Наистина колонките много шумят, незнам от какво е, но е дразнещо ! Мислех че това е дефект само на моя телевизор сега съм по-спокоен 1
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Наистина колонките много шумят, незнам от какво е, но е дразнещо ! Мислех че това е дефект само на моя телевизор сега съм по-спокоен 1
Макси,кво ти е спокойно като си похарчил сичките си мъжки парици,а другарите поляци сложили китайски говорителчета за 1$ общо.Решил съм да забия активни колонки със суб (2.1) в изхода на слушалките,ама чакам нещо на "спешъл" да си харесам.Първоначално публикувано от maxuel82
Аз моето Mony\Sony отдавна не му слушам пищялките. От слушалките съм вкарал сигнала в един субуфер 5.1 и си ми е супер. Екстра саунд.
Исках да кажа, че проблема си е заводски и не е само в моя телевизор ,да се посъберат малко парици и аз ще му бодна активни колонки !!!То Goldstar-ра ми вади по-як звук от тая тошибаПървоначално публикувано от johny01
При Toshiba 32 RL 838 звукът е по-силен от обичайното. Налага се заради съседи и да го намалявам.
На TLa не че му е слаб звука,а колонките са скапани (съскат,вупкат,бръждят),е за толкова пара-толкова,нали се води бюджетна серия .Първоначално публикувано от TNN
a на мен вчера установих, че ми се е оправил YouTube от само себе си и вече работи ебати магическият телевизор е това , при все че предната седмица го държах няколко нощи изключен от контакта и нищо... с две думи да очаквам всичко от него оттук нататък, щото явно нов ъпдейт няма да има.... хубавото е, че за момента всичко работи, ама до кога?
Вие може и да го знаете, ама аз днес го открих - става въпрос за дистанционното на YouTube - youtube remote за Android устройства, с което си търсите и пускате клипове директно от телефона на телевизора , без да ползвате изключително дърварското търсене с дистанционното. Пишеше, че не е съвместимо с моя телефон, но го инсталирах и си работи безупречно, ето ви и линк http://dox.bg/files/dw?a=b88a94215c, за който иска ;-)
В Европа се появи обновлението на серия VL
http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/42VL963
Здравейте! Имам телевизор Toshiba 40 Tl 838 - LED Backlight. Не разбирам много от техника и ще ви бъда благодарна ако ми помогнете. Не мога да запаметя настройката на каналите по желания от мен начин. Настройвам ги , но на следващата сутрин, след като го включа отново са настроени както ги е настроил кабелния оператор. И така всеки ден, щом изключа телевизора
meri1966Първоначално публикувано от meri1966
Телевизора ти работи в магазинен режим /Shop mode/-който се използва за рекламна цел по магазините.
Трябва да преминеш в домашен режим /Home mode/, а това става като влезеш в менюто и му зададеш връщане на заводските настройки. Така ще можеш да направиш самостоятелно началните настройки в които трябва да избереш домашният режим.
Момчета,знам че ще ми се скарате,че вместо да чета темите мрънкам,ама...
TLа 933 иска ъпгрейд след като му пуснах интернет (между другото не се занимавайте с хъбове или суичове-*бана работа,само рутер),та я кажете дали ще си хвана беля?Някой ъпгрейдвал ли е онлайн?
Аз нямах никакъв проблем с ъпдейта. Всичко си мина гладко. Само да нямаш прекъсване на захранването. Относно неравномерната подсветка - потвърждавам, така е. За звука слаб е, но говорителите не гъгнат и не жужат - поне на MTV LIVE HD.
И кво качва с тоя ъпгрейд?(То захранването(разбирам тоците) няма да спре,ама нета на близу...)Първоначално публикувано от rossonero76
hristoslav2, не можах да се справя, защото не намерих никъде връщане на заводски настройки. Благодаря ти , че се опита да ми помогнеш
Трябва да има такава позиция в менюто. Лично аз не съм я използвал /нека някой от колегите да напише как става.
Изтегли си инструкция за твоят модел и я прочети внимателно. /виж на страница 20/
http://www.toshiba-om.net/LCD/lcd_ch...nguage=Russian
Меню - Настройка - Разположение
И там избираш - Дом или Магазин