Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 51
Like Tree17Одобрявам

Мнения и впечатления от TCL 55 C805

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Мнения и впечатления от TCL 55 C805

Здравейте дайте отзиви за въпросния телевизор
    mim4eto753 одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Мнения и впечатления от TCL 55 C805

Добре наспамихте темите, че и нова направихте Тази покупка стана легендарна. Извън кръга на шегата, както ви се каза, за тези пари не можете да очаквате чудеса. За гледане на стандартна телевизя модела е повече от приличен. Че даже и за игри става (144 Hz). Друг добър вариант е Hisense E7KQ Pro (144Hz), който в момента в Ozone е намален на 849 лева. И тук вече трябва да си прецените дали искате Android (C805) или Hisense с тяхната OS.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Донякъде го разбирам. Предполагам, че за него сумата не е толкова "малка" и много му се иска за трудно изкараните пари да вземе някакво хипотетично "най-добро", което да ползва много години. И понеже вероятно не прави често такива харчове и ще се колебае дълго време. Остави го да си пита. Аз имам добър приятел, който вече 2 години така си "купува" ТВ за смяна на един 40 инчов Филипс на 10+ години. В един момент "жена му не даваше", в друг на него не му се даваха пари и чакаше прИмоции, в трети чакаше да пуснат новите модели и т.н. Затова по едно време просто му казах да не ме пита повече нищо на тема покупка на ТВ и да си говорим за други неща.
    Gena_bs и CubanLinx харесват това.

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Благодаря за разбирането, просто се двуомя между Филипс 55 pus 8518,който има реални цветове и добра обработка или 55pml 9-та серия и той е мини лед,като TCL-а,та даже и по евтин от него,общо взето ще е един от трите,но се чудя кой да избера,защото гледах сравнение между самсунг S95 и C805 и на китаеца цветовете не бяха никак реални

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

И аз ви разбирам. Видял съм и 2 и 200. Ясно ми е, че за един 1000 лв не са пари, а за друг са непосилна сума. Но не виждам смисъл от толкова чудене. Върнахте се на изходната позиция, когато за пръв път питахте за избора м-у Philips и LG. Къде го гледахте това сравнение? Както ви се обясни, на място нищо няма да разберете, понеже ги пускат на магазинен режим и са издути на макс. Ще се гледат ли висококачествени торенти и стрийминг или ще се позлва само за наще кабеларки? В крайна сметка можете да ги поръчате и трите и да ги разцъкате на спокойствие вкъщи за няколко дена. После оставяте този, който ви харесва най-много и връщате останалите

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

https://youtu.be/WvGIc6TthNE?si=BEV-RV4llFNJcI7g

- - - - - - - - - -

На TCL-а някак зеленее и няма реални цветове

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Това сравнение е малко като да се сравняват ябълки с круши. Едното е qd-oled, което се води най-добрия дисплей (единствено A95L е оценен по-високо, но там и парите са.....) с най-голям брой цветове. Другото е mini led, което също не е лош вариант, но нямна нищо общо с oled.

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Да,съгласен съм с вас,но някак на TCL цветовете зеленеят и се губят,дали е така и в дейсгвителност

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Това зависи от състоянието на зрителния апарат, както и от възприятието на цветовете на всеки човек.
    Едва ли някой е тествал с колориметър стандартните настройки.

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Гледахте ли клипчето,защото само на TCL го има това,а на другия не

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Испанският не ми е познат език.
    Така, че не знам какво, как и с какво е тествано, заснимано, обработвано и т.н.
    Сравняват се най-скъпия модел на Samsung със висок среден клас TCL. Разликата в цената вероятно е поне 1.5 пъти, което доказва безсмислието на това сравнение.
    Според това, което аз виждам, цветовете на TCL са по-близо до правилната цветова гама. Останалото в този "смачкан" клип въобще не може да се оцени.
    Този пост е редактиран от Gena_bs; 20-05-24 в 09:16.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Благодаря, защото на мен ми зеленее TCL-а

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Вече ти писах - отиваш в магазин и купуваш този, който най-много ти хареса на теб лично, а не по картинки и клипове от сайтове и форуми. Нищо, че е с магазински настройки и при специфично осветление и обстановка. Ти ще го гледаш, а не качилите обзори и пишещи постове по форумите. Вкусовете и възприятията са различни. И гледаш дълга гаранция ако има за бонус, защото съвременните уреди и най-скъпите се развалят по-често от преди години. Наистина сумата не е особено голяма и няма какво толкова да се избира.
    Gena_bs одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Благодаря, но щом толкова питам има защо,а именно защото се двуомя между този TCL или PHILIPS 55 PUS 8518

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Потърси дали има останали Philips 55PUS8818/12.
    Там изборът е еднозначен!
    Въпреки, че и 8518/12 не е лош избор. Особено в твоя случай и бюджет!
    И какъв е смисълът да гледаш тестове на TCL със съвсем различни даже марки от нужните за избора ти?

На мен също първоначално ми зеленееха правилните настройки на Natural, Standart, както и цветовия баланс Warm.
    Трябваше ми около 1-2 месеца гледане на различни източници и качество, за да се убедя, че са най-естествените.
    Това за определени модели на Sony, LG, Philips, до които съм имал достъп.
    Вече не мога да понасям други! Уточнявам, че моето цветовъзприемане е без нарушения, слава Богу!
    Samsung настройките никога не са ми харесвали - лилавеят и това е доказано с колориметър от тестери.
    Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения и впечатления от Philips 55 PUS 8518
    От rokoncho във форум Philips телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 11-05-24, 12:01
  2. LG 32LQ631C LED мнения и впечатления
    От ockac23 във форум LG телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 08-08-23, 14:17
  3. Philips 50PUS8807/12 Впечатления и Мнения?
    От BackTrack5R3 във форум Philips телевизори
    Отговори: 30
    Последно: 07-08-23, 14:23
  4. Motorola V3 . Впечатления и мнения ???
    От LudZaVrazvane във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 12
    Последно: 19-10-05, 11:36
  5. EPOX KT400 мнения и впечатления
    От lightmaster във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 12
    Последно: 23-11-02, 03:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе