Просто отбелязах, че съм пробвала и това. Не ме пуска до настройките на двд-то за събтитрите, не знам защо, но това е отделна тема.Първоначално публикувано от hristoslav2
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Просто отбелязах, че съм пробвала и това. Не ме пуска до настройките на двд-то за събтитрите, не знам защо, но това е отделна тема.Първоначално публикувано от hristoslav2
Преди с какъв телевизор си гледала ДВД-то? И там имала ли си субтитри? Не е възможно ДВД-то да показва субтитри на единия,а да не показва на другия ТВ - освен ако си разтегнала с настройките картината и субтитрите се крият в долната част на екрана.Първоначално публикувано от kristinaalkovska
Ако гледаш филм от флашка то субтитрите трябва да са в srt или sub-файлове и кодирането да е UTF-8.Първоначално публикувано от kristinaalkovska
Колега,май не четеш последователно постовете.То е ясно,какъв е формата на субтитрите,на 10 страници това сме обсъждали.На този модел ТВ НИКАКВИ субтитри не излизат.Първоначално публикувано от marfi62
От скоро имам 40TL933 със WLM20U2 Wi-Fi адаптер. Настроиам мрежата и 10-15 секунди след това я разпада.С кабел се връзва и не разпада връзката.Когато направя рутера да е на G стандарт работи,на N разпада. Моля помогнете.
Пробвай NG-MixedПървоначално публикувано от kisykisy
Тошиба - радактор на каналите
http://www.hifi-forum.de/index.php?a...48&thread=4705
http://translate.google.bg/translate...6thread%3D4705
Колега,аз чета много внимателно всичко по тези теми-тази е третата и ще ти кажа,че на 10-та страница сте обсъждали всичко друго,но не и показване на субтитри на този модел телевизор!Първоначално публикувано от boy123
« Отговор #1234 -: 11.02.2012, 22:30 »Първоначално публикувано от marfi62
Да мострата беше точно на най-долния рафт почти в края до CD-тата. Та аз последно се реших и утре ако мострата е налична ще отида и ще го сменя пък ще видим какъв ми бил късмета я със сменянето, я след това. Иначе сега имам едно питане, защо субтитрите не ми тръгват. Всичко изпълних, което е на първата страница, изчетох цялата тема и проблема не можах да го реша, пробвах и в двете усб-ита, със srt в името накрая, без него, с utf-8 кодиране и unicode и не става и не става освен ако не са вградени във филма. Накрая даже телевизора спря да ми отваря флашката, като я сложа и като избера "филми" и забива и нито дистанционното реагира, нито нищо, оправя се като я извадя.
« Отговор #1238 -: 12.02.2012, 09:44 »
Цитат на: kristian93 в 11.02.2012, 22:30
защо субтитрите не ми тръгват. Всичко изпълних, което е на първата страница, изчетох цялата тема и проблема не можах да го реша, пробвах и в двете усб-ита, със srt в името накрая, без него, с utf-8 кодиране и unicode и не става и не става освен ако не са вградени във филма.
boy123:
Има нещо сбъркано в субтитрите на тоя модел 863.И аз не можах да пусна нито български,нито китайски,нито квадратчета - нищо не излиза.
Но с хоум медиа сървър вървят филмите,субтитрите си вървят и са с нормална големина (като на филмите по телевизията).
В момента рутера е на b+g+n и пак разпада.Някой успял ли е да върже 40TL933 c рутер на N стандарт.Първоначално публикувано от isich
Здравейте! Имам Toshiba 40TL933G. Интересува ме ъпдейта който има на http://ibm-network.com/downloadbereich.html дали става за моя телевизор? В архива, който изтеглих има файл 40TL933K_587542_INIT_CLEAR.bin, т.е е може би за модел TL933K, a моя завършва на G? Моля за разяснение ако има някой запознат. Също така ме интересува дали този ъпдейт подържа вече запис на USB устройство?
Написано е "на 10 страници това сме обсъждали", а не че е на 10-а страница.Първоначално публикувано от marfi62
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342639087[/time]_________________________________________________
Аз все още продължавам да нямам субтитри от флашката. Добрата новина, е че разбрах откъде е проблема с двд-то и там вече имам суб. Засега ще гледам филми така
Това разпадане на връзката може да се дължи на много неща.Първоначално публикувано от kisykisy
1. Къде и на какво растояние се намират рутера и телевизора един спрямо друг ?
2. Какво е нивото на сигнала стигащо до телевизора ? /виж в менюто/
2. Какво е замърсяването на ефира в близо до вас ? / GSM клетки, радиостанции, радиотелефони и рутери...
Не съм попадал засега на модели завършващи на КПървоначално публикувано от doby66
Според мен е за твоят модел. Действай и после пиши как е минал ъпдейта.
Връзката не се разпада. Телевизора зарежда YouTube и Toshiba Places. Просто след известно време спира да вижда мултимедийните сървъри и трябва да се рестартира за да ги види отново. Говорих с поддръжката на Toshiba за България и казаха, че знаели за проблема, бил софтуерен и имало и други хора които са се оплакали.
Той,ъп-ът ще стане за модела,ама за к'ъв ти е.Само PVRът не върви на TLа,ама и да стане с тоя ъп,полза никаква-записът вървял само на същия модел ТВ (Енциклопедия hristoslav2).