Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 55 от 99 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Имам телевизор Toshiba 32RL833G на който, до колкото прочетох и пробвах не тръгват филми от USB flash а с програмата Wild.Media.Server.v1.08.2-Lz0 чрез лан кабел от ТВ-то към рутера филмите тръгват но не успявам да подкарам субтитрите а и самото качество на филма не е хубаво.Та искам да попитам кой е най-лесния и ефикасен начин за да подкарам филм с ХД качесто. ПС-то ми е AMD Athlon 64 X2 Dual Core Proccesor 5200+ 2.70 GHz, 4GB Ram, NVIDIA GeForce 9800 GT 1 GB Win7 Ultimate 64bit.В кутията на на компа мисля че има HDMI преходник за видео картата и мисля утре да купя 1 HDMI 5-метров кабел и да пробвам директно без разни програми от ПС-то към ТВ-то Фул ХД филми.Чрез HDMI кабел ли ще вади най-добро качесвто и ще може ли да се гледа филм на ТВ-то а на ПС-то да се прави нещо друго едновременно... ? Благодаря предварително!

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Dec 2012

Някой да знае как да се подкара звука на *.mkv файл с DTS Audio през USB?

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Тошибите май не подържат DTS, ще се наложи да прекодираш.

5. Novice
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Тошибите май не подържат DTS, ще се наложи да прекодираш.
    Шанс... как може всякакви други файлове да поддържа, точно DTS да не пуска. Някакъв ъпдейт на фърмуера, нещо? Някакъв бърз метод за прекоридане само на звука. Ако трябва да конвертирам цял видео файл... това би отнело цял ден.

6. Тук е от
    Sep 2008

Чете файлове в Mpeg формат.
    Трябва да видиш програма, с която да ги конвертираш в този формат примерно сваляш едно филмче в HD формат и го рипваш в Mpeg формат, да речем чрез тази или подобна на нея програма - Tipard Blu-ray Converter.
    Аз съм много доволен от моята Тошиба - работи почти денонощно и чете всичко без DviX и DTS

- - - Обновено - - -

Само чрез конвертиране!

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от exoiavanko Виж публикацията
    Шанс... как може всякакви други файлове да поддържа, точно DTS да не пуска. Някакъв ъпдейт на фърмуера, нещо? Някакъв бърз метод за прекоридане само на звука. Ако трябва да конвертирам цял видео файл... това би отнело цял ден.
    DTS е платен лиценз и затова Тошиба са спестили през тази година , с ъпдейт няма да стане . Ето преди няколко поста Христослав е постнал решението:

Тошиба не подържат DTS, трябва да го конвертиваш.

При възпроизвеждане на филми с DTS звук - телевизора ми не възпроизвежда звука.
    Телевизора ви няма вграден DTS декодер.Преконвертирайте DTS аудиото с Audioconverter на AC3 или AAC.
    Повечето торенти, независимо дали са копирани цели Blu-ray-ове или са Blu-ray Rip в MKV са с DTS звук. Затова трябва да се конвертира звука, за да може безпроблемно да се пуска през USB плеъра на телевизора.
    Програмата Popcorn MKV AudioConverter чрез която с няколко клика се конвертира звука на един MKV файл от DTS на AC3.
    Convert DTS to AC3 - NMTWiki
    Ето ви линк за програма, която с 2-3 кликания ви прави всичко.
    Tutorial for converting audio tracks with HeartWare MKV Audio Converter

- - - Обновено - - -

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Първа стр. на темата , пост #7 .

10. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте искам да си купя toshiba-40tl938,въпроса ми е дали на въпросният модел ще може да се гледа цифрова телевизия след 1.3.2013.поддържа ли DVB-T MPEG-4.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да , то и сега може в някои градове.

12. Тук е от
    Jul 2012

За съжаление този модел очила
    http://www.technomarket.bg/products/09113786/toshiba-fpt-ag02g-3d-glasses
    го няма вече в Техномаркет, някой ако знае друг модел който да е съвместим с ТL938G моля да сподели.

13. Тук е от
    Dec 2012

Привет колеги. Искам малко помощ! На моята тошиба искам да сложа родителски контрол цъкам на бутона quick и давам опции канали и третото ми е едно катинарче за заключване, но като се опитам да му сложа отметка и ми дава предупжедение,че вече има въведен пин!? А то няма!! Нито един канал няма заключен, а и на който да пробвам да сложа отметка не ми позвоялва. ПИше,че има зададен? Защо така, как да го оправя? Благодаря предварително

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pesho666 Виж публикацията
    TOSHIBA FPT-AG02G 3D GLASSES :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    го няма вече в Техномаркет, някой ако знае друг модел който да е съвместим с ТL938G моля да сподели.
    Този и него ли го няма ?
    TOSHIBA FPT-AG01G :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Имам един въпрос за youtube с TOSHIBA VL863 съм . Защо някои клипчета вървят без проблем а други се чува само звук а вместо картина или е бял екран или някакво мазало се появява- нещо като нефокусирана и размазана картина? Има ли оправяне на това и как? Благодаря!

17. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от pesho666 Виж публикацията
    TOSHIBA FPT-AG02G 3D GLASSES :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Аз имам 46TL933G и гледам с такива : MVIEW DG-100 BIR :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , и нямам проблем

18. Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от Plamen Petrov Виж публикацията
    Взех един брой да ги пробвам но нещо не мога да ги наглася 1 час се мъчих и не успях да ги подкарам ,мисля да ги връщам,някаква по специална настройка ли искат?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 55 от 99 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 19:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 18:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе