Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 65 от 91 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Реших да се почопля със сателитният тунер. Защо в първоначалните настройки ми изкарва само 4 спътника. Има ли опция за добавяне на спътници. Изкам да задам настройки на един транспондер (MAD) на Hellas Sat2, но този спътник го няма в менюто.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Нещо не я разбирам тази работа със суб "Изкарва субтитри, просто трябва да се смени кодировката на субтитрите на UTF-8" . Суб са си суб,как като смениш кода изведнъж ги вижда,а преди това не,странно!

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от plamsky
    Реших да се почопля със сателитният тунер. Защо в първоначалните настройки ми изкарва само 4 спътника. Има ли опция за добавяне на спътници. Изкам да задам настройки на един транспондер (MAD) на Hellas Sat2, но този спътник го няма в менюто.
    Интересно....пробвай с настройка на различни държави -дали няма да има промени в списъка със спътници.
    Примерно Гърция...*****....Украйна

5. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Интересно....пробвай с настройка на различни държави -дали няма да има промени в списъка със спътници.
    Примерно Гърция...*****....Украйна
    пробвах с Гърция, Германия, България и спътниците са си същите. Ще пробвам и с други държави.

П.С. Ето списък със свободни сателитни HD и 3D програми . http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=1347

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от vinil
    NKD, и аз мислех същото но ми се струва че отражението не е чак толквоа голямо. Докато правех избора си се загледах и в LG 42" INFINIA FULL LED - Там нещата ми се строиха по-зле откъм отражение на стъклото. Като сложих в нас 40WL678G в стаята и то с/у прозорците, дори не ми прави впечетление отражението и дори мн. се радвам че взех TV с такъв дислпей.
    Затова питам ,защото ми направи впечетление , че се държи много добре в осветения магазин .При Сони също няма голям блик на "стъклени " им панели , но действително положението при LG е доста отчайващо в повечето им такива модели.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от plamsky
    пробвах с Гърция, Германия, България и спътниците са си същите. Ще пробвам и с други държави.

П.С. Ето списък със свободни сателитни HD и 3D програми . http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=1347
    Кои сателити са в списъка му ? /ще бъде полезно да ги има във FAQ/
    Пробва ли със Словения?

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010

Пробвах с всички държави включително и "други". Спътниците са следните: Astra 19,2Е ; Astra 23,5Е ; Astra 28,2Е; EutelSat 7,0E; TurkSat 42,0E; Sirius 4,8E. Без значение каква държава е зададена си стоят само тези в менюто.

10. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Затова питам ,защото ми направи впечетление , че се държи много добре в осветения магазин .При Сони също няма голям блик на "стъклени " им панели , но действително положението при LG е доста отчайващо в повечето им такива модели.
    Точно !!! Аз останах с абсолютно същите впечетления като теб. А пък по това SONY ми изтекоха очите но...3 000 кинта... Днес пак бях е ТМ за HDMI кабел - олекнах с 45.00 лв за кабелче и не ми потегля звука. Има картина от лаптопа, има звук на лаптопа, но на телевизора само картина. Някой да има идея ?! Лаптопа е Sony Vaio, с преинсталиран WIN. Сложих му 7-ца, но понеже Сони си тъпчат лаптопите с адски мн. софтуер, който при преинстал по принцип никога не можеш да възстановиш си мисля да не би нещо да се омазало ?!?! Някой има ли идея ?!

11. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от vinil
    Точно !!! Аз останах с абсолютно същите впечетления като теб. А пък по това SONY ми изтекоха очите но...3 000 кинта... Днес пак бях е ТМ за HDMI кабел - олекнах с 45.00 лв за кабелче и не ми потегля звука. Има картина от лаптопа, има звук на лаптопа, но на телевизора само картина. Някой да има идея ?! Лаптопа е Sony Vaio, с преинсталиран WIN. Сложих му 7-ца, но понеже Сони си тъпчат лаптопите с адски мн. софтуер, който при преинстал по принцип никога не можеш да възстановиш си мисля да не би нещо да се омазало ?!?! Някой има ли идея ?!
    Най-вероятно трябва да укажеш звука да излиза през ХДМИ Control Panel> Hardware and Sounds> Manage Audio Devices и избери от Sound HDMI устройство. Опитай с VLC който си има собствени настройки и не се влияе от контрол панела.

Някои пък са имали проблеми с ъпдейт на драйвери на Нвидиа, които са се оправили след ролбак/деинсталация и инсталация на друг драйвер (не ъпдейт), при теб не знам какъв е хардуера.

Дано помогне, а имам и един въпрос - DTS звук има ли през флашка?

12. Тук е от
    Dec 2010

"Sound HDMI" ми пише че е изключено, проблема е , че не ми дава възможност да го включа..това пак според мен е заради навика на Сони да не позволяват много пипане по софтуера им..ще видим как ще се борим с проблема. А звук от флашката имам друг е въпроса че незнам какво е "DTS звук". Лаик съм по отношение на тези нови телевизори...И незнам защо, но това съобщение го пускам за трети път - дано сега вече да стане !

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Ето и няколко слаби страни на този ТВ, не пиша за полжителните му качества- тях ги знаем.
    1. Навигационния бутон на дистанционното при натискане издава един звук като чаткане. Това се чува ужасно неприятно когато човека до теб опитва да заспи, а другия сменя канали или прави нещо друго по ТВ.
    2. Имам усещането че процесора е адски бавен... Дори при включване на ТВ пак се бави...говоря за около 10 сек.докато зацепи (като през това време се чудя дали съм го пуснал тоя телвизор или не съм) - това не е мн. нормално според мен. При смяна на канали - пак се бави.
    3. Така и не успях да отворя YOU TUBE - т.е. отворих но не може да зареди страница с клип.
    4. Звук - според моите представи, ТВ от такъв клас заслужава по-добър саунд.
    Ако има др. мнния които да оборят моите, нека коментираме, допускам, че може и аз да не се справям към момента т.к. и време не остава да си играя само с него, а го имам от 04.12.2010г.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Всички модели на Тошиба се бавят при първоначалното пускане в това време се самодиагностицира.
    Каналите на DVB тунерите сменят бавно около 3-4сек. на всички марки даже и със сет топ бокса на кабелната бави, ако някои канали бавят повече това се дължи на кабелната-лоши параметри и настройки.
    При толкова плосък корпус няма как да се заврат по-големи говорители и от това страда саунда, впрочем и тук при повечето тънки модели е същото.

17. Тук е от
    Nov 2010

Да кажа и аз за недостатъците на телевизора. По никакъв начин не може да се изкара анологов звук от него. Има само един аудио изход и то цифров, поне изход за слушалки да имаше . Имам домашно кино само с аналогови входове и сега ми е безпредметно . Звука е зле откъм ниските честоти. При опити за подсилване на същите от настройките, започват да му дрънчат тенекиите . През Youtub не може да плейва HD клипчета. 3D- то е активно само на подаден сигнал през HDMI или тунерите(за тунерите тествано). За мен това са единствените косури на модела.

18. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте! Имам няколко питания към притежателите на 40WL768DG.
    1. Как е картинката при FullHD филми от PC през HDMI?
    2. Как е при спортни предавания (добре ли са 200те херца)?
    3. Някой пробвал ли го е за монитор за игри от PC, има ли проблеми, input lag и тн.
    Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 91 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе