Освен да си купиш външен медия плеър /а и това е най добрия вариант/ ,няма какво да направиш. :Drinks:
Преглед за печат
Освен да си купиш външен медия плеър /а и това е най добрия вариант/ ,няма какво да направиш. :Drinks:
благодаря ти много svetlio1 но все пак ще вдигна един скандал в техно маркет за да ми олекне, а може ли да се инсталира медия плеър в телевизора защото ми казаха че има пространство
За кой модел конкретно става въпрос ?Цитат:
Първоначално публикувано от Daxy
За да не те лъжат - първо се чете, после се пита и накрая се купува :)Цитат:
Първоначално публикувано от laleto
Ако не са минали 3 дни от покупката/в някои магазини е до 7 дни/-опаковай го в кашона и обратно в магазина да ти го сменят с друг модел/с доплащане/. Носи си и една флашка с филми на нея за да тестваш на място.
Вече втори или трити път ми се появява една лента от едри цветни пиксели в горния край на екрана и си седи на всякакъв сигнал на всички входове /40XV733/ ,оправя се след изключване от мрежата ,та въпросът ми е на какво се дължи ако някой се е сблъсквал със същия проблем? Ето снимки /с телефон :) /
Интересно...Само когато ти е свързан с кабелната мрежа ли се появява този ефект ?Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Изкарай коаксиалния кабел и пробнвай дали се появява пак - при сигнал на останалите входове. Ако пак го има - носи го на сервиз.
Още на заглавната страница на сайта на им излиза. Няма друга Тошиба 40 инча фулл хд 1080 за 799 лв.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
И толкова ли беше сложно да го напишеш ?Цитат:
Toshiba 40BV700 е базов модел без екстри
http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/40BV700G
Toshiba 42SL738 е добър телевизор от среден клас - един вид светодиоден вариант на серията ХV
през USB възпроизвежда JPEG, MP3
http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications
Ами май когато е на кабелна се появява ,но после си седи на всички сигнали /снимката е от HDMI на 1080р сигнал от ПС3/.Цитат:
А Daxy май има в предвид 40BV700.
Сложи си един галваничен разделител на кабела от кабелната /преди телевизора/и пиши как е.Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Не ми трябват екстри - гевезалъци. Търся евтин 40 инчов телевизор за 800-900 лв. с НЕмажеща картина при гледане от 150-160 см. на телевизионни канали сд.Цитат:
Ще се гледа Булсатком с техния зхд 100 за сд и хд канали.
Ами точно някои от екстрите като Resolution+ подобряват SD сигнала , 100хц. пък намаляват "мазането" при спорт и бързодвижещи се обекти . Освен това не знам да има изобщо 40инчов модел ,който да не "маже" поне леко от 1.5м. на SD и то от български оператор, а особено на Булсатком. Все пак за тези пари 40" плюс плеър със субтитри моделът става, но без да се очакват чудеса.Цитат:
Доколкото разбрах от темата за Тошиба ключова разлика между модели XV и SL е панела - за XV Samsung, за SL - LG (Sharp?)Цитат:
42SL738- S-IPS на LGD
Това е много много много разочароващо за нивото на развитие на телевизорите! Излиза че моят 29 инча ЦРТ - който не маже и от 20 см. на сд канали с технология от преди 25 години е много по-добър от ЛСД 2010г. който маже от 150 см. Много много много разочароващо.Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Ако CRT-тo е 40" и то ще маже . Проблема основно е в подавания сигнал , съвременните телевизори даже доста подобряват чрез процесорите си картината , има такива, които го правят по добре , други не толкова. Всъщност при качествен цифров SD сигнал няма драма , но това у нас почти го няма или поне не на всички програми.Цитат: