Изборът ти трябва да си го направиш, а не някой по форуми. Достатъчно време и пъти вече пита. Който е можел и е искал да ти отговори го е направил.
Изборът ти трябва да си го направиш, а не някой по форуми. Достатъчно време и пъти вече пита. Който е можел и е искал да ти отговори го е направил.
AntrAcsA му обясни за Philips 55PUS8818/12, но явно бюджета не стига. Аз му казах, че при така поставен избор бих взел 8518/12, но това съм аз. Друг би избрал TCL или Hisense заради по-висока яркост, 144HZ и т.н. Той така и не пожела да даде детайли относно това как ще се ползва телевизора, колко ще е светло помещението и т.н. Сравнението с S95 и аз не го разбрах. Даже няма смисъл да коментираме цената. Става въпрос за различен тип дисплей.
Той не гледа видеото като сравнение, а просто на този клип не му харесва картината на С805 как изглеждала.
И на мене не ми харесва като видя Hyundai паркиран до Mercedes по принцип![]()
Gena.bg най правилно ме разбрахте,наистина на Филипса са най близко до естествените цветове,а останалите марки,някак си не са реални
- - - - - - - - - -
Cuban,помещението е средно светло,а ще се гледа тв,филми,ютуб,нормалните неща
Ако държите на най-високо качество под DV и HDR, по-добре да се насочите към телевизор с по-висока яркост. Ако ще се гледа предимно кабеларка, то тогава Philips-a е вашия телевизор.
И кои стават в диапазона 1200-1400 за добро качество.Може би тези с мини лед или кюнед на Lg
Пак не разбрах какво търсиш? Може би най-хубавия и най-евтиния едновременно?
Philips 55PUS8818/12 е в бюджета ти. Отивай го купувай и приключвай вече с чуденето.
От опит знам, че колкото повече избирам, после попадам на големи дървета.
Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 55PUS8818, 55" (139 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E (Модел 2023) - eMAG.bg
Philips 55PUS8818/12 от 1272,62 лв. LED, LCD и OLED телевизори - Pazaruvaj.com
Телевизор Philips 55PUS8818/12 , 55 inch (zora.bg)
Телевизор PHILIPS 55PUS8818/12, 55"(139 см), The One, 4K Ultra HD, Ambilight TV, Smart Google TV™ 8718863037928 на ХИТ цена — Техно Микс (tehnomix.bg)
Дали го имат наличен ще разбереш, като се свържеш с магазините.
Успех за последно!
Този пост е редактиран от brotzki; 20-05-24 в 14:56.
Brotzki ако държа и на DVи HDR за какво да се оглеждам
За моделите на TCL и Hisense, които ви бяха предложени. Както AntrAcsA вече ви обясни, при Philips яркостта е по-ниска. Там обаче имате обработката на хубавия процесор. Няма как някой друг да вземе решение вместо вас. Неколкократно ви обясних, че С805 го препоръчах на приятели, които също като вас бяха ограничени в бюджета и са много доволни. Даже днес специално заради вас ги питах отново как е телевизора. Казаха, че не се спира. Гледат предимно стрийминг (никакви кабеларки), съответно филми и сериали под DV и HDR и чат пат ретро игри на PS. Аз не останах впечатлен от модела, но моите изисквания са по-високи. В момента хората залитат най-много по нитовете и това се е превърнало в някаква мания. Аз лично това не го разбирам и за това ви казах, че бих взел Philips-а. Не претендирам обаче да съм специалист или разбирач, а просто човек с афинитет към високото качество.
Cuban,може ли да помолиш твоите познати да ти пратят клип с различни сцени на TCL-a и да ми го пуснеш тук.Благодаря
Без да ги питам категорично мога да кажа, че няма да искат да се занимават с такива гимнаситки. Просто си поръчайте двата телевизора, разцъкайте ги на спокойствие вкъщи няколко дена и върнете този, който ви харесва по-малко.
Отиди и виж въпросния ТВ на живо. Казаха ти няколко човека.
На вкус мирис, и цвят всеки има различни възприятия.
Примерно на мен не ми харесват цветовете при Samsung моделите (защото изглеждат изкуствени).
C805 няма най добрата реална картина (има преки впечатлениея). Но, е добър за парите си ТВ.
Ако, ще гледаш основно кабелна TV, тогава модели на Sony ,Samsung. LG. Philips би бил по подходящ. Тъй, като има по добър ъпскейлинг (разпъване на картината) до 4K
Но при DV/HDR качествено съдържание, тогава miniLED-a на TCL, Hisense, си заслужава цена/качество което предлагат.