Две различни неша са. Едното, което се плаща е гаранция за всеки уред в магазина. В момента обаче има промоция за безплатна гаранция 5 год. за някои модели Тошиба.
Явно в магазина не са били наясно.
Две различни неша са. Едното, което се плаща е гаранция за всеки уред в магазина. В момента обаче има промоция за безплатна гаранция 5 год. за някои модели Тошиба.
Явно в магазина не са били наясно.
Възможно е някои подсерии да са орязани хардуерно.Първоначално публикувано от svetlio1
Доколкото съм разбрал-безплатната 5 годишна гаранция е само за някои модели на Toshiba. Попитай за кои модели важи и провери дали твоят е сред тях.Първоначално публикувано от misho74
/ако не е сред тях- може да си купиш 5 годишна гаранция/застраховка/ в магазина за всякаква техника/
Здравейте,Първоначално публикувано от hristoslav2
напълно си прав за доплащането за удължаване до 5 години гаранция на всяка техника, която по принцип е 2 години. За моделите на Toshiba, за които може да се удължи без доплащане, в сайта http://kkservice.bg/bg/TV-Toshiba-product-register.php , са както следва :
32SL733G
32VL733G
40SL733G
40VL733
40WL743G
40WL753G
46SL733G
46VL733G
46WL743G
46WL753G
55WL753G
За останалите модели безплатното удължаване с 3 години не важи.
Успех!
hristoslav2 цитира информация за моделите, които поддържат/не поддържат медия формати през USB.
Искам да споделя, че за модела
инфото не е пълно (въпреки че в toshiba.de пише същото). 37XV743 поддържа и МРЗ. Проверено!XV743
JPEG, DivX-SD
А подобен каталог за B (2009г.) и C (2010г.) серии на Samsung имаш ли представа дали и къде може да се намерят. Езика няма значение.Първоначално публикувано от hristoslav2
Предварително Благодаря!
П.С.: За А серията бях намерил дори и на български език ама в момента не мога да намеря pdf файла.
Не намирам линк са каталог на Samsung....
http://www.samsung.de/de/support/pro...forderung.aspx
Спрял съм се на 32SL 733G, но ме притеснява че USB-то е орязано( Има само JPEG).
Има ли възможност за допълнително инсталиране на други формати ?
Не. Това не е компютър.Първоначално публикувано от gog067
http://www.avforums.com/forums/12934462-post66.html
Здравейте
Някой може ли да ми каже как да заключа даден канал да не се показва?
Става въпрос за 46SL733
Има "Родителски контрол", но там са дадени само разни цифри между 4-17 (предполагам години), а като въпросните канали не са маркирани, че са забранени за под 18г. не се случва нищо. Как да ги изтрия?
По гадно меню на телевизор не бях виждал
И мен ме интересува как работи родителски контрол, но при Самсунг. Ти дори да определиш кой канал за каква възраст е , от къде тв ще знае гледащият на колко години е?
Е аз ако мога да му определя кой канал за колко години е то работата е лесна.
Задаваш родителски контрол напр.15години и за всеки канал, който е определен забранен за лица под 15 години телевизора ще иска ПИН за да го пусне. Обаче това определяне при Тошиба-та май няма как да стане, а предполагам, че трябва да бъде определено от кабелният оператор. А той не стига, че нищо не е определил ами е пуснал 10 канала, които денонощно предават секс
Най-лесно е да ги изтриеш тези канали.
Проблема е в кабелният ти оператор. Той трябва да ги определи със сигнал ,че са в група G - с ограничен достъп. При мен на М-сат ,това е ясно видимо, защото еротичните програми си искат пин кода за достъп. Иначе изписва - "кодиран канал" и отвреме на време се появява лентата за въвеждане на кода - няма ни звук ,ни образ.Първоначално публикувано от ccc
Здравей,Първоначално публикувано от biro
не го ползвам по принцип, но работи с SamyGoChanEd при самсунга. От списъка с канали можеш да си избереш кои да са с такъв контрол и много други неща. Във форума за самсунг е писано за програмата и как работи. Ако имаш ?-си пиши на лично.
Успех!
Оправих се - просто трябваше да проуча малко по-добре user manual
От бутона "Quick" се отваря съвсем ново меню в което може да отметнеш "Skip", а също така и "PIN code" за съответния канал. Така канала няма да се показва при последователно избиране, а ако избереш номера ще поиска първо PIN.
А най-трудното е да изтриеш канал - просто няма как, освен да не пусна търсене на някоя честота, но така ще загубя 10-15 канала поне.