-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  Модел на телевизора: Toshiba 46TL933G. Пробвах да запиша 10 секундно видео (използвайки PVR функцията на телевизора) на 4ГБ флашка - нямаше проблем, но после не мога да произведа видеото нито на компютъра, нито на телевизора. Изписва "unsupported file". Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ? 

-   Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  еми конвертирай го,явно камерата ти снима в странен формат.и намери хубави кодеци на компютъра ти,не може да не тръгне там. 

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3   Цитат:  

Първоначално публикувано от  oska  
о не,не.И така си ме устройва.тънък,евтин а и на кредит с 0лв оскъпяване.ще си ги пускам филмите с кабел :)

- - - Обновено - - -

хммм.. субтитрите някакси ги подкарах,въпреки че са малки,някой знае ли как да ги редактирам за по-големи.А часовника така и не намерих как да настроя и да изкарам да ми се вижда на екрана.

Вчера взехме на брат ми такъв телевизор.
 Субтитри на български чете, трябва да са в кодировка UTF-8.
 Часовникът (и датата) се настройват сами, като го пуснеш на някой цифров канал ефирно.
 Извежда се часовникът на екрана от копче на дистанционното, но не стои постоянно, а след 5-6 секунди изчезва.
 Аз лично съм очарован от качеството на картината, като го сравнявам с моя Филипс 4606.
 За парите си е може би най-доброто на пазара!

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  Добре да как става този номер да гледаш 3Dто без очила за целта? 

-   Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  някой знае ли защо ми изчезват канали на DTV заедно с номера,например от 1 направо прескача на 5.натискам директно съответния номер,но пак не излиза? 

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  Виж дали липсващите програми ти излизат в менюто, ако са там, то там направи нужните настройки за да излязат. 

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3   Цитат:  

Първоначално публикувано от  DANSIL  
А ако не те затруднява би ли ми казал колко горе долу ще ми струва тази смяна панел+работа.
 Благодаря предварително.

Нов видеопанел е 65% от цената на нов телевизор + 50 лева за смяна....

Цитат:  

Първоначално публикувано от  venci79  

Правилно е.
 Автостереоскопичният формат на гледане не изисква очила. В този случай,  пред дисплея е поставен слой - паралаксна бариера (parallax barrier) и  лентикулярна оптика (lenticular lens technology). Всяка от лещите  препокрива няколко пиксела. Поради тази причина производители като  Тошиба поставят в този тип телевизори дисплей с двойно по-голяма  резолюция - за да компенсират. Тези дисплеи не са много практични,  защото изискват създаване на специализирано съдържание, което се  основава на проследяването на окото. Значителна замаяност и главоболие  са общо срещаните странични ефекти от автостереоскопичните дисплеи,  които използват лещовидни филтри или паралакс бариери.

Цитат:  

Първоначално публикувано от  egorig  
Модел на телевизора: Toshiba 46TL933G. Пробвах да  запиша 10 секундно видео (използвайки PVR функцията на телевизора) на  4ГБ флашка - нямаше проблем, но после не мога да произведа видеото нито  на компютъра, нито на телевизора. Изписва "unsupported file". Някой да  се е сблъсквал с подобен проблем ? 

Пробвай с външен хард диск.

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  Момчета,които имате 40/46TL938G,можете ли да потвърдите и за двата диагонала,че са с "C -> CMO -> S-MVA" матрици? 

Първоначално публикувано от  egorig  
Модел на телевизора: Toshiba 46TL933G. Пробвах да запиша 10 секундно видео (използвайки PVR функцията на телевизора) на 4ГБ флашка - нямаше проблем, но после не мога да произведа видеото нито на компютъра, нито на телевизора. Изписва "unsupported file". Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ? 

Чел съм някаде, че на компютъра няма да може да се възпроизвежда заради авторските права т.е. да не е възможно лесно разпространение на запис от предаване, филм, сериал и т.н.
 Но на същия ТВ трябва да може да се възпроизвежда.

Първоначално публикувано от  Ivanka Romanova  
Как да влезна в сервизното меню на TL938 по описания начин от 1ва страница не става? 

На този въпрос никой ли не знае отговора?

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  Не става защото нямаш на корпуса на телевизора изведе бутон "меню". Комбинацията е друга и явно ще трябва да се изчака . И аз на моя RL938 искам да му видя сервизното и колко време е работил. 

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3 

Първоначално публикувано от  disrespectful  
Привет колеги. Искам малко помощ!  На моята тошиба искам да сложа родителски контрол цъкам на бутона quick и давам опции канали и третото ми е едно катинарче за заключване, но като се опитам да му сложа отметка и ми дава предупжедение,че вече има въведен пин!? А то няма!! Нито един канал няма заключен, а и на който да пробвам да сложа отметка не ми позвоялва. ПИше,че има зададен? Защо така, как да го оправя? Благодаря предварително :) 

:cry::cry:

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  Първо трябва да зададеш пина, което става по следния начин - Меню - Настройка - Системна настройка - Настройка DTV и там вече има разделче за въвеждане на ПИН. След като вече пинът ти е въведен, тогава от quick менюто и опциите на канали може за всеки канал да избираш дали да е заключен. 

-   Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3  Направих ъптдейт моя LED Toshiba 32ТL933G с последния софтуер за модела,но отново не ми отключи възможността за  запис на тв програми на флашка.Как да процедирам?