При мен това което е при теб на син фон, при мен е на сиво-лилав фон и не се забелязват линии.Първоначално публикувано от rossonero76
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
При мен това което е при теб на син фон, при мен е на сиво-лилав фон и не се забелязват линии.Първоначално публикувано от rossonero76
Пробвах няколко .srt от usb, няма проблем след прекодиране на UTF
Вече са спрени ъпдейтите за Toshiba на: http://ibm-network.com/downloadbereich.html .
Чудно защо са го направили.. Освен представителствата на марката, този линк го знаят в германският форум http://www.hifi-forum.de/index.php?a...e&forum_id=148 и тук.
Фотографии на разглобен 42VL863:
https://picasaweb.google.com/1094432...KzFzLjW3tqFzAE
Благодаря - добавих го в таблицатаПървоначално публикувано от FreeSoul
Здравейте,
От седмица притежавам TOSHIBA 40RL933G и като цяло съм много доволен от продукта.
Имам едно голямо питане към Вас. Когато тв-то работи през DLNA с Home Media Server не се показват субтитрите. Четох, че TOSHIBA не поддържа субтитри от DLNA, това вярно ли е?
Не искам да транскодирам, защото PC-то ми е слабо, а и тв-то чете mkv, avi и всичко, което за сега ми трябва. Наистина ли вградените субтитри са единствения вариант, а и защо тогава през USB входа си разчита субтитрите, а през DLNA да не може?
Благодаря предварително на всички съсобственици, които ми помогнат да разгадая това странно поведение.
Нов фърмуер от немския форум www.hifi-forum.de
TL868 v6.4.0R.1
TL838 v6.4.0R.1
RL838 v6.4.0R.1
За последния месец се пуснаха 3 ъпдейта за въпросните модели.Лошото е че не се намира информация за самите ъпдейти-кой какво "поправя" или добавя.
Някой пробвал ли е този редактор? При мен нищо не се получава, моделът ми е 42SL863G.Първоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте имам питане относно модела TOSHIBA 40TL933G интересуват ме няколко неща.
Като цяло идеята ми е да го ползвам през ДЛНА през кабел защото ще е доста далече от пц-то ми за ХДМИ но пък си имам рутер и кабел до нужното място.
1 Въпросът ми е как се държи този телевизор през ДЛНА работят ли нормално филмите с качество 1080п/и Субтитрите тръгват ли без проблем?
2 С интернет приложенията като youtube има ли проблеми?
3 Отделно мога ли да ползвам обикновена безжична клавиатура за писане вместо дистанционното?
4 Всъщност пише че е 200хз а наистина колко е някой знае ли???
5 24p MODE само на 480 ли е?
А ако имам външен хард диск на принципа на флашката ли го чете смисъл с плеара за УСБ предполагам....
3Д-то е като някакъв бонус... Не мисля че ще го пробвам скоро даже.
И не на последно място в бързите кадри като мач или други посртове как се държи доволни ли сте??
Да се обоснова търся ТВ минимум 37инча с поне 100хз реални и добър длна евентулно да подържа и тубата...до 1000 лева...
Благодаря на отговорилите предварително!
Имам телевизор Toshiba 46TL963G, и работи добре. Но вчера от време на време да вляза в сервизното меню, а след това една от тези цифри/стойности/ е била случайно променена. Аз дори не знам каква е била, включително RCUT, GCUT BCUT, RDRV, GDRV, BDRV, OSD, и така нататък.
Може ли някой да ми помогне да намеря оригиналните стойности за всички позиции в сервизното меню? Бих искал да ги въстановя.
Или как да възстановя сервизното меню до фабрични настройки? каза на firtst уеб страница, аз + (дистанционно) плюс CH + (TV), alredy опитах и да използвате + (дистанционно) плюс об + (TV), не се работи, и не бутона CH + по телевизията, само об + на телевизия.
Благодаря Ви предварително за помоща
С уважение,
Пробвах ги на TL838......нищо не поправят.....дори леко влошиха нещата,някакви бета версии са с неясен произход.....върнах се на последната официална.......Първоначално публикувано от shvepsa
Ако изпишете тошиба в полето на линка долу ще ви даде сервизни инструкции за няколко шасита
http://elektrotanya.com/?q=showresult
TOSHIBA S3E CHASSIS SERVICE-MODE INSTRUCTION
ENTERING TO SERVICE MODE
1) Press o button once on Remote Control.
2) Press o button again to keep pressing.
3) While pressing the o button, press MENU button on TV set.
Ако има собственик на модел Toshiba 46TL963G - нека да помогне на sunaus - нужни са само снимки на сервизното меню.
Става и като препишете стойностите и ги постнете тук.
Та купих си 40тл933г картината ми харесва!
Обаче! На аналогова кабелна съм с кабел. Сканирах с настройка германия. И ми изкара доста програми но имам само 6-7 отключени! А на старото тв имах около 60 отключени!
Какво трябва да направя за да не ми ги дава кодирани???
И друго което ме дразни всеки път ми връща на екрана збита картина при смяна на екрана и трябва винаги да го разтягам ръчно!
Така поредния проблем... Не ще да ми атачне акаунта от тошиба плацес към тв-то....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1343825188[/time]_________________________________________________
Как може да мъчиш хубавия телевизор с аналогов сигнал? Ако нямаш кабелен оператор с цифрова ТВ,слагай антена на Булсат (или Виваком или Саталайт БГ,но Булсат са най-добри като предлагане/цена) и ще оцениш телевизора си тогава.Първоначално публикувано от ichigoxt
Това е така защото си сканирал с цифровият кабелен тунер. Превключи на аналогов и ще ти хване 60-те аналогови програми.Първоначално публикувано от ichigoxt
Съвет - абонирай се за цифрова и си вземи кам модул и карта