Моля ако има хора които са подкарали субтитри на 42sl863 да обяснят подробно как става.
Вече на втори телевизор пускам от първия път само на моя си не става и не става.
Ужас!!!!!
Моля ако има хора които са подкарали субтитри на 42sl863 да обяснят подробно как става.
Вече на втори телевизор пускам от първия път само на моя си не става и не става.
Ужас!!!!!
Много внимание обръщате на второстепенна екстра -ако картината ти харесва и си доволен от останалите функции ,то един външен мултимедиен плеър за 120-150лв ти решава проблема ,а и евентуални други бъдещи.
Пробвах с ъпдейт на софтуера, не помогна.
Моля ако някой е намерил решение за проблема със субтитрите да сподели и ако може по бързо защото искам да си купя телевизора а промоцията изтича след няколко дни. Не ми се купува ако не вади субтитри.![]()
Обаждах се в Техномаркет (от където закупих ТВ-то) и те не успяха да ми помогнат в това начинание. Умът ми не доумява как други бройки 42sl863g-ци ги виждат субтитрите...
Съмнявам се да е от флашката ми...
Софта същия като на другите ТВ /тези на които вървят субтитри/ ли е?
Нямам представа, нека някой с вървящи субтитри да си каже версията на софта и ще разберем.
При мен така и не тръгнаха.От къде се вижда версията на софта?
Пробвай като пуснеш фаила да вкючиш субтитрите от дистанционното на ТВ.
Когато се натисне копчете винаги изписва - Function not available
Софта може да се види като се влезе в меню настройки.
Съжалявам, моя TV e TL серия и когато пусна от USB , ако не избера субтитри не ми показва. А ако не са с подходящото кодиране ми показваа квадратчета.
И при мен софта е 19.2.49.2 сега го проверих, така и не успях да подкарам субтитри.Ще се купува някакъв плеър това е решението
Моя го ъпдейтнах на 19.2.49.236, но не помогна. Плейър, това е единственото решение, освен ако не пуснат нов ъпдейт с опревени субтитри в него ...![]()
След ъпдейта има ли някакъв ефект?Питам защото се чудя да ли да го правя.
Относно субтитрите ефект - няма. Сигурно има някакви подобрения, едва ли са го пуснали без причина, но все още не вижда субтитри... :/