Освен да си купиш външен медия плеър /а и това е най добрия вариант/ ,няма какво да направиш.![]()
Освен да си купиш външен медия плеър /а и това е най добрия вариант/ ,няма какво да направиш.![]()
благодаря ти много svetlio1 но все пак ще вдигна един скандал в техно маркет за да ми олекне, а може ли да се инсталира медия плеър в телевизора защото ми казаха че има пространство
За кой модел конкретно става въпрос ?Първоначално публикувано от Daxy
За да не те лъжат - първо се чете, после се пита и накрая се купуваПървоначално публикувано от laleto
Ако не са минали 3 дни от покупката/в някои магазини е до 7 дни/-опаковай го в кашона и обратно в магазина да ти го сменят с друг модел/с доплащане/. Носи си и една флашка с филми на нея за да тестваш на място.
Вече втори или трити път ми се появява една лента от едри цветни пиксели в горния край на екрана и си седи на всякакъв сигнал на всички входове /40XV733/ ,оправя се след изключване от мрежата ,та въпросът ми е на какво се дължи ако някой се е сблъсквал със същия проблем? Ето снимки /с телефон/
Интересно...Само когато ти е свързан с кабелната мрежа ли се появява този ефект ?Първоначално публикувано от svetlio1
Изкарай коаксиалния кабел и пробнвай дали се появява пак - при сигнал на останалите входове. Ако пак го има - носи го на сервиз.
Още на заглавната страница на сайта на им излиза. Няма друга Тошиба 40 инча фулл хд 1080 за 799 лв.Първоначално публикувано от hristoslav2
И толкова ли беше сложно да го напишеш ?Първоначално публикувано от Daxy
Toshiba 40BV700 е базов модел без екстри
http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/40BV700G
Toshiba 42SL738 е добър телевизор от среден клас - един вид светодиоден вариант на серията ХV
през USB възпроизвежда JPEG, MP3
http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications
Ами май когато е на кабелна се появява ,но после си седи на всички сигнали /снимката е от HDMI на 1080р сигнал от ПС3/.Първоначално публикувано от hristoslav2
А Daxy май има в предвид 40BV700.
Сложи си един галваничен разделител на кабела от кабелната /преди телевизора/и пиши как е.Първоначално публикувано от svetlio1
Не ми трябват екстри - гевезалъци. Търся евтин 40 инчов телевизор за 800-900 лв. с НЕмажеща картина при гледане от 150-160 см. на телевизионни канали сд.Първоначално публикувано от hristoslav2
Ще се гледа Булсатком с техния зхд 100 за сд и хд канали.
Ами точно някои от екстрите като Resolution+ подобряват SD сигнала , 100хц. пък намаляват "мазането" при спорт и бързодвижещи се обекти . Освен това не знам да има изобщо 40инчов модел ,който да не "маже" поне леко от 1.5м. на SD и то от български оператор, а особено на Булсатком. Все пак за тези пари 40" плюс плеър със субтитри моделът става, но без да се очакват чудеса.Първоначално публикувано от Daxy
Доколкото разбрах от темата за Тошиба ключова разлика между модели XV и SL е панела - за XV Samsung, за SL - LG (Sharp?)Първоначално публикувано от hristoslav2
42SL738- S-IPS на LGD
Това е много много много разочароващо за нивото на развитие на телевизорите! Излиза че моят 29 инча ЦРТ - който не маже и от 20 см. на сд канали с технология от преди 25 години е много по-добър от ЛСД 2010г. който маже от 150 см. Много много много разочароващо.Първоначално публикувано от nkd
Ако CRT-тo е 40" и то ще маже . Проблема основно е в подавания сигнал , съвременните телевизори даже доста подобряват чрез процесорите си картината , има такива, които го правят по добре , други не толкова. Всъщност при качествен цифров SD сигнал няма драма , но това у нас почти го няма или поне не на всички програми.Първоначално публикувано от Daxy