напрнаправих една проба с лаптоп с HDMI-HDMI кабел , разлика няма вървиси тая черта и неи пука , ще вида да направя една проба с ДВД и ако е така пак понеделник им го носяПървоначално публикувано от nkd
напрнаправих една проба с лаптоп с HDMI-HDMI кабел , разлика няма вървиси тая черта и неи пука , ще вида да направя една проба с ДВД и ако е така пак понеделник им го носяПървоначално публикувано от nkd
Носи го в сервиза.Първоначално публикувано от gogoSpain
Все пак покупката е само на 7 дни затова опитай първо в магазина смяна за нов. Ако ги натиснеш може да ти го сменят за друг модел. В момента Toshiba 40XV733G е на промоция за 1199лв , само 50лв. трябва да доплатиш , този модел е много по -добър.Първоначално публикувано от gogoSpain
Здравейте имам въпрос - 40XV733G дали има тунер за MPEG-4 и ще може ли да показва HD телевизия?
Toshiba анонсира VX700 и WX800 TVs
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1285747673
Ужас ! Всички телевизори отново станаха със стъклен екран . Направо се разочаровах от тези дизайнерски трикове вече и при Тошиба.
Ако Тошиба не сменят политиката си, следващият ми телевизор ще е някой поне 60-инчов Самсунг с матов панел и поне 10-битова обработка на цветовете (Cortex A8 и нагоре процесор).
Та така...
И без това Тошиба ползват матриците на Самсунг в топ-моделите си (засега).
![]()
За съжаление и Самсунг в по- високите серии са само с гланц ,но поне още не са сложили стъкла .
Така е защото луксозното се отъждещява с лъскавото.
Аз лично съм ОК с гланцовите покрития защото гледам предимно на тъмно.
От понеделник и аз съм в отбора на Тошиба с 40XV733G -след толкова корейчета ,вече и японче /японче,японче ,колко да е японче -по-скоро полско корейче/.Първите впечатления са много добри,а и при тая цена 1199лв + гаранцияза 5год.109 е направо без конкуренция, само ще трябва да свиквам с постните менюта/направо се връщам 5-10год назад спрямо корейците/ ,като добия повече впечатления ще спретна едно ревю.Има ли нещо за отключване в сервизното меню? Към adtomov ,като го оглеждах до него беше поставен лед модал с лъскавия панел и определено червенееше на един и същ сигнал.
![]()
svetlio1 , ЧЕСТИТО !!!
Интересно ще бъде да направиш сравнение с В750 най-вече на SD , ако още ти е под ръка или по памет. Менюто в сравнение с корейските не е толкова "цветно" като графика, но иначе е доста подробно спрямо някои други японски марки . Мисля че няма какво да се отключва от сер. меню освен да провериш часовете работа и цветни заливки за блокирали пиксели.
Колега от къде го взе с 5 год гаранция? В техномаркета го дават с една.Първоначално публикувано от svetlio1
Как така с 1 година?? По закон са 2 години гаранция!!Първоначално публикувано от bioz
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073304 - Гаранция 12 месеца