Страница 23 от 98 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Аз бих си избрал същия, честно казано (ако все още ги има нови, не съм проверявал). Основната причина е, че си бил доволен от него! Ако го замениш с друг модел и експеримента се окаже както с 32EX720? Малко въпрос за размисъл

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от docks
    32xv733g ми се повреди преди 2м.Чаках повече от месец да го оправят-казаха ,че са в отпуска и се принудих да взема друг ТВ докато го оправят.Купих 32Ex720 3d .Въпреки ,че е със 700лв по скъп-картината на тошибата е по-добре особенно на SD сигнал!Дистанционното също не ми харесва-за да стигнеш до определени опции по 10 пъти натискаш копчетата и като объркаш отначало!Единстено което е по добре че ми сканира каналите много бързо-за 10 мин!
    Преди 5 дни ми се обадиха че Тошибата не подлежи на поправка и ще ми дадат нов! Някакъв съвет на кой от по новите модели Тошиба да се спра 32 инчови?
    1. Въобще не е трябвало да чакаш 2 месеца. Веднага след изтичането на 30 дневният срок, от сервиза трябва да ти се обадят да отидеш, да си вземеш от тях протокол за подмяна с нов телевизор.
    2. Подмяната с нов трябва да стане стелевизор на същата или близка цена! Пари не се връщат.
    За колко купи твоят 32xv733g ? Търсиш аналогичен модел на същата или близка до неговата цена. Mоже да вземеш и по-скъп с доплащане.
    TOSHIBA 32SL833G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32sl833g
    TOSHIBA 32UL863G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32ul863g

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

излязъл е фирмуер за модела 55ZL1G - най-долу в колонката
    http://www.dl.toshiba.com/tsb-dtv/NA/GB/EN/

Toshiba IFA 2011
    http://www.areadvd.de/hardware/2011/toshiba_ifa.shtml

http://de.consumer.toshiba.eu/de/art...01_WL863_YL875
    Цени на новите модели
    42WL863G: 107cm, 1.499 евро
    46WL863G: 117cm, 1.799 евро
    55WL863G: 140cm, 2.499 евро
    42YL875G: 107cm, 1.499 евро
    46YL875G: 117cm, 1.799 евро
    55YL875G: 140cm, 2.499 евро

http://www.hifi-forum.de/index.php?a...48&thread=4876

5. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    - автоматично изключване на TV-то след 4 часа работа, ако не се пипа дистанционното изобщо за това време
    Това се спира от менюто на всяка една Тошиба от 2010 и 2011 г.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Orcinus
    Това се спира от менюто на всяка една Тошиба от 2010 и 2011 г.
    Благодаря. Поправено е.

7. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от docks
    Купих 32Ex720 3d .Въпреки ,че е със 700лв по скъп-картината на тошибата е по-добре особенно на SD сигнал!
    При SD сигнал е така, но далеч не мисля че си прав относно HD! В тези си класове определено бих могъл да кажа че SONY нямат равни!

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    В тези си класове определено бих могъл да кажа че SONY нямат равни!
    Доста силно изказване , но може и да има нещо вярно , но само за даден конкретен модел , а не изобщо !

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Специално HD-то при модела EX720 е доста зле и почти няма нищо общо с големите постижения в тази сфера на марката.

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Всички Тошиби с т.н. процесор Meta Brain и Resolution+ се представят отлично на SD сигнали . Другите им модели също имат добра обработка на SD . Такава е философията на марката , обръщат внимание на този сигнал , защото той е преобладаващия за момента в света според тях.
    Конкретно моделите на Сони до 2010г вкл. - ЕХ400, 500,510,710 и др. с ВЕ-2/3 отстъпват видимо на Тошиба на SD . Моделите от 2011г. не съм сравнявал , но сигурно Сони не са променили много нещата , тъй като хвърлят усилия в HD сигнала явно.

12. Тук е от
    Dec 2005

32xv733g го купих за 980 лв!
    Т.е сега трябва да ми предложат телевизор за същата цена ли?
    Или 580 лв-такава му е цената във момента!
    Ако трябва да надграждам от 980 лв бих си взел TOSHIBA 32UL863G
    Тогава ще ги сложа едни до друг,ще видя разликата и ще я споделя!

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ще ти намерят същия , ако ли не избираш нещо за цената, на която си го купил , за по-скъп доплащаш. Не знам само , ако ти предложат мостра от същия модел как ще им я откажеш , ако е дълго работила ( малко работа не вреди).

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

Измествам малко темата с 3D-то,защото при мен и при много други собственици на телевизори с марка TOSHIBA се появи следният, УНИКАЛЕН проблем с една кабеларка от Стара загора и Димитровград.Та проблемът е такъв:[b]При пълно сканиране на DTV-антена -кабел,тунерът ми(TOSHIBA 40SL 733G),не може да изкара всички пакети.[size=10pt][b]Когато сканирам ръчно,точно определен пакет,който не е бил "изкаран",ми изчезва друг,който е бил вече "изкаран".И така една одисея с ръчно нагласяне на определени пакети,които искам да гледам.От кабеларката ми казаха,че само TOSHIBA имат този проблем в Стара загора и Димитровград.LG и PANASONIC ,и SAMSUNG нямат такъв проблем със сканирането.Увеличиха ми и сигнала на 80dB и пак няма решение.И TOSHIBA 8-ма серия го имат тук този проблем,всичките, до една ,които сме на тази кабеларка-Тракия кабел.Кабелджиите ни казват,че телевизорите ни не струват,макар и скъпи.Пишете за подобен проблем и евентуални предложения за решения?
    Поздрави,

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

1. Не е нужно да правиш пълно сканиране , защото отнема много време . Трябва да се вземат данните от оператора (нанасят се в полетата при пълно сканиране)- скорост, модулация и честота ( най-ниската от която започват пакетите , а не т.н. начална ) , тогава настройва много бързо цифровите програми .
    2. Припокриването на пакетите е изцяло по вина на оператора и те хем си го знаят ,хем ти казват " ние няма нищо да променим ти си купи марка с която нашия турлю-гювеч работи " . Колега от форума имаше същия проблем със Софийска Кабелна Компания , но той не ги остави докато не си приведоха пакетите в ред и тунера не хвана всичко .
    3. Сканирай първо със страна Германия , но може при неуспех да пробваш и с други страни .
    4. Смени оператора , по -добре от телевизора !

17. Тук е от
    Apr 2011

Абсолютно същия проблем имам в Плевен, но с Toshiba Regza 46WL768 и кабелен оператор Плевен спринт.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Чак след последното ревю зацепих, че в комплекта на телевизорите с AutoCalibration няма сензор. Тоест, те можели да се самокалибрират, но ако им купиш сензор и го закачиш за ТВ. Много са ми били оптимистични надеждите да включат в комплекта нещо поне като Spyder3.

ПП. Мда, и да бяха включили, при такива резултати от автоматичното калибриране...

http://www.avforums.com/review/Toshi...TV-Review.html
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 98 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе