Здравейте! Някой притежател на TCL 50EP660 може ли да ми каже дали телевизорът има bluetooth, че мисля да грабна един? Гледам, като цяло отзивите са добри! Ще го ползвам в спалнята, основно през интернет - приложението Fusion TV + филми.
Здравейте! Някой притежател на TCL 50EP660 може ли да ми каже дали телевизорът има bluetooth, че мисля да грабна един? Гледам, като цяло отзивите са добри! Ще го ползвам в спалнята, основно през интернет - приложението Fusion TV + филми.
Това е screenshot на TCL50EP660 направен от T-Cast приложението.
Несъм свързвал нищо с ТВ-то, но се вижда от Bluetooth- на телефона.
Може ли да споделиш какво ще правиш през Bluetooth-а?
Този пост е редактиран от diverpro; 05-05-20 в 21:30.
От ръководството: "You can connect Bluetooth audio device, mouse or keyboard via the TV."
Този пост е редактиран от Karata; 06-05-20 в 21:57.
Ами поръчах го (50ЕР660), даже два пъти (онзи ден и днес отново, че цената е по-добра), единият ще го откажа на куриера, така ме посъветваха от колцентъра на интернет магазина. Като го получа и си поиграя малко, да добия впечатление, ще пиша отново. Вероятно ще възникнат и нови въпроси. Хубав ден на всички!
TCL в настъпление: след MiniLED, компанията представя нови 4K QLED телевизори - какво предлагат сериите C81 и C71 и колко струват?
Цени при излизане за 65''
С81-4799zl-2060лв.
C71-3999zl-1715лв.
https://hdtvpolska.com/tcl-w-natarci...-ile-kosztuja/
https://bg.coinmill.com/BGN_PLN.html#PLN=4800
Тези цени са доста надути имайки предвид таз годишните модели.55C815 потвърдено е 60hrz,10bit,edge lit,400нита.Единствената разлика с 55EC780 е quantum dot филма,а цената е почти двойна.65 инчовият 815 ще е 100hrz също потвърдено от поляците,които вече имат наличен модел и скоро ще постнат ревю.Моделът 715 пък е direct led но няма local diming ,което го прави предшественик на EP680.Като цяло при моментните цени спрямо 2019г.моделите ,С-серията не си струва.Макар сравнена с Q70T да си заслужава.
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1588846229
Този пост е редактиран от vakill; 07-05-20 в 17:56.
И нова система за движението.До колко ще е нова и добра е друг въпрос.55C815 потвърдено е 60hrz,10bit,edge lit,400нита.Единствената разлика с 55EC780 е quantum dot филма,а цената е почти двойна.
''а 55-инчовият телевизор използва собствена Motion Clarity PRO технология .''
''2,1 звукова система на Onkyo , с предни високоговорители и специален нискочестотен звук в задната част на телевизора, което допълнително подобрява слушането и гарантира качеството на звука, подобно на кино.
Цената при излизане на 55'' е 3499zl...oколо 1500 лв..
Как я сматаш тази двойна цена,колега?
55''EC780-1300лв. към днешна дата,отстъпките и промоцииите няма да свършат и не ги смятаме предварително.
https://www.emag.bg/televizor-led-sm.../pd/DHRKG6BBM/
Този пост е редактиран от cable; 07-05-20 в 18:27.
Нека ги видим в емага и двата,че тогава да коментираме цените.
TCL 75 X915
Надявам се да има грещка в описанието.Иначе 50/60hz на такъв тв-р не ми се връзват по никакъв начин
https://www.displayspecifications.com/bg/model/03bb1f20
То не се прави да ти се вържат твоите сметки , а на производителя.
Здравейте,
От днес имам 55EP680. Някой може ли да обясни как да свържа чрез оптичен кабел телевизора с тонколони?
Ако има значение колонките са Еdifier S3000Pro.
Здравейте пичове! И аз се сдобих с тв- TCL EC780.Имайки предвид, че като човек с не толкова набито око и лаик в тази сфера, оставам с много добри първи впечатления от тв-то. Още в началото си пуснах 4к видео в ютуб през телевизора и беше просто чук, после и през телефона чрез каста-отново беше супер картината. Честно казано си мислех да си взема лг 49см9000, но в крайна сметка не съжалявам изобщо за направения избор. През последните два месеца доста се оглеждах и попивах като информация. Бих казал, че от това което съм видял до момента, относно картина, тсл-а не отстъпва примерно толкова на самсунг Q70(пак казвам, според мен просто). Все още не съм го свързал към цифровата телевизия, защото не съм сменял аналоговата и съответно ви става ясно каква е картината от бг програмите. По този въпрос ще напиша друг коментар, след като ми свържат тв-то към цифрова (на нет1 съм). Все пак ми се искаше да споделя и за две нещица, които не ми направиха добро впечатление: 1) Гласовите команди, които в момента не работят добре, но предполагам с ъпдейта на V252 това ще се подобри значително и дори както прочетох в предни постове ще мога да казвам заветните "OK GOOGLE" (за това нямам търпение да го изпробвам). 2) Струва ми се, че тв-то не е толкова респонсив на команди. Изглежда, че понякога малко насича когато примерно сменям приложенията или примерно при увеличаване/намаляване на звука-силно се надявам това да се оправи пак с ъпдейта. Но като цяло, имайки предвид цената спрямо други тв-та мога да кажа, че съм наистина доволен. Ще ви ъпдейтна скоро с това какви последващи впечатления съм придобил, тъй като това е едва първия ден......днес просто нямах възможност да си го разцъкам подробно, тъй като жената беше окупирала дистанционните, че даже и се мъчеше ютията да свърже с телевизора :D. Ще съм Ви благодарен ако имате някакви съвети.
Този пост е редактиран от ObiLan; 09-05-20 в 03:51.