Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 47 от 91 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

nkd сега ТВ са в различни помещения и сравнението е малко неточно, а и са на различен сигнал /В750 е на Булсатком -Тошиба-та на Скат/, но все пак от впечатленията ми до сега -при В750 СД картината е малко по-добра /но видимо/,от друга страна при Тошиба ги няма или не са толкова видими ореолите,които се появяват понякога около движещи се фигури на сложен фон /напр. човек пред сграда с вертикални елементи или парапет/. Другата седмица спициално ще ги сложа в едно помещение на един и същ сигнал за по-точно сравнение.
    За гаранцията - купих допълнителна Гаранция+ ,която предлагат Техномаркет -има вариант за 3 и 5 год.http://www.technomarket.bg/warranti_plus.php

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bioz
    Това е абсурдно-в нарушение на закона са. Всички битови електроуреди са с 2 години гранция. Преди да купите телевизора ,попитайте в магазина за продължителноста на гаранцията. Ако ви кажат 1 година-откажете се от продукта и се обадете в комисията за защита на потребителите.

4. Тук е от
    Sep 2010

Гаранцията е 24 месеца от сряда съм горд собственик . За сега се държи добре ,но като си близо до него малко мирише на нещо като загряла пластмаса ( не знам дали е нормално) и като го включа към компютъра звука излиза само от компютъра (което също не знам дали е проблем или аз не съм го настроил ).

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stoiko_
    Гаранцията е 24 месеца от сряда съм горд собственик . За сега се държи добре ,но като си близо до него малко мирише на нещо като загряла пластмаса ( не знам дали е нормално) и като го включа към компютъра звука излиза само от компютъра (което също не знам дали е проблем или аз не съм го настроил ).
    Честито
    Това ,за мириса на пластмаса е нормално за всеки нов телевизор през първата седмица.

6. Тук е от
    Jan 2009

Имам Тошиба 26 инча ЛСД на 2 години и три месеца и съм доволен много, но от една две седмици при по-продължителна работа, над 3 часа картината изчезва, звук има. Като го изключа и го включа се оправя, но работи 20-30 минути и пак картината изчезва. Като поседи изключен повече време пак работи до два -три часа нормално и след това се губи картината. От какво може да е това ? Проблемът се забелязва при по-висока температура в стаята.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от crazyfrog
    Имам Тошиба 26 инча ЛСД на 2 години и три месеца и съм доволен много, но от една две седмици при по-продължителна работа, над 3 часа картината изчезва, звук има. Като го изключа и го включа се оправя, но работи 20-30 минути и пак картината изчезва. Като поседи изключен повече време пак работи до два -три часа нормално и след това се губи картината. От какво може да е това ? Проблемът се забелязва при по-висока температура в стаята.
    Нещо в захранването на лампите от подсветката.
    Значи нещо прегрява и изключва. Трябва да го прегледа техник - възможно е да е слаба спойка.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Значи нещо прегрява и изключва. Трябва да го прегледа техник - възможно е да е слаба спойка.
    Благодаря за отговора. Да допълня и още - при работа с ДВД плейър не съм забелязал да изключва картината . Възможно ли е все пак проблема да е в сателитния приемник или нещо в настройките?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от crazyfrog
    Благодаря за отговора. Да допълня и още - при работа с ДВД плейър не съм забелязал да изключва картината . Възможно ли е все пак проблема да е в сателитния приемник или нещо в настройките?
    Има вероятност проблема да е в порта ,към който си свързал сателитният приемник. Смени порта или свързването и опитай пак.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Последните телевизори Regza Toshiba ще имат достъп до интернет чрез браузър Opera в качеството на вградена опция.
    Regza VL, както и цялата серия телевизори WV HbbTVs ще имат интернет-достъп от Opera.

https://gomel-sat.net/3734-toshiba-d...a-v-novyx.html

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Вчера закупих и аз 40XV733G. Нещо ми тъмнее на тъмните сцени на режим Кино и АутоВию при сигнал от РС. Не можах да намеря подробности за приемливи настройки на картината по форумите. Има малка разлика в менюто от стария ми Самсунг и като организация и като стойности - плъзгачите са като скала с + и - стойности. 0-та сигурно е 50%. Трябва да тръгна с експерименти да пробавам. На "цифров" сигнал от сеттопбокс-а на доставчика ми на кабелна тв е приемливо за моите разбирания. Няма вариант с кам модул, защото не се предлага от доставчика, а само с негово устройство. Но това не ми пречи, защото това устройство ми е още една защита от токов удар по коаксиалния кабел на доставчика, заедно със СОНО защитата за коаксиален кабели СОНО разклонител със защита. Два ТВ ми изгоряха и съм много наплашен на тази тема.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@VanDan с какъв кабел ти е включен телевизора към компа? Имал съм случай при различни тествания на кабели HDMI да попадам на такива които тъмнеят картината. Разбира се това се случва с по-евтините. Смени с друг!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Или пък му тъмнее защото досега не е виждал истинско черно на телевизор.
    Много хора се заблуждават в началото. Виж дали виждаш детайли в тъмното - черни коси или черни дрехи.
    Виж приложената снимка дали виждаш детайли в тъмните области на косата и сянката между двете мацки.
    Виж и на скалата на градациите докъде виждаш разлика в секторите.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Novice
    Тук е от
    Sep 2010

Здравейте на всички,
    след малко обикаляне из магазините и сравнения между Toshiba 40SL733G и Samsung LE40C650 се спрях на първият. Донякъде и промоцията в цената натежа в полза на избора ми. Та от петък - 8 октомври една Тошиба работи в къщи.
    Първите ми впечатления са повече от добри въпреки, че вечер се забелязват светли петна в горните ъгли. Отдолу по не се забелязват. Може би аз съм прекалено взискателен.
    Имам обаче няколко въпроса, като предварително уточня, че съм абонат на Булсатком.
    В петък, гледайки мача Уелс - България при картина от камерата в близък план всичко беше наред, но при камера далечен план - все едно се виждаше като в мъгла. Предполагам, че това зависи от качеството на предаването, защото след нашия мач включиха Черна гора - Швейцария и тази "екстра" липсваше. Ако бъркам бихте ли споделили мнения?
    Вторият ми въпрос е свързан с това, от къде се включва Резолюция +?
    Третият ми въпрос е във връзка с размера на картината. До сега съм гледал плазма Панасоник и фиксирайки веднъж размера на Точен екран си оставаше там докато ти сам не го промениш. При Тошибата зададох Широк екран, но при преминаване през различни канали сам си променя екрана на 4:3. Освен това предаванията на PRO BG, на които пише, че са формат 16:9 си излизат във формат 4:3. Единствено Евроспорт и няколко музикални канала излизат във формат 16:9.
    Някой знае ли как да се реши този въпрос - то не, че еболка за умиране, но все пак е дразнещо.
    Четвърти въпрос - телетекста е на латиница. Може ли да се настрои на кирилица?

Предварително благодаря на всички отзовали се.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Размера на картината е възможно да се сменява сам ако канала излъчва специален сигнал, който да превклюва телевизора. Има такива канали. ProBG не го излъчват така и се налага сам да преминаваш в 16:9.

18. Novice
    Тук е от
    Sep 2010

Благодаря Лазарус18.
    А по въпроса за телетекста и резолюцията би ли могъл да кажеш нещо?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 91 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе