Реших да се почопля със сателитният тунер. Защо в първоначалните настройки ми изкарва само 4 спътника. Има ли опция за добавяне на спътници. Изкам да задам настройки на един транспондер (MAD) на Hellas Sat2, но този спътник го няма в менюто.
Реших да се почопля със сателитният тунер. Защо в първоначалните настройки ми изкарва само 4 спътника. Има ли опция за добавяне на спътници. Изкам да задам настройки на един транспондер (MAD) на Hellas Sat2, но този спътник го няма в менюто.
Нещо не я разбирам тази работа със суб "Изкарва субтитри, просто трябва да се смени кодировката на субтитрите на UTF-8" . Суб са си суб,как като смениш кода изведнъж ги вижда,а преди това не,странно!
Интересно....пробвай с настройка на различни държави -дали няма да има промени в списъка със спътници.Първоначално публикувано от plamsky
Примерно Гърция...*****....Украйна
пробвах с Гърция, Германия, България и спътниците са си същите. Ще пробвам и с други държави.Първоначално публикувано от hristoslav2
П.С. Ето списък със свободни сателитни HD и 3D програми . http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=1347
Затова питам ,защото ми направи впечетление , че се държи много добре в осветения магазин .При Сони също няма голям блик на "стъклени " им панели , но действително положението при LG е доста отчайващо в повечето им такива модели.Първоначално публикувано от vinil
Кои сателити са в списъка му ? /ще бъде полезно да ги има във FAQ/Първоначално публикувано от plamsky
Пробва ли със Словения?
Пробвах с всички държави включително и "други". Спътниците са следните: Astra 19,2Е ; Astra 23,5Е ; Astra 28,2Е; EutelSat 7,0E; TurkSat 42,0E; Sirius 4,8E. Без значение каква държава е зададена си стоят само тези в менюто.
Точно !!! Аз останах с абсолютно същите впечетления като теб. А пък по това SONY ми изтекоха очите но...3 000 кинта... Днес пак бях е ТМ за HDMI кабел - олекнах с 45.00 лв за кабелче и не ми потегля звука. Има картина от лаптопа, има звук на лаптопа, но на телевизора само картина. Някой да има идея ?! Лаптопа е Sony Vaio, с преинсталиран WIN. Сложих му 7-ца, но понеже Сони си тъпчат лаптопите с адски мн. софтуер, който при преинстал по принцип никога не можеш да възстановиш си мисля да не би нещо да се омазало ?!?! Някой има ли идея ?!Първоначално публикувано от nkd
Най-вероятно трябва да укажеш звука да излиза през ХДМИ Control Panel> Hardware and Sounds> Manage Audio Devices и избери от Sound HDMI устройство. Опитай с VLC който си има собствени настройки и не се влияе от контрол панела.Първоначално публикувано от vinil
Някои пък са имали проблеми с ъпдейт на драйвери на Нвидиа, които са се оправили след ролбак/деинсталация и инсталация на друг драйвер (не ъпдейт), при теб не знам какъв е хардуера.
Дано помогне, а имам и един въпрос - DTS звук има ли през флашка?
"Sound HDMI" ми пише че е изключено, проблема е , че не ми дава възможност да го включа..това пак според мен е заради навика на Сони да не позволяват много пипане по софтуера им..ще видим как ще се борим с проблема. А звук от флашката имам друг е въпроса че незнам какво е "DTS звук". Лаик съм по отношение на тези нови телевизори...И незнам защо, но това съобщение го пускам за трети път - дано сега вече да стане !
Toshiba Regza 40WL768DG Преглед
http://translate.google.com/translat...g-preview.html
http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/toshib...view-20101124/
Ето и няколко слаби страни на този ТВ, не пиша за полжителните му качества- тях ги знаем.
1. Навигационния бутон на дистанционното при натискане издава един звук като чаткане. Това се чува ужасно неприятно когато човека до теб опитва да заспи, а другия сменя канали или прави нещо друго по ТВ.
2. Имам усещането че процесора е адски бавен... Дори при включване на ТВ пак се бави...говоря за около 10 сек.докато зацепи (като през това време се чудя дали съм го пуснал тоя телвизор или не съм) - това не е мн. нормално според мен. При смяна на канали - пак се бави.
3. Така и не успях да отворя YOU TUBE - т.е. отворих но не може да зареди страница с клип.
4. Звук - според моите представи, ТВ от такъв клас заслужава по-добър саунд.
Ако има др. мнния които да оборят моите, нека коментираме, допускам, че може и аз да не се справям към момента т.к. и време не остава да си играя само с него, а го имам от 04.12.2010г.
Всички модели на Тошиба се бавят при първоначалното пускане в това време се самодиагностицира.
Каналите на DVB тунерите сменят бавно около 3-4сек. на всички марки даже и със сет топ бокса на кабелната бави, ако някои канали бавят повече това се дължи на кабелната-лоши параметри и настройки.
При толкова плосък корпус няма как да се заврат по-големи говорители и от това страда саунда, впрочем и тук при повечето тънки модели е същото.
Да кажа и аз за недостатъците на телевизора. По никакъв начин не може да се изкара анологов звук от него. Има само един аудио изход и то цифров, поне изход за слушалки да имаше . Имам домашно кино само с аналогови входове и сега ми е безпредметно . Звука е зле откъм ниските честоти. При опити за подсилване на същите от настройките, започват да му дрънчат тенекиите . През Youtub не може да плейва HD клипчета. 3D- то е активно само на подаден сигнал през HDMI или тунерите(за тунерите тествано). За мен това са единствените косури на модела.
Здравейте! Имам няколко питания към притежателите на 40WL768DG.
1. Как е картинката при FullHD филми от PC през HDMI?
2. Как е при спортни предавания (добре ли са 200те херца)?
3. Някой пробвал ли го е за монитор за игри от PC, има ли проблеми, input lag и тн.
Благодаря предварително!