Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 30 от 99 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Какво общо има това с телевизора ти? Това е проблем на домашното ти кино-виж му настройките.
    Просто отбелязах, че съм пробвала и това. Не ме пуска до настройките на двд-то за събтитрите, не знам защо, но това е отделна тема.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от kristinaalkovska
    Просто отбелязах, че съм пробвала и това. Не ме пуска до настройките на двд-то за събтитрите, не знам защо, но това е отделна тема.
    Преди с какъв телевизор си гледала ДВД-то? И там имала ли си субтитри? Не е възможно ДВД-то да показва субтитри на единия,а да не показва на другия ТВ - освен ако си разтегнала с настройките картината и субтитрите се крият в долната част на екрана.

4. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от kristinaalkovska
    Здравейте, имам телевизор TOSHIBA 42SL863G с проблема за липсващите субтитри. Пробвах всички видове кодиране, променях ги и с Notepad и Subtitle Edit, заглавията на филма и субтитрите саеднакви, но аз продължавам да нямам субтитри. Конкретно за Subtitle Edit, не можах да намеря опция за опресняване. Когато променям субтитрите с нея, те си ми се записват в srt, a не в txt и в последствие да ги преименувам. Вече си мисля, че телевизора ми е дефектен.
    Някой да може да помогне? Благодаря!
    Ако гледаш филм от флашка то субтитрите трябва да са в srt или sub-файлове и кодирането да е UTF-8.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от marfi62
    Ако гледаш филм от флашка то субтитрите трябва да са в srt или sub-файлове и кодирането да е UTF-8.
    Колега,май не четеш последователно постовете.То е ясно,какъв е формата на субтитрите,на 10 страници това сме обсъждали.На този модел ТВ НИКАКВИ субтитри не излизат.

6. Тук е от
    Jul 2012

От скоро имам 40TL933 със WLM20U2 Wi-Fi адаптер. Настроиам мрежата и 10-15 секунди след това я разпада.С кабел се връзва и не разпада връзката.Когато направя рутера да е на G стандарт работи,на N разпада. Моля помогнете.

7. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от kisykisy
    От скоро имам 40TL933 със WLM20U2 Wi-Fi адаптер. Настроиам мрежата и 10-15 секунди след това я разпада.С кабел се връзва и не разпада връзката.Когато направя рутера да е на G стандарт работи,на N разпада. Моля помогнете.
    Пробвай NG-Mixed

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тошиба - радактор на каналите

http://www.hifi-forum.de/index.php?a...48&thread=4705

http://translate.google.bg/translate...6thread%3D4705

https://play.google.com/store/apps/d...ZSZW1vdGUiXQ..

10. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от boy123
    Колега,май не четеш последователно постовете.То е ясно,какъв е формата на субтитрите,на 10 страници това сме обсъждали.На този модел ТВ НИКАКВИ субтитри не излизат.
    Колега,аз чета много внимателно всичко по тези теми-тази е третата и ще ти кажа,че на 10-та страница сте обсъждали всичко друго,но не и показване на субтитри на този модел телевизор!

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Колега,аз чета много внимателно всичко по тези теми-тази е третата и ще ти кажа,че на 10-та страница сте обсъждали всичко друго,но не и показване на субтитри на този модел телевизор!
    « Отговор #1234 -: 11.02.2012, 22:30 »
    Да мострата беше точно на най-долния рафт почти в края до CD-тата. Та аз последно се реших и утре ако мострата е налична ще отида и ще го сменя пък ще видим какъв ми бил късмета я със сменянето, я след това. Иначе сега имам едно питане, защо субтитрите не ми тръгват. Всичко изпълних, което е на първата страница, изчетох цялата тема и проблема не можах да го реша, пробвах и в двете усб-ита, със srt в името накрая, без него, с utf-8 кодиране и unicode и не става и не става освен ако не са вградени във филма. Накрая даже телевизора спря да ми отваря флашката, като я сложа и като избера "филми" и забива и нито дистанционното реагира, нито нищо, оправя се като я извадя.

« Отговор #1238 -: 12.02.2012, 09:44 »
    Цитат на: kristian93 в 11.02.2012, 22:30
    защо субтитрите не ми тръгват. Всичко изпълних, което е на първата страница, изчетох цялата тема и проблема не можах да го реша, пробвах и в двете усб-ита, със srt в името накрая, без него, с utf-8 кодиране и unicode и не става и не става освен ако не са вградени във филма.
    boy123:
    Има нещо сбъркано в субтитрите на тоя модел 863.И аз не можах да пусна нито български,нито китайски,нито квадратчета - нищо не излиза.
    Но с хоум медиа сървър вървят филмите,субтитрите си вървят и са с нормална големина (като на филмите по телевизията).

12. Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от isich
    Пробвай NG-Mixed
    В момента рутера е на b+g+n и пак разпада.Някой успял ли е да върже 40TL933 c рутер на N стандарт.

13. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте! Имам Toshiba 40TL933G. Интересува ме ъпдейта който има на http://ibm-network.com/downloadbereich.html дали става за моя телевизор? В архива, който изтеглих има файл 40TL933K_587542_INIT_CLEAR.bin, т.е е може би за модел TL933K, a моя завършва на G? Моля за разяснение ако има някой запознат. Също така ме интересува дали този ъпдейт подържа вече запис на USB устройство?

14.  

15. Тук е от
    Jul 2012

Написано е "на 10 страници това сме обсъждали", а не че е на 10-а страница.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1342639087[/time]_________________________________________________

Аз все още продължавам да нямам субтитри от флашката. Добрата новина, е че разбрах откъде е проблема с двд-то и там вече имам суб. Засега ще гледам филми така

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kisykisy
    В момента рутера е на b+g+n и пак разпада.Някой успял ли е да върже 40TL933 c рутер на N стандарт.
    Това разпадане на връзката може да се дължи на много неща.
    1. Къде и на какво растояние се намират рутера и телевизора един спрямо друг ?
    2. Какво е нивото на сигнала стигащо до телевизора ? /виж в менюто/
    2. Какво е замърсяването на ефира в близо до вас ? / GSM клетки, радиостанции, радиотелефони и рутери...

Цитат Първоначално публикувано от doby66
    Здравейте! Имам Toshiba 40TL933G. Интересува ме ъпдейта който има на http://ibm-network.com/downloadbereich.html дали става за моя телевизор? В архива, който изтеглих има файл 40TL933K_587542_INIT_CLEAR.bin, т.е е може би за модел TL933K, a моя завършва на G? Моля за разяснение ако има някой запознат. Също така ме интересува дали този ъпдейт подържа вече запис на USB устройство?
    Не съм попадал засега на модели завършващи на К
    Според мен е за твоят модел. Действай и после пиши как е минал ъпдейта.

17. Тук е от
    Jul 2012

Връзката не се разпада. Телевизора зарежда YouTube и Toshiba Places. Просто след известно време спира да вижда мултимедийните сървъри и трябва да се рестартира за да ги види отново. Говорих с поддръжката на Toshiba за България и казаха, че знаели за проблема, бил софтуерен и имало и други хора които са се оплакали.

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Той,ъп-ът ще стане за модела,ама за к'ъв ти е.Само PVRът не върви на TLа,ама и да стане с тоя ъп,полза никаква-записът вървял само на същия модел ТВ (Енциклопедия hristoslav2).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 99 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе