Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 51
Like Tree17Одобрявам

Мнения и впечатления от TCL 55 C805

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Отговор: Мнения и впечатления от TCL 55 C805

Изборът ти трябва да си го направиш, а не някой по форуми. Достатъчно време и пъти вече пита. Който е можел и е искал да ти отговори го е направил.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

AntrAcsA му обясни за Philips 55PUS8818/12, но явно бюджета не стига. Аз му казах, че при така поставен избор бих взел 8518/12, но това съм аз. Друг би избрал TCL или Hisense заради по-висока яркост, 144HZ и т.н. Той така и не пожела да даде детайли относно това как ще се ползва телевизора, колко ще е светло помещението и т.н. Сравнението с S95 и аз не го разбрах. Даже няма смисъл да коментираме цената. Става въпрос за различен тип дисплей.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Той не гледа видеото като сравнение, а просто на този клип не му харесва картината на С805 как изглеждала.
    Gena_bs одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

И на мене не ми харесва като видя Hyundai паркиран до Mercedes по принцип

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Gena.bg най правилно ме разбрахте,наистина на Филипса са най близко до естествените цветове,а останалите марки,някак си не са реални

- - - - - - - - - -

Cuban,помещението е средно светло,а ще се гледа тв,филми,ютуб,нормалните неща

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Ако държите на най-високо качество под DV и HDR, по-добре да се насочите към телевизор с по-висока яркост. Ако ще се гледа предимно кабеларка, то тогава Philips-a е вашия телевизор.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

И кои стават в диапазона 1200-1400 за добро качество.Може би тези с мини лед или кюнед на Lg

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Пак не разбрах какво търсиш? Може би най-хубавия и най-евтиния едновременно?
    Philips 55PUS8818/12 е в бюджета ти. Отивай го купувай и приключвай вече с чуденето.
    От опит знам, че колкото повече избирам, после попадам на големи дървета.
    Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 55PUS8818, 55" (139 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E (Модел 2023) - eMAG.bg
    Philips 55PUS8818/12 от 1272,62 лв. LED, LCD и OLED телевизори - Pazaruvaj.com
    Телевизор Philips 55PUS8818/12 , 55 inch (zora.bg)
    Телевизор PHILIPS 55PUS8818/12, 55"(139 см), The One, 4K Ultra HD, Ambilight TV, Smart Google TV™ 8718863037928 на ХИТ цена — Техно Микс (tehnomix.bg)
    Дали го имат наличен ще разбереш, като се свържеш с магазините.
    Успех за последно!
    gurcayy одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Ако държите на най-високо качество под DV и HDR, по-добре да се насочите към телевизор с по-висока яркост. Ако ще се гледа предимно кабеларка, то тогава Philips-a е вашия телевизор.
    Щом не спомeнава hdr и вижън, всеки телевизор под 1000 ще му върши лабота.
    Този пост е редактиран от brotzki; 20-05-24 в 14:56.
    CubanLinx одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Brotzki ако държа и на DVи HDR за какво да се оглеждам

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

За моделите на TCL и Hisense, които ви бяха предложени. Както AntrAcsA вече ви обясни, при Philips яркостта е по-ниска. Там обаче имате обработката на хубавия процесор. Няма как някой друг да вземе решение вместо вас. Неколкократно ви обясних, че С805 го препоръчах на приятели, които също като вас бяха ограничени в бюджета и са много доволни. Даже днес специално заради вас ги питах отново как е телевизора. Казаха, че не се спира. Гледат предимно стрийминг (никакви кабеларки), съответно филми и сериали под DV и HDR и чат пат ретро игри на PS. Аз не останах впечатлен от модела, но моите изисквания са по-високи. В момента хората залитат най-много по нитовете и това се е превърнало в някаква мания. Аз лично това не го разбирам и за това ви казах, че бих взел Philips-а. Не претендирам обаче да съм специалист или разбирач, а просто човек с афинитет към високото качество.
    AntrAcsA и tek харесват това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Cuban,може ли да помолиш твоите познати да ти пратят клип с различни сцени на TCL-a и да ми го пуснеш тук.Благодаря

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Без да ги питам категорично мога да кажа, че няма да искат да се занимават с такива гимнаситки. Просто си поръчайте двата телевизора, разцъкайте ги на спокойствие вкъщи няколко дена и върнете този, който ви харесва по-малко.
    brotzki одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от rokoncho Виж публикацията
    Brotzki ако държа и на DVи HDR за какво да се оглеждам
    CubanLinx ви е отговорил.

Ако държите на най-високо качество под DV и HDR, по-добре да се насочите към телевизор с по-висока яркост. Ако ще се гледа предимно кабеларка, то тогава Philips-a е вашия телевизор

18. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от rokoncho Виж публикацията
    Cuban,може ли да помолиш твоите познати да ти пратят клип с различни сцени на TCL-a и да ми го пуснеш тук.Благодаря
    Отиди и виж въпросния ТВ на живо. Казаха ти няколко човека.
    На вкус мирис, и цвят всеки има различни възприятия.
    Примерно на мен не ми харесват цветовете при Samsung моделите (защото изглеждат изкуствени).
    C805 няма най добрата реална картина (има преки впечатлениея). Но, е добър за парите си ТВ.
    Ако, ще гледаш основно кабелна TV, тогава модели на Sony ,Samsung. LG. Philips би бил по подходящ. Тъй, като има по добър ъпскейлинг (разпъване на картината) до 4K
    Но при DV/HDR качествено съдържание, тогава miniLED-a на TCL, Hisense, си заслужава цена/качество което предлагат.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения и впечатления от Philips 55 PUS 8518
    От rokoncho във форум Philips телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 11-05-24, 12:01
  2. LG 32LQ631C LED мнения и впечатления
    От ockac23 във форум LG телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 08-08-23, 14:17
  3. Philips 50PUS8807/12 Впечатления и Мнения?
    От BackTrack5R3 във форум Philips телевизори
    Отговори: 30
    Последно: 07-08-23, 14:23
  4. Motorola V3 . Впечатления и мнения ???
    От LudZaVrazvane във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 12
    Последно: 19-10-05, 11:36
  5. EPOX KT400 мнения и впечатления
    От lightmaster във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 12
    Последно: 23-11-02, 03:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе