Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 63 от 91 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Аз имам NEO LED-2411FHD,и не може да "хване" нова,как ли не пробвах,и аз съм с кабеларка,така,че не съм изненадан!

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от gog067
    И аз да се похваля, на 2.11. и аз се сдобих с 40WL 768.Беше единствената бройка доставена в ТМ-Добрич.
    На кабеларка съм и съм го настроил на АТV+DTV, страна-Финландия,така ми казаха в ТМ.
    Тунера не можа да открие BTV. Дали не трябва да избера друга страна?
    P.S.Аз също забелязах по-светли участъци на подсветката при черен екран(липса на сигнал) и на тъмна стая, иначе няма как да се види .
    Сложи страна Германия !

4. Тук е от
    Dec 2010

Моля за помощ

Здр. Първо много се радвам че съществува този форум!!! Сега за проблема : От снощи съм собсвеник на 40WL768G . Както четох днес тук във форума телевизора е наистина уникален ,но аз мелко съм скаран с тази техника . Та питането ми е следното: може ли някой да ми обясни като на малоумен как да му ползвам екстрите на този TV , интернет , USB - субтитри, настроики някви ,за цифровата вече го оправих , и такива неща. Много ще съм ви благодарен ако някой реши да ми отдели време да драсне някой ред .

5. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от astroka
    Здр. Първо много се радвам че съществува този форум!!! Сега за проблема : От снощи съм собсвеник на 40WL768G . Както четох днес тук във форума телевизора е наистина уникален ,но аз мелко съм скаран с тази техника . Та питането ми е следното: може ли някой да ми обясни като на малоумен как да му ползвам екстрите на този TV , интернет , USB - субтитри, настроики някви ,за цифровата вече го оправих , и такива неща. Много ще съм ви благодарен ако някой реши да ми отдели време да драсне някой ред .
    кажи точно какво те интересува ?

6. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от gallardo83
    кажи точно какво те интересува ?
    Ами написал съм USB суптитри , да подкарам интернета друго сега не се сещам май

7. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Преди теб някой беше писал,че USB - субтитри НЕмогат да се пуснат,мен това ме спира да си го купя!

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от juspar
    Преди теб някой беше писал,че USB - субтитри НЕмогат да се пуснат,мен това ме спира да си го купя!
    Не издигайте в култ тези вградени плеъри , за сега и най- добрите ,които са в Самсунг са по-зле от един външен за 180лв., да не говорим ,че и компютъра върши перфектна работа. Много по-важно е, че този модел има вграден DVB-S тунер ,има отлична картина , а като цена дори да се сложи и цената на външен плеър пак няма конкуренция. Не се чуди, ако си се спрял на него, защото може да се изчерпи , а след промоцията не е ясно каква ще е цената .

10. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Днес гледах разни неща на 3д в техномаркет,и за 3мин станах разноглед!Заболяха ме глава,очи зави ми се свят,уплаших се бе хора егати и 3д,има трептене в очилата,и при други ли е така ,ще си развалим зрението,не е доизпипана тази технология,жалко!И цената до 2 месеца може и да е под 2 бона,като гледам как падат цените на 3д телевизорите!

11. Тук е от
    Dec 2009

portokala123, доколкото знам и с АМД карти е нужен допълнителен софтуер Iz3d примерно, който е на подобна цена като драйверите на NVidia 3DTV Play. Ще се радвам да ме опровергаеш
    dymby или друг собственик, един потребител в avforums споменава че е успял да пусне през USB 3D трейлъри свалени от www.biohemmet.se (Само avi успял, mkv не тръгвали) нямам намерение да споря с упътването, но едва ли ще отнеме повече от 5 мин за тест. Сайтът зарежда малко бавно, но не се иска регистрация. Спеделете ако някой успее да тества.

12. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте за 3Д може да се пробва ( при лиса на РС , ПЛЕЙЕР) Може и ерез YouTube так доста 3д

13. Тук е от
    Nov 2010

По отношение трептенето при гледане на 3Д-то, това е само в техномаркета заради луминисцентното осветление. В книжката пише че сигнала трябва да се пуска само през HDMI 1.4, но в техномаркета го бяха пуснали през HDMI 1.3 и нямаше проблеми. Най-евтиният варият според мен за гледане на 3Д е да се купи някакъв медия плеър за 150-200лв хем ще се ползва и за хард. Да споделя още малко впечатления. Имах време да се побазикам с youtube и установих следните неща. Работи по-добре и бързо с интерфейса на тошиба, при преминаване в класически става по бавно всичко, но мен лично повече ме кефи тошибският . При пускане на HD клипове почва да сече( не е от нета) мисля че е слабичък телевизора(малка системна памет) за такива клипове. Забравете да го ползвате като браузър. Всичко що е на кирилица излиза на квадратчета.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от plamsky
    По отношение трептенето при гледане на 3Д-то, това е само в техномаркета заради луминисцентното осветление. В книжката пише че сигнала трябва да се пуска само през HDMI 1.4, но в техномаркета го бяха пуснали през HDMI 1.3 и нямаше проблеми. Най-евтиният варият според мен за гледане на 3Д е да се купи някакъв медия плеър за 150-200лв хем ще се ползва и за хард. Да споделя още малко впечатления. Имах време да се побазикам с youtube и установих следните неща. Работи по-добре и бързо с интерфейса на тошиба, при преминаване в класически става по бавно всичко, но мен лично повече ме кефи тошибският . При пускане на HD клипове почва да сече( не е от нета) мисля че е слабичък телевизора(малка системна памет) за такива клипове. Забравете да го ползвате като браузър. Всичко що е на кирилица излиза на квадратчета.
    Виждам че си писал за Mediaplayer.И се чудя дали да не си взема "western digital tv live hub" и да си разкрася тошибката нацяло .Но гледам навсяладе е по 199$ само в БГ е над 400лв.Интересното е че този Player има HDMI1.4 и има голема вероятност да подкара 3D.Aко стане ще е страхотно допалнение ка Тoshiba 40WL768 ако някой е по запознат с този плеар нека да сподели!?!

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от juspar
    Днес гледах разни неща на 3д в техномаркет,и за 3мин станах разноглед!Заболяха ме глава,очи зави ми се свят,уплаших се бе хора егати и 3д,има трептене в очилата,и при други ли е така ,ще си развалим зрението,не е доизпипана тази технология,жалко!И цената до 2 месеца може и да е под 2 бона,като гледам как падат цените на 3д телевизорите!
    Ти го възприемай като 2D ,защото и така цената е отлична , а 3D-то ти е като бонус , ако искаш го ползвай ,ако искаш не.Виж цената на модела без 3D и без DVB-S тунер:
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40wl753g

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Между другото,не знам на тази тошиба да ли става,но на един самсунг пред мен пуснаха през юсб флаш 3д,някой се интересуваше!

18. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от dymby
    Здравейте за 3Д може да се пробва ( при лиса на РС , ПЛЕЙЕР) Може и ерез YouTube так доста 3д
    Доста рано си го писал това и не съм сигурен че те разбирам В youtube има 3д клипове, но не вярвам през браузъра на тв-то (без ПЦ или външен плеър) да се пуска 3д. Доколкото знам поне на Самсунг не става. Ако бъркам ме поправете.

plamsky, относно насичането на клипчета - предполагам говориш че ХД 2Д клипчета насичат, или си тествал и с 3Д - за насичането е ясно, питането е във връзка с това което dymby е писал - за youtube 3d през браузъра на ТВ.

juspar мерси, дано става с usb и на тошиба.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 91 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе