Кабела е HDMI-HDMI , извинявам се за пропуска.
Кабела е HDMI-HDMI , извинявам се за пропуска.
хахаа, някой друг да помогне ако има идея![]()
mitri , Честито !
Възможно проблема да е във видео картата , също така и в кабела , пробвай с друг . Има тема за свързване с компютър , виж там можеш да намериш отговор.
Включвай/изкл. кабела само при изключени от мрежата ТВ и комп. да не гръмнеш някой HDMI вход
Какъв е кабела - евтин или не ? Пробвай с друг такъв , ако не си го направил вече ! От настройките на картата вижда ли се , че hdmi е включен и работи ? Как е зададен ТВ , като втори монитор ?
hristoslav2 Проблема в том что нет возможности посмотреть и поменять кодировку, и эта проблема не только у меня
Тогда проблема заключается в передаче.Първоначално публикувано от kotik50
Спросите Toshiba Россия -можно есть решение вашей проблемы.
http://tv.toshiba.ru/contacts
Кабела го купих от Техномаркет, 3м 20лв, Belkin, а в настройките се вижда телевизора и това на колко разделителна работи, клонирал съм образа монитор+телевизор ( така ли е правилно). Да не би друг HDMI вход на телевизора да е със звук и така ще пробвам.
Пробвай през иконата за звука да зададеш HD аудиото на видеокартата.
mitri при мен стана по следния начин: когато вече виждаш картината на телевизора натисни десен бутон на мишката върху иконата с говорителче долу при часовника от там избери Playback Devices ,когато се отвори диалогов прозорец би трябвало да имаш икона с телевизорче HDMI Devices избираш го Set Default дано съм бил полезенне знам дали не трябва да зададеш картината да е само на телевизора, а не и на компа
![]()
По принцип така трябва да стане, но ако още нямаш звук провери в NVIDIA control panel (с дясното копче на десктопа и го избираш от менюто). Там в един от разделите където задаваш какъв сигнал да праща към ТВ имаше и една отметка да праща и звука през HDMI. Понякога става и без нея, зависи в какво настроение еПървоначално публикувано от mildol
Успех!
Благодаря на всички за идеите! Аз изглежда съм много тп, защото не откривам никъде такава настройка за избиране на звука през HDMI, нито в Nvidia нито при говорителчето ми излиза Playback Devices с десния бутон. Уиндоуса ми е XP prof. ако това би помогнало. Сменях кабелите в други HDMI входове и е същата работа. В книгата нищо не пише, продължавам с търсенето, че много е гадно картината е супер иначе.
Доколкото знам през NVIDIA не минава звук .Вземи си чинчове за звука.
НЕ е съвсем вярно ! Аз имам лаптоп с вградена NVIDIA и звук си минава ! В момента слушам музика от лаптопа през ресивъра , връзката между тях е само с hdmi кабел !
Може да се отнася за по-стари модели на NVIDIA.