН. Хард ресет (не ресет през менюто) би изчистило тази вероятност. Неприятно е след това настройването отново, но това са рисковете при смарт телевизорите.
и на двата ми тв не работи приложението коректно, шанса да се бъгясат и двата заедно на едно и също приложение ми се вижда доста малък , другия е 8-ма серия
компенсираха ме - приспадат ми 6 евро от сметката ахахаххах, а така или иначе приложението работи-не работи, както си реши, на тв в спалнята си е забило на черен екран от събота
- - - - - - - - - -
а доре не е в списъка им с устройства , които поддържат приложението
Sony 2024
Bravia 9 (XR90) | Bravia 8 (XR80) | Bravia 7 (XR70) | Bravia 3 (S35)
Sony 2023
A95L | A80L | X95L | X93L | X90L | X85L | X80L | X75WL
Sony 2022
A95K | A90K | A80K | A75K | Z9K | X95K | X90K | X85K | X80K
Sony 2021
Z9J | A90J | A80J | X95J | X90J | X85J | X80J | W800
Sony 2020
A9H | A8H | Z8H / ZH8 | X950H / XH95 | X900H / XH90 | XH85 | XH81 | X800H / XH80 | X750H / X70
Sony 2019
A9G / AG9 | A8G / AG8 | Z9G / ZG9 | X950G / XG95 | XG90 | X850G / XG85 | XG83 | XG81 | X800G / XG80
Sony 2018
A9F / AF9 | Z9F / ZF9 | A8F / AF8 | X900F / XF90 | X850F / XF85 | X830F / XF83 | XF80 | XF75
Натискай ги, обясни им, че тези 6 евро тебе не те устройват. По ковид бачках от вкъщи и един ден точно като трябваше да работя, нета на ментел сгъна. Нямах нет половин ден, съответно не работихНаглеците първо се опитаха да ме убеждават, че навън е тъмно, а всъщност грееше слънце (проблема бил при мен, а не при тях), след което и мен ме компенсираха с няква част от месечната такса. Директно пуснах сигнал към кзп, като описах всичко и ментел бяха принудени да ми пуснат един допълнителен месец без такса. Това само за половин ден проблем. Не че съм страдал, даже отпуска не си взех за този пропуснат ден. Но тогава работех при доста айляшки условия. Ако бях някъде, където всичко е стриктно и има шефове лайнари, ментел щяха да са ми най-малкия проблем. Ти имаш постоянно неработеща услуга. Не ги оставяй на мира, ако трябва ги натискай да прекратят договора по тяхна вина за да не плащаш неустойки.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 24-02-26 в 11:24.
CubanLinx
Докато не направи хард ресет на единия си телевизор, няма как 100% да е сигурно че апа е виновен. Щом при други телевизори Сони работи без проблем.
Slusatel
Пробвай с Хард ресет. Разбирам че щом и при двата в момента не работи, не ти се вярва, но не пречи да се убедиш. Имал съм Сонита с андроид и при тях всичко е възможно.
Изтегли и по стара версия апк фаил на ЕОН и я инсталирай. Виж с нея ще има ли подобрение. Преди да направиш Хард ресет.
Този пост е редактиран от sony 1; 24-02-26 в 11:44.
закарай телевизора някъде другаде, на друг интернет, или му пусни мобилен нет от телефона
Този пост е редактиран от rym; 24-02-26 в 12:00.