Има тема за Свързване на плазма/LCD към компютър , там тези неща са предъвквани много пъти .
Има тема за Свързване на плазма/LCD към компютър , там тези неща са предъвквани много пъти .
Ето и решението на моя въпрос. Както се казва с четене професор се става а с питане и до Тутракан можеш да стигнеш
Видеокартата ми NVIDIA GF 8400 GS и други модели от тази марка вадят звук през HDMI, но им се слага един конектор spdif, който е едно малко кабелче, което се включва към видеото и дъното на компа. Обаче моето дъно е старо като библията и няма такъв spdif вход. Решението е: ново дъно,
- по - евтино друга звукова карта с spdif коксиален кабел за истински цифров звук
- или най евтино и лесно с един кабел от вградената карта на дъното през уредбичката и готово с не лош звук. Благодаря на всички за помоща. Иначе ТАЛАВИЗОРА е трепач, картината е джам![]()
![]()
Здравейте, благодаря на nkd за коментара...Вече съм горд собственик на 40XV733G...Телевизора е страхотен...в момента го гледам на аналогова кабелна и става за гледане, а като мина на цифрова ще е супер.Благодаря на всички за чудесния форум!!!
![]()
С кои оператор си,пробва ли го на двд формат или блуреи как предава?
Все още съм на аналогова кабеларка, която предлага и цифров сигнал...от булсат...и нямат опция за САМ модул.... Става дума за Перник..така че няма голям избор ...булсат или ...булсат. Ако някой знае за някой друг оператор - да казва докато е време.
Как я предлагат цифровата по кабел или с чиния , като дистрибутори на Булсатком
По кабел... но ми казват че получават устройствата и картите директно от Булсатком и нищо неможели да правят...
При сканиране излязоха 130 канала повечето кодирани...има около 20 свободни
На кое сканирахте на телевизора или на техния тунер ?
Ето може би решението за твоя случай http://www.dvb-bg.com/showthread.php?t=14778
Да, когато са предлагали цифровата на ITV е можело ,ама от скоро работят с Булсатком
Вчера си взех 32XV733G.Аналоговите канали ги скенира за около 7 мин,но нито един цифров не ми показа.И много оавно ги скенира.Иначе дори на скапания аналогов сигнал много добра картина вади!
Няма инструкции на български/на харт и електр носител/добре че поназнайваме малко руски/
Oтиваш в магазина от който си го купил и искаш инструкции на български /длъжни са по закон/-ако ти откажат връщаш им телевизора.Първоначално публикувано от docks
Знам че са длъжни!Но много произв на електорника не го спазват!
И не ми се занимава!Дано съм случил със телевизора да не се разваля!
Честито! За цифровите сложи страна Германия . Вземи данни(скорост ,модулация и начална честота) от оператора и ги въведи така ще скенира по -бързо, може и без данни но, ще отнеме над 2часа. Пусни "пълно" скениране. От магазина изискай да ти разпечатат подробно ръководство на български.Първоначално публикувано от docks