Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 61 от 91 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2006

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от gallardo83
    Относно toshiba 40WL768 от 3 дни го имам ето малко инфо.
    1. КАЧЕСТВО НА КАРТИНАТА:ПЕРФЕКТНО качество на картината дори и при лош сигнал (видя се още вав магазина спрямо останалите).200Hz,Добра подсветка,доста добри настройки за картината resolutions +,3D resolutions +,и много други.
    2. 3D: само през hdmi 1.4 (направих тест в магазина с 3D Blue-ray player PANASONIC "AVATAR 3D Blue-ray" и бях леко казано впечатлен,даже и продавач-консултантите се впечатлиха.Ако искате истинско 3д във вашият дом с този ТВ ще ви трябва 3D Blue-ray player или по добрия вариант е як комп. + NVIDIA 3D PLAY+NVIDIA 3D VISION+HDMI 1.4(така ще имате филми,игри,снимки идр. в истинско 3D).
    3. usb:бих казал че чете всичко ни ни е субтитри! 2x USB едното само за снимки другото за всичко.
    4.WLAN:скоро писах че няма и ви излагах съжелявам за което,подведоха ме заради адаптера.и така има но несъм боравил ниамам инфо,има и LAN вход.
    5."+" &"-": парво "+"(дизайн,качество на картината,входове и изходи много,ЦЕНА):а сега"-":няма sub през usb,сложно управление на /DVB-t,c,s,s2,sHD,s2HD/ /LAN i WLAN/.

Заключение:Заслужаваси всяка стотинка добра инвестиция на добра цена(1800лв при мен заради vivacomTV) има всичко нужно за днес и за вбадище,който вси го вземе ще е доволен.
    Мисля и аз да си взема същия, но ме разочарова това че няма субтитри през usb. Моля те да споделиш ако все пак успееш да ги подкараш, може пък да има някакъв вариант Струва ми се че е безсмислено изцяло това USB, ако няма субс, целия свят не е английско говорящ. Ако тръгнат отивам да си го взема докато не се е изчерпал. Благодаря ти предварително!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Звънни да ги попиташ дали го имат наличен-за да не се разкарваш напразно.

* РУСЕ
    * бул. Липник 113A
    * Тел: 082/815660
    * Е-мейл: manuel_rusev@kkelectronics.com
    * Работно време:
    * Понеделник - събота 10:00 до 20:00 ч
    * Неделя 10:00 до 19:30 ч

После чакаме впечатления

4. Тук е от
    Dec 2010

galerdo83 - извинявай че и на Теб не благодарих за подробната информация.
    А нема да звъня щото и без това ще ходя по работа до Русе.

5. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

И аз бях решил да го взимам,нооо...без суб през юсб,и НЕпреобразуването от 2 в 3д ме отказаха напълно,ориентирам се към самсунг,елджи или панасоник и трите са на промоция в момента в техномаркет,благодаря на gallardo83 за инфото!

6. Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    Sofia

Някой пробвал ли е сателитният тунер на WL768? Има ли шеринг, ЦЦКАМ, НЮКАМД, може ли да се ползва карта на булсаткома и т.м.

7. Тук е от
    Nov 2010

Виждам че има голям интерес към 40WL768 затова ще драсна още някой ред.

USB SUB !?!-проблема идва от вграденият player на ТВто и не само за този модел а за всяка toshiba.

2D kam 3D!?!-радвам се че няма такова нещо ако имаше нямаше да го взема защото това е пародиа на 3D!
    TВто има много добро 3D при сигнал 3D (HDMI 1.4 ili DVB-S,DVB-S2,DVB-S HD,DVB-S2 HD.(тоест САТЕЛИТНА телевизия.))А това от 2D към 3D е вариант и то добър но само за качествена и мощна преработка на подходящ видео сигнала(както вече писах това го правят най добре хората от Nvidia със подходяща видеокарта и техен софтуер,както и мощен комп.)Но сигнала от BULSAT,VIVACOMTV,BLIZU или друго в БГ от 2D на 3D не мерси видях и се смях.

Ако някой се интересува от нещо конкретно да пита защото за писане има много.Единствено с WLAN и LAN не сам експериментирал още понеже нямам WLAN за сега а лан кабела ми е далечко.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010

Мен ме интересува следното. Намерих един филм в замундата(само един се оказа че има) който е 3D IMAX. Намерих и stereoscopic player който плейва такива филми. Ако го пусна на компа през лан, дали тв-то ще разпознае че сигнала е такъв и ще се активира 3D-то. За съжаление скоро няма да имам свободно място на харда за да пробвам, а филма беше към 50 гбайта

10. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Samisam
    Някой пробвал ли е сателитният тунер на ВЛ768? Има ли шеринг, ЦЦКАМ, НЮКАМД, може ли да се ползва карта на булсаткома и т.м.
    Аз питах в булстаком. Имали карти IRDETO които ставали за устройства различни от техните, но не е ясно дали тв-то ще я потдържа. Иначе се купува един адаптер за около 80 кинта, картата влиза в него, а той в слота на тв-то. Цената на картата е 245лв, като това е дефакто предплатеният абонамент за 1 година за фул пакета и си е на далавера. Излиза по малко от 20лв месечно

11. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от plamsky
    Мен ме интересува следното. Намерих един филм в замундата(само един се оказа че има) който е 3D IMAX. Намерих и stereoscopic player който плейва такива филми. Ако го пусна на компа през лан, дали тв-то ще разпознае че сигнала е такъв и ще се активира 3D-то. За съжаление скоро няма да имам свободно място на харда за да пробвам, а филма беше към 50 гбайта
    aко имаш HDMI1.4 out на компа и да с този плеар ще стане но вав замунда има и много глупости на 3д което не е никакжо 3д не е STEREOSCOPIC /СТЕРЕОСКОПИЧНО-ИСТИНСКОТО/ та мисълта ми е този филм ще стане.

3D stereoscopic move----stereoscopic player-----hdmi1.4------toshiba 40wl768

12. Тук е от
    Nov 2010

а за LANa не ми се вярва и все пак ще кажа че не сам сигурен на 100% но 95% съм

13. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте, прекрасен форум! След всичко прочетено спрял съм се на TOSHIBA 37XV743G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-37xv743g, но не мога да разбера в комплектацията има ли безжичния USB WI-FI адаптер или се купува отделно. От техномаркета даже не знаеха за какво ги питам.Ще се ползва основно на булсат, първо с техния приемник, после може и с вградения тунер. Утре ще го сравнявам с SAMSUNG LE-32B550 http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32b550 и SONY KDL-32EX500AEP http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex500aep макар и да нямат DVB-S. Моля за съвет. Бюджет 1200лв.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от lz3dq
    Здравейте, прекрасен форум! След всичко прочетено спрял съм се на TOSHIBA 37XV743G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-37xv743g, но не мога да разбера в комплектацията има ли безжичния USB WI-FI адаптер или се купува отделно. От техномаркета даже не знаеха за какво ги питам.Ще се ползва основно на булсат, първо с техния приемник, после може и с вградения тунер. Утре ще го сравнявам с SAMSUNG LE-32B550 http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32b550 и SONY KDL-32EX500AEP http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex500aep макар и да нямат DVB-S. Моля за съвет. Бюджет 1200лв.
    от тези победителят е ясен SONY KDL-32EX500AEP,и ако важи промоцията на Вивакомтв може да намериш ниакои техен абонат(познат)и да го вземеш за 1080лв.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от lz3dq
    От този подбор бих ти препоръчал Тошибата , плюсовете са , 37" това са 13см в повече, DVB-S , много добра обработка на SD сигнал. Донгъла ,ако не е някаква промоция го продават отделно и струва 60лв. Самсунг 32 С550 няма 100хц .
    Аз питах в булстаком. Имали карти IRDETO които ставали за устройства различни от техните, но не е ясно дали тв-то ще я потдържа. Иначе се купува един адаптер за около 80 кинта, картата влиза в него, а той в слота на тв-то. Цената на картата е 245лв, като това е дефакто предплатеният абонамент за 1 година за фул пакета и си е на далавера. Излиза по малко от 20лв месечно
    Това сме го коментирали многократно ,при наличие на карта Ирдето от Булсат ,се закупува САМодул също Ирдето и няма проблем с тунерите , отпада гадният им СТБокс с кабелите скарт, и двете дистанционни.

17. Тук е от
    Oct 2006

Помогнете ми да реша
    LG 42LE8500 или Toshiba 40WL768G, като изключваме разликата в цената като фактор.

18. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от gallardo83
    2. 3D: само през hdmi 1.4 (направих тест в магазина с 3D Blue-ray player PANASONIC "AVATAR 3D Blue-ray" и бях леко казано впечатлен,даже и продавач-консултантите се впечатлиха.Ако искате истинско 3д във вашият дом с този ТВ ще ви трябва 3D Blue-ray player или по добрия вариант е як комп. + NVIDIA 3D PLAY+NVIDIA 3D VISION+HDMI 1.4(така ще имате филми,игри,снимки идр. в истинско 3D).
    Това не е точно така, nvidia 3dtvplay е платено. Изрудите са решили да искат пари за драйвери То на тях са им практика подобни безумия, навремето MPЕG2 декодера беше платен също. Безплатно е ако си купиш 3D Vision, който после ще си го чукате в главата без 120Hz монитор.

NOTE:When using 3DTV Play™ software to connect to a 3D TV, 3D Vision active shutter glasses are not used. Instead the 3D TV manufacturer's 3D glasses are used
    Значително по-еФтино ще ви излезе ако вземете ATI 5000/6000 серията, които са с HDMI 1.4 и пълна подръжка от всички blu-ray плеари, аз съм тествал Total Media Theatre, Power DVD и двата работят перфектно, като Total Media-та отваря blu-ray от папка. И не ви трябва чак толкова як комп

Филмчета може да си дръпнете от http://tracker.hdclub.com.ua/browse.php?3d=1

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 91 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе