Първоначално публикувано от
iNfRaSoNiC Така след обстоен тест на ТВ-то купено за тъщата 43EP660 мога да заключа следното:
Плюсове:
- дизайна, металната рамка придава доста приятно усещане. Тънък и стилен, не отстъпва на по-скъпите телевизори
- много добра картина, когато става въпрос за 4K и 1080p - по добра от тази на Philipps-a в къщи
- HDR-a като за 400 лева не е на кой знае какво ниво, но в двете игри които пробвах определно се виждаше, че го има
- цената си е плюс ( макар да не съм много наясно как се справят телевизори от другите марки в този диапазон )
- Андроид операционната система си работи доста пъргаво и пак по-пъргаво от андроида на моя Philips
- след играчка с настройките цветовете и контраста придобиват приличен вид за тази цена
- поддържа 4к през лаптоп/телевизор
- не забелязах проблеми при гледане на футбол и няколко други спорта, има и спортен режим
Минуси:
- трудно се справя с каналите с лошо качество от бг операторите. Или всичко изглежда много роботизирано или много размазано
- няма 4К през USB плеъра на телевизора
- 2 HDMI-а ( поне аз 3ти не намерих ), а лично за мен това е минус, защото ми трябват минимум 3
- при пускането цветовете са скандални, бялото е синьо, лицата на хората са оранжеви ( но както споменах по-горе това може да се оправи )
- не можах да подкарам БГ субтитри по никакъв начин през Player-a на телевизора, просто не излизаха
- дори да тръгнат субтитри ( на един сериал от Netflix имаше и тръгнаха, но не на БГ ) са прекалено високо на екрана и пречат. Не може да се регулира нито размер нито позиция!
- не поддържа SAMBA SHARE, през DLNA също не можах да подкарам субтитри, които вървят на всички други телевизори в къщи
- дистанционното е под всякаква критика, това, което ми дадоха от А1 за приемника се усеща по-добре в ръката
В общи линии това е
4к ТВ за 500 лева. Ако някой има нещо конкретно, което го интересува да пита.