В магазините никой не си играе да оправя картината.Шибват на висока яркост магазинската картина и това е.Аз два дни си играх с моя 805 да го докарам до нещо, което ми харесва.
В магазините никой не си играе да оправя картината.Шибват на висока яркост магазинската картина и това е.Аз два дни си играх с моя 805 да го докарам до нещо, което ми харесва.
Vlado 66 ,моля ви качете някой и друг клип в различен режим.Много ще съм ви благодарен
Този хипотетичен клип предполагам си наясно, че ще го видиш не така, както е "на живо" у тях, а както снима камерката му и както го предава устройството, с което ще го гледаш. И това, което на Владо му харесва, не е сигурно че на теб ти харесва. А какво разбираш под "клипове под различен режим". Той си е нагласил някакви негови настройки, които му допадат. Ако си го купиш, тогава може да ти каже какви са и да пробваш при теб. Това с любителски клипове снимани и гледани с каквото има е дори по-зле и от "на живо" в магазина с ярките настройки. А и някой трябва да му се занимава. Да снима, да качва на платформа за споделяне в интернет и да ти прати линк да гледаш.
Вече се въртим в кръг. Успех в избора. Аз сега ако отново купувах щях или да взема пак от доста скъпите Оледи (много съм доволен от моето Сони) или някой евтин да не хвърлям пари. От Филипс има доволни от Амбилайт. От ТСЛ пък доволни от компромис с цена и яркост.
Този пост е редактиран от VanDan; 20-05-24 в 18:46.
Вече щяхте да ги тествате вкъщи и решите кой остава .![]()
Или няма скоро да се реши или по-лошото след толкова избиране да не се оправдаят очакванията му и да се разочарова. Е, после ще свикне де.
Vlado 66 ,моля изгледайте второто клипче и ми кажете как са цветовете спрямо вашите и на 12мин и 42 сек,дали му е толкова розово лицето на водещия.И по скоро ми кажете какво не ви харесва в TCL-а.Реалнифи контрастни ли са цветовете му.Благодаря
- - - - - - - - - -
Някак червеното ми розови,дали е така в реалния случай
Каква е целта на заниманието, колега? С бюджет за 805 търсиш качество на A95L/G3 ?
Ставащите телевизори за този бюджет ти ги изредиха няколко души и то неколкократно. Нови предложения няма да се появят. Всеки един от тях си има своите предимства и недостатъци. Преценяваш кое може да преглътнеш и взимаш. Нещо изискванията и бюджета ти се разминават сериозно.
Не мисля,че за 1500 лв не мога да си взема хубав телевизор, а по скоро обратното,затова питам и разпитвам
То от ТВ за 3500лв. и нагоре има недоволни, ти сега за 1500 мислиш... А от друга страна има доволни и от ТВ за 900-1000лв., че и по-малко. Това с "хубав" си е индивидуална категория.
Дали "розовее" или "зеленее" от самия екран, на който гледаш подобни клипове или на конкретната бройка ТВ не се знае. И с ръчкане по настройките можеш да промениш в някои случаи тези възприятия.
Всъщност се извинявам, че продължавам терзанията на човека. Успех с търсенето и наистина е любопитно да напишеш след време какво си взел и дали си доволен.
Този пост е редактиран от VanDan; 20-05-24 в 22:29.
Ето едно клипче на моя https://youtube.com/shorts/dX27CftHy...stDTyDEtMHvN97