Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 65 от общо 65
Like Tree6Одобрявам

връзка с EON

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Отговор: връзка с EON

интернета ми е топ , техния рутер е в гардероба , ползвам меш система с 2 тела , едното е на 2 метра от единия тв , другото е до него, пробвал съм и с лан - същата жалка история, с бокс няма проблем / имам и бокс на тв в кухнята/. Сигнала навсякъде ми е отличен , скорост на интернета на тв - 99 мбс - мисля тв не поддържа по-голяма скорост/ приложението и стрийминга харчат 10 мбс на 4 к излъчване/. Бокса работи по wifi също , само захранване + HDMI към тв.Резет няма да правя засега , защото после е голяма игра с настройките и акк за HBO, Netflix, Apple и тн / акк са споделени с дъщеря ми и става мармалад /. Чак 2 тв с една повреда е почти невероятно , те и хората от Вива си признаха , че има проблем с приложението и техните IT работят по въпроса ....

2.  

3. rym
    rym е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2021

това, че е на двата телевизора едновременно е сигнал, че проблемът може да е извън телевизорите...
    аз ако съм няма да мога да заспя, ако не съм направил всички възможни проби...

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2024

Бързо ли забива приложението? Пусни тетеринг от гсм към тв и погледай така. Предполагам имаш ънлимитед мобилен нет...

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

когато се включи тв и стартирам приложението, зарежда и тръгва звук, цък- всички канали - цък кой и да е канал и черен екран с иконите долу на каналите, после те изчезват и остава черен екран в повечето случаи със звук дори, след 2-3 проби назад-напред е все същото, при пускане на стрийм - всичко върви. След рестарт на тв тръгва. Това и с двата тв. В кухнята с бокса няма проблем след като сложих меша
    Забравих да добавя , че има огромно разминаване в между тв с ЕОН и тв с бокса, на практика ако изтървеш дузпата в хола може да я видиш в кухнята, според мен разликата е повече от 5 секунди, доста дразни
    Този пост е редактиран от Slusatel; Вчера в 13:10.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

... ако пък имаш и телевизия по коаксиал, направо цялата атака може да изгледаш - поне 20-30 сек. е разликата с "живото" предаване

п.п. слагай боксове докато си оправят бакиите, за ги гледам на Хайсенс и китайски румънец и освен прескачане понякога на "румънеца", рядко е имало други проблеми.
    Пускал съм и стрийм от телефона към Филипс с Андроид - пак няма проблеми

п.п.2 изключвал ли си скоро Сони-тата от захранване за 5-6 мин. и какво има свързано към тях(че не ми се търси из темата дали има писано)?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Връзка между tv и pc
    От Blue_Hulk във форум Телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 06-05-14, 12:59
  2. Избор на TV за връзка към PC
    От kocetoMR във форум Телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 08-10-11, 20:20
  3. Връзка на PC с TV
    От imi_s във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 08-01-08, 14:07
  4. A65 - връзка с PC
    От pnmiteff във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 17-11-05, 09:43
  5. VPN връзка
    От Nsitnov във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 22-10-04, 11:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе