Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 80 от 99 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от goodofwar Виж публикацията
    Мисля, че да, защото те бяха една до други, 2 Тошиби по 40 инча и ми казаха, че едната няма wi-fi
    Toshiba
    Toshiba

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Здравейте от няколко дни съм собственик на TOSHIBA 40TL938.
    Искам да взема камера за Скипе проблема е , че незнам модел дето ще го хване се пак не е компютър . Другото нещо е дали има начин мрежовия плеар да пусне субтитри .

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cilo Виж публикацията
    Здравейте от няколко дни съм собственик на TOSHIBA 40TL938.
    Искам да взема камера за Скипе проблема е , че незнам модел дето ще го хване се пак не е компютър .
    Камерата се купува отделно.
    Toshiba compatible: Conference HD II Camera for Skype - TV cameras

Съвместима с Europe Toshiba 2012 TV следните модели: TL938, TL968, RL938, RL958, WL968,

Модели 2013
    L4333, L4353, L4363, L4336, L4356, L4366, L6353, L6363, M6353, M6363, L7333, L7353, L7363, L7335, L7355, L7365, M8333, M8353, M8363, L9363 and M9363.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Грешно зададен въпрос от моя страна тези от по 200лв и нагоре ги намирах идеята е модел до кам 50лв ако някои е тествал

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравейте имам следния въпрос: На екрана на телевизора на 2 пъти забелязвам да се появява за кратко надпис на английски който си го превеждам нещо като- ирдето получи имейл- или нещо подобно. Какво ще рече това?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cilo Виж публикацията
    Грешно зададен въпрос от моя страна тези от по 200лв и нагоре ги намирах идеята е модел до кам 50лв ако някои е тествал
    cilo
    Тези за по 50 лева стават само за компа ти, но са с ниска резолюция и не стават за ТВ понеже не можеш да инсталираш драйвър за тях.
    Драйвърите за камерата се инсталират още при производството на телевизора и стават за точно определен модел с резолюция от 720р. Така че имаш два избора
    1- да си поръчаш камерата
    2- да я караш без скайп на ТВ

Цитат Първоначално публикувано от erik11 Виж публикацията
    Здравейте имам следния въпрос: На екрана на телевизора на 2 пъти забелязвам да се появява за кратко надпис на английски който си го превеждам нещо като- ирдето получи имейл- или нещо подобно. Какво ще рече това?
    Дай някакви подробности- модел ТВ, използвани тунери, какво гласи съобщението/препиши го/

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Ами модела е Toshiba VL863. Използвам CA Mодул и съм на кабелна тв. Към телевизора имам свързан рутер чрез LAN кабел. Мисля че съобщението излизаше когато телевизора работи на ATV понеже имаше проблем със сигнала и от DTV го бях обърнал. Сега се сещам да попитам понеже телевизора има YouTube с което няма проблем но Тoshiba Places преди излизаше а сега не- защо така?

10. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

От известно време ъпдейт на фърмуера на RL933 и др.

TV.jpg

11. Тук е от
    Mar 2013

Колеги имам странен проблем с Toshiba 40rv733 , преди 20-тина дни нещо се прецака телевизия ТВ7 , изоставаше звука от картината...и на другия ми ТВ ТОшиба не помня модела ...и определено беше проблема в телевизията. След известно време се оправи на малкия 32 инча ТВ се оправи звука и картината само не съм го пипал, но на големия неще и неще...давам ново търсене избирам всичко наново и не иска да се оправи проблема а на 32 инчовата тошиба няма проблем. Още като превключвам и отида на ТВ7 изчака кам 2-3 секунди черен екран и тогава тръгне не е като на другите канали веднага ....и изоставаи много гадно...как мога да реша проблема..като само на този канал е така .
    Благодаря предварително.
    п.п искам да попитам също ...нали не може да се пускат филми през флашката ...дали не е решен проблема нещо с ъпдейт ? и да плейва от флашка Full HD филми де...то ако не може тях по добре да си ги пускам през лаптопа.

12. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте от мен.Моля да ми помогнете в избора ми.Спрял съм се на този модел телевизор TOSHIBA 47WL968G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Питането ми е дали си заслужава парите.Прочетох темата за Тошиба,но като че ли не видях да се коментира точно този модел-а може и да пропускам.Интересно ми е ,че е флагмански модел ( разбрах го от прочетеното на 1-ва страница) ,но ми се виждат сравнително малко парите като за такъв размер и то най-високия клас.Моля за тези ,които разбират да изразят мнение.Аз съм лаик на тази тема.Ще се радвам,ако се отзовете и ми помогнете в избора ми.Благодаря предварително.

13. Krasimir Pavlov Beleg
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от galacticus Виж публикацията
    Здравейте от мен.Моля да ми помогнете в избора ми.Спрял съм се на този модел телевизор TOSHIBA 47WL968G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Питането ми е дали си заслужава парите.Прочетох темата за Тошиба,но като че ли не видях да се коментира точно този модел-а може и да пропускам.Интересно ми е ,че е флагмански модел ( разбрах го от прочетеното на 1-ва страница) ,но ми се виждат сравнително малко парите като за такъв размер и то най-високия клас.Моля за тези ,които разбират да изразят мнение.Аз съм лаик на тази тема.Ще се радвам,ако се отзовете и ми помогнете в избора ми.Благодаря предварително.

Да ти кажа чесно има и излишни "екстри" както казжат някой мой познати ..... незнам дали ти е нужен например DVB-S .... Има един кусур .... ако не се лъжа 3D технологията му е пасивна .... не е активен 3д .... тоест ще можеш и с най-обикновенни поляризирани очила да си гледаш 3Д но няма да е така ефективно с вълбочина като активните 3Д ..... не съм сигорен за точно тоя модел дали има wifi или wi-fi ready ..... аз лично препоръчвам ... само мое мнение де .... 46tl938 с 1 инч е по малък .... има вграден wifi .... с пасивна 3д технология ..... има си всичко нужно нищо ненужно ....

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Petar Manushkin Виж публикацията
    Колеги имам странен проблем с Toshiba 40rv733 , преди 20-тина дни нещо се прецака телевизия ТВ7 , изоставаше звука от картината...и на другия ми ТВ ТОшиба не помня модела ...и определено беше проблема в телевизията. След известно време се оправи на малкия 32 инча ТВ се оправи звука и картината само не съм го пипал, но на големия неще и неще...давам ново търсене избирам всичко наново и не иска да се оправи проблема а на 32 инчовата тошиба няма проблем. Още като превключвам и отида на ТВ7 изчака кам 2-3 секунди черен екран и тогава тръгне не е като на другите канали веднага ....и изоставаи много гадно...как мога да реша проблема..като само на този канал е така .
    Благодаря предварително.
    п.п искам да попитам също ...нали не може да се пускат филми през флашката ...дали не е решен проблема нещо с ъпдейт ? и да плейва от флашка Full HD филми де...то ако не може тях по добре да си ги пускам през лаптопа.

Относно кабелната и забавянето на звика спрямо катрината се случва но това е от кабелния оператор.... а ако се случва само на един тв ... а на другите не лично нямам обяснение ..... на някой ХД програми имашли голямо забавяне на картинатра спрямо превкючването на каналите ...... ??????
    Относно филмите на флашката ..... ако не се лъжа тоя модел тошиба май не само хд филми не можеда тръгне а никакъв май няма изобщо видео плеър .... няма и как да стане .. не е проблем ..... а така си е направен самия тв ..... няма и никога да тръгне ...... ако си искал някога тв коет да му тръгват и филми на усбто да си дал повече пари навремето ... на това усбможеш закачиш WIFI на ТОШИБА .... да си имаш поне безжична връзка .......

14.  

15. Тук е от
    Apr 2013

[QUOTE=Krasimir Pavlov Beleg;619247]Да ти кажа чесно има и излишни "екстри" както казжат някой мой познати ..... незнам дали ти е нужен например DVB-S .... Има един кусур .... ако не се лъжа 3D технологията му е пасивна .... не е активен 3д .... тоест ще можеш и с най-обикновенни поляризирани очила да си гледаш 3Д но няма да е така ефективно с вълбочина като активните 3Д ..... не съм сигорен за точно тоя модел дали има wifi или wi-fi ready ..... аз лично препоръчвам ... само мое мнение де .... 46tl938 с 1 инч е по малък .... има вграден wifi .... с пасивна 3д технология ..... има си всичко нужно нищо ненужно ....

- - - - - - - - - -

1-во-изтъквате пасивното 3д като недостатък,а препоръчвате друг с такъв.2-ро-колкото и да не разбирам няма как да ме убедите ,че няма разлика между флагмански и бюджетен модел.Благодаря за мнението все пак.Питането ми остава.

16. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте,
    имам странен проблем с тошиба 32LV933G (от промоцията на М-тел в началото на зимата).
    Осветлението в стаята съм го направил с ключ, който може да се командва с всяко възможно дистанционно ( TV, DVD, климатик и т.н.).
    Когато примерно подам команда на телевизора чрез дистанционното, след около 10 секунди лампите влизат в режим на програмиране и започва едно светване и угасване до полуда... Този сигнал се излъчва от телевизора, не от дистанционното (закривам веднага след командата с ръка дистанционното примерно или телевизора...). Някой запознат ли е с тази функция на телевизора и може ли по някакъв начин да се изключи? И какво аджеба се опитва да направи телевизора, като излъчва и той сигнал?
    Благодаря за отговорите Ви предварително.
    Поздрави

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Най-вероятно сигнала е от дистанционното - като го закриеш с ръка СЛЕД подаване на командата не правиш нищо , което да възпрепятства получаването на сигнала от ключа на осветлението . Сигурно импулсите на IR съвпадат с командите за осветлението.

18. Тук е от
    Apr 2013

Има ли тук някой със споменатия от мен модел на Тошиба да изкаже мнение?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 80 от 99 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе