Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 20 от 99 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Наистина колонките много шумят, незнам от какво е, но е дразнещо ! Мислех че това е дефект само на моя телевизор сега съм по-спокоен 1

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от maxuel82
    Наистина колонките много шумят, незнам от какво е, но е дразнещо ! Мислех че това е дефект само на моя телевизор сега съм по-спокоен 1
    Макси,кво ти е спокойно като си похарчил сичките си мъжки парици,а другарите поляци сложили китайски говорителчета за 1$ общо.Решил съм да забия активни колонки със суб (2.1) в изхода на слушалките,ама чакам нещо на "спешъл" да си харесам.

4. Тук е от
    Jul 2009
    Живее в
    София

Аз моето Mony\Sony отдавна не му слушам пищялките. От слушалките съм вкарал сигнала в един субуфер 5.1 и си ми е супер. Екстра саунд.

5. Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    Макси,кво ти е спокойно като си похарчил сичките си мъжки парици,а другарите поляци сложили китайски говорителчета за 1$ общо.Решил съм да забия активни колонки със суб (2.1) в изхода на слушалките,ама чакам нещо на "спешъл" да си харесам.
    Исках да кажа, че проблема си е заводски и не е само в моя телевизор ,да се посъберат малко парици и аз ще му бодна активни колонки !!!То Goldstar-ра ми вади по-як звук от тая тошиба

6. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

При Toshiba 32 RL 838 звукът е по-силен от обичайното. Налага се заради съседи и да го намалявам.

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    При Toshiba 32 RL 838 звукът е по-силен от обичайното. Налага се заради съседи и да го намалявам.
    На TLa не че му е слаб звука,а колонките са скапани (съскат,вупкат,бръждят),е за толкова пара-толкова,нали се води бюджетна серия .

8.  

9. Тук е от
    May 2012

a на мен вчера установих, че ми се е оправил YouTube от само себе си и вече работи ебати магическият телевизор е това , при все че предната седмица го държах няколко нощи изключен от контакта и нищо... с две думи да очаквам всичко от него оттук нататък, щото явно нов ъпдейт няма да има.... хубавото е, че за момента всичко работи, ама до кога?

Вие може и да го знаете, ама аз днес го открих - става въпрос за дистанционното на YouTube - youtube remote за Android устройства, с което си търсите и пускате клипове директно от телефона на телевизора , без да ползвате изключително дърварското търсене с дистанционното. Пишеше, че не е съвместимо с моя телефон, но го инсталирах и си работи безупречно, ето ви и линк http://dox.bg/files/dw?a=b88a94215c, за който иска ;-)

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В Европа се появи обновлението на серия VL
    http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/42VL963

11. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте! Имам телевизор Toshiba 40 Tl 838 - LED Backlight. Не разбирам много от техника и ще ви бъда благодарна ако ми помогнете. Не мога да запаметя настройката на каналите по желания от мен начин. Настройвам ги , но на следващата сутрин, след като го включа отново са настроени както ги е настроил кабелния оператор. И така всеки ден, щом изключа телевизора

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от meri1966
    Здравейте! Имам телевизор Toshiba 40 Tl 838 - LED Backlight. Не разбирам много от техника и ще ви бъда благодарна ако ми помогнете. Не мога да запаметя настройката на каналите по желания от мен начин. Настройвам ги , но на следващата сутрин, след като го включа отново са настроени както ги е настроил кабелния оператор. И така всеки ден, щом изключа телевизора
    meri1966
    Телевизора ти работи в магазинен режим /Shop mode/-който се използва за рекламна цел по магазините.
    Трябва да преминеш в домашен режим /Home mode/, а това става като влезеш в менюто и му зададеш връщане на заводските настройки. Така ще можеш да направиш самостоятелно началните настройки в които трябва да избереш домашният режим.

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Момчета,знам че ще ми се скарате,че вместо да чета темите мрънкам,ама...
    TLа 933 иска ъпгрейд след като му пуснах интернет (между другото не се занимавайте с хъбове или суичове-*бана работа,само рутер),та я кажете дали ще си хвана беля?Някой ъпгрейдвал ли е онлайн?

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Аз нямах никакъв проблем с ъпдейта. Всичко си мина гладко. Само да нямаш прекъсване на захранването. Относно неравномерната подсветка - потвърждавам, така е. За звука слаб е, но говорителите не гъгнат и не жужат - поне на MTV LIVE HD.

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от rossonero76
    Аз нямах никакъв проблем с ъпдейта. Всичко си мина гладко. Само да нямаш прекъсване на захранването. Относно неравномерната подсветка - потвърждавам, така е. За звука слаб е, но говорителите не гъгнат и не жужат - поне на MTV LIVE HD.
    И кво качва с тоя ъпгрейд?(То захранването(разбирам тоците) няма да спре,ама нета на близу...)

17. Тук е от
    Jan 2010

hristoslav2, не можах да се справя, защото не намерих никъде връщане на заводски настройки. Благодаря ти , че се опита да ми помогнеш

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Трябва да има такава позиция в менюто. Лично аз не съм я използвал /нека някой от колегите да напише как става.
    Изтегли си инструкция за твоят модел и я прочети внимателно. /виж на страница 20/
    http://www.toshiba-om.net/LCD/lcd_ch...nguage=Russian

Меню - Настройка - Разположение
    И там избираш - Дом или Магазин

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 99 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе